David's Disposable, Cinemeet, Primalist och andra appar att kolla in i helgen

Veckans appar

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week-roundup har en kamera-app för engÄngs-tema, meetups för filmÀlskare och en enkel, fokuserad uppgiftshanterare. Och som alltid har vi valt tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

David's Disposable

David's Disposable, Cinemeet, Primalist och andra appar att kolla in i helgen 1

HÀr Àr en intressant app. Det heter David's Disposable, och det Àr ett modernt tag pÄ den goda engÄngskameran. GrÀnssnittet krymper förhandsvisningsfönstret till storleken pÄ en sökare, och alla foton du tar Àr i huvudsak dolda tills din film "utvecklas" nÀsta dag kl. 9. Annonserna i den hÀr appen Àr ungefÀr lika irriterande som de blir, men engÄngskonceptet Àr roligt och unikt, och du kan bestÀlla fysiska utskrifter direkt i appen.

Ladda ner gratis

Cinemeet

David's Disposable, Cinemeet, Primalist och andra appar att kolla in i helgen 2

Cinemeet har funnits ett tag, men jag tror inte att vi nÄgonsin har tÀckt det hÀr. Det Àr exakt hur det lÄter som: en app för att trÀffa nya mÀnniskor i filmerna. Tanken hÀr Àr att filmutflykter ger snabbare, mindre besvÀrliga möten, och naturligtvis ger dig nÄgot att prata om efterÄt.

Ladda ner gratis

Primalist

David's Disposable, Cinemeet, Primalist och andra appar att kolla in i helgen 3

Vill du testa en ny produktivitetsapp? Kolla in Primalist. Det Ă€r en mycket enkel, fokuserad uppgiftshanterare som bara kan hĂ„lla upp till 7 uppgifter pĂ„ en gĂ„ng. Den stöder iCloud-synkronisering mellan enheter och Face ID Unlock, den har ocksĂ„ en widget i dag och kortvariga pĂ„minnelser med snooze-alternativ. Dessutom finns det ingen mĂ„natlig prenumerationsavgift eller obligatoriska IAP hĂ€r – all funktionalitet finns gratis.

Ladda ner gratis

TvÄ spioner

David's Disposable, Cinemeet, Primalist och andra appar att kolla in i helgen 4

Two Spies Ă€r ett turbaserat spiontrĂ€ningsprogram dĂ€r du möter en vĂ€n i det kalla kriget Europa. Smyga för att fĂ„ skydd, kontrollera stĂ€dernas informanter för att fĂ„nga omrĂ„den pĂ„ kartan, dra av ditt mĂ„ls placering – eller lura dem att avslöja den – och slĂ„ till för att vinna omgĂ„ngen. Funktioner inkluderar brĂ€dspel-stilkartor, realtids turbaserad gameplay och inga förbrukningsbara köp i appen.

Ladda ner gratis

Ghost’n Brothers

David's Disposable, Cinemeet, Primalist och andra appar att kolla in i helgen 5

Ghost’n Brothers Ă€r ett snabbt pusselspel som droppar i nostalgiska, pixelerade konstverk – Ă€ven ikonen ser ut som en gammal skolans Nintendo-patron. Det finns 37 nivĂ„er och 3 olika spellĂ€gen. Kan du hitta rĂ€tt vĂ€g att befria de tvĂ„ spöken?

Ladda ner för $00,99