De 10 bÀsta iPhone-spionapparna

Med tanke pÄ hur viktigt vÄrt smartphones Àr för vÄra vardagsliv, det Àr vettigt att vi vill skydda dem och oss sjÀlva medan vi anvÀnder dem. Vissa av iPhone-spionapparna i den hÀr listan Àr lite roliga medan andra anvÀnder allvarligt. PÄ samma sÀtt krÀver vissa fÀngslade telefoner, medan andra kan laddas ner direkt frÄn App Store. Oavsett orsaken till att du vill anvÀnda en spionapp Àr dessa nÄgra av de bÀsta runt.

Innan du anvÀnder nÄgon av apparna i den hÀr listan, se till att du granskar ditt stats eller lands policy för sekretess och spÄrning. NÀr du laddar ner och anvÀnder dessa appar tar du ansvaret i dina egna hÀnder.

VĂ„r rekommendation:

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 1

mSpy Àr en mycket kraftfull iPhone-spionapp som inte kan upptÀckas nÀr den har installerats. Den innehÄller en keylogger, samtalsmonitor, webbplatsblockerare, geofencevarning för att lÄta dig veta om handenheten kommer in pÄ en plats du inte vill ha den, chattlogger som fungerar med WhatsApp, GPS tracker, internet monitor och fjÀrrkontroll. Appen kommer ocksÄ med 24 /7 kundservice.

mSpy har tre olika prenumerationsalternativ beroende pÄ dina behov.

TvÄan:

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 2

iKeyMonitor Àr en keylogging-app som samlar in data frÄn SMS, WhatsApp, webbplatser och mer. Om det skrivs in pÄ iPhone-tangentbordet spelas det in i den hÀr appen. Appen installeras snabbt och tyst och kommer att sitta i telefonen osynligt inspelning av varje tangenttryckning. Det kan ocksÄ fÄnga skÀrmdumpar för att visa dig vad som hÀnder och vad som skrivs in. Appen skickar sedan en rapport med tangenttryckningar via e-post

iKeyMonitor Àr ganska dyr men levereras med en tredagars gratisversion sÄ att du kan prova innan du köper.

Alla andra

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 3

Xnspy liknar de föregÄende tvÄ men det Àr ganska lite billigare. Denna iPhone-spionapp kan övervaka samtal, tangenttryckningar, spÄra telefonen med GPS, i hemlighet spela in med mikrofonen och varna dig nÀr vissa ord skrivs eller nÀmns. Den verkliga styrkan hos Xnspy Àr att det hÀnder i realtid sÄ Àven om anvÀndaren tar bort chattar och samtalsloggar kommer du fortfarande att se dem.

Xnspy Àr tillgÀngligt för icke-jailbroken och jailbroken iPhones.

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 4

Mobistealth iPhone Spy App Àr en annan fantastisk app som loggar chattar, SMS, samtalsloggar, bilder, videor, webbhistorik och mer. Du kan ocksÄ aktivera mikrofonen för att lyssna pÄ samtal eller konversationer, anvÀnda GPS, Wi-Fi eller cellspÄrning för att hitta platsen och mer. Det fungerar pÄ bÄde icke-jailbroken och jailbroken iPhones och Àr helt tyst sÄ att anvÀndaren aldrig ska veta vad som hÀnder.

Mobistealth iPhone Spy App Àr ocksÄ dyrt men kommer med en kostnadsfri testversion.

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 5

FlexiSPY Àr en annan fullt utrustad iPhone-spionapp som gör allt frÄn skÀrmtangenter för att spela in samtal, spÄra dess plats och mer. FlexiSPY innehÄller ocksÄ fjÀrrkontrollalternativ sÄ att du kan fjÀrrstÀlla pÄ videokameran eller mikrofonen för att spela in vad som hÀnder vid den tiden. Du kan ocksÄ göra Àndringar pÄ telefonen pÄ distans för pÄ flygkontrollen.

FlexiSPY fungerar pÄ icke-jailbroken iPhones men fungerar bÀst pÄ jailbroken.

the-tio-bÀsta-iphone-spy-apps-2

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 6

SpyEra Àr en av de mest omfattande iPhone-spionapparna dÀr ute men Àr ocksÄ en av de dyraste. Den kan lyssna pÄ eller spela in live-samtal, spela in Skype samtal, spela in SMS, chattar, chattar, sociala medier, Facetime, spela in alla tangenttryckningar och till och med ta lösenord frÄn telefonen. Det kan inte upptÀckas för anvÀndaren och erbjuder full kontroll över enheten och full övervakning av allt som görs pÄ telefonen.

SpyEra behöver en fÀngslad telefon för att fungera men erbjuder ett enormt utbud av funktioner i gengÀld.

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 7

De flesta apparna i den hÀr listan lÄter dig spionera pÄ nÄgon direkt med telefonen, men om du vill spionera pÄ andra Àr en spionkamera ett bra sÀtt att göra det. Om du har rÄd med app-priset pÄ 10 $ Àr SP Camera i App Store den perfekta appen för att fÄnga bilder snyggt. Appen Àr enkel: det finns en rörlig och storleksanpassad kamerasökare pÄ appen som kan döljas med andra falska appar, inklusive en kalkylator, en reaktiv webbsida och mycket mer. Appen Àr chock full av inspelningsfunktioner som gör att du kan anpassa hur videor och bilder samlas in, inklusive multilinsstöd och slow motion-inspelningar. Om du letar efter den bÀsta spionkamera-appen för iOS Àr det hÀr.

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 8

HighsterMobile Àr en annan snygg iPhone-spionapp som kan spela in tangenttryckningar, samtal, bilder och videor. Det kan ocksÄ rapportera om e-post, samtalshistorik, plats, anvÀndning av sociala medier, appar, installationer och avinstallationer, webblÀsarhistorik och andra data. Det kan ocksÄ varna i realtid nÀr nyckelord skrivs och blockera appar frÄn att installeras pÄ telefonen. Appen kan ocksÄ ta bilder med telefonens kamera utan anvÀndarens vetskap.

HighsterMobile Àr inte billig men erbjuder kundsupport och massor av spionfunktioner sÄ det kan vara vÀl vÀrt investeringen.

the-tio-bÀsta-iphone-spy-apps-3

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 9

Om allt du vill göra Ă€r att veta var telefonen Ă€r kan Phone Tracker för iPhone vara för dig. Det Ă€r ocksĂ„ gratis som Ă€r en bonus. Den sitter tyst i telefonen och behöver inte appen för att fungera. Det kan ping en plats varje 2 minuter och Ă€r helt konfigurerbar. Även om det inte Ă€r lika fullstĂ€ndigt presenterat som de andra spionapparna hĂ€r, gör det vad det gör bra.

Phone Tracker för iPhone tar lite tid att lÄsa fast pÄ en telefon och tömmer batteriet men Àr annars utmÀrkt.

De 10 bÀsta iPhone-spionapparna 10

Auto Forward kan inte tyckas medge att det Ă€r en iPhone-spionapp men det Ă€r exakt vad det Ă€r. Det kan hĂ€mta e-postmeddelanden, iMessages, chattar, plats, aktivitet pĂ„ sociala medier, SMS, samtalsloggar, webblĂ€sares historikbilder och video och alla aspekter av iPhone-anvĂ€ndning. Det registrerar allt och laddar sedan upp det till en sĂ€ker server sĂ„ att du kan granska nĂ€r du vill. Även om det fungerar bra som ett iPhone-backupverktyg, fungerar det ocksĂ„ som övervakningsprogramvara ocksĂ„.

Auto Forward Àr inte billig och lagrar all information pÄ sina egna servrar.

***

Oavsett om du vill vara nÀsta James Bond, spionera pÄ ett syskon eller partner, övervaka dina barns telefonbruk eller hÄlla ett öga pÄ anstÀllda, kommer dessa iPhone-spionappar att hjÀlpa dig att göra det!

0 Shares