De 9 BÀsta Horoscope-appar för Android & iOS 2019

Tror du pÄ stjÀrnor och följ Dagligt Horoskop? Har du nÄgonsin besökt en astrolog för att fÄ rÄd? Om ja, kan Horoscope-appar vara till stor nytta för dig.

Horoskop har alltid varit en av de mest glansiga och spÀnnande avdelningarna i tidningar och tidningar. Det hÀnvisas av mÄnga som vill lÀra sig om deras framtid.

Lyckligtvis Àr marknaden fylld med flera anvÀndbara horoskopappar för Android- och iOS-enheter som Àr mycket enkla och praktiska att anvÀnda.

För mÀnniskor som tror pÄ horoskop och lÀser dem regelbundet har vi listat nÄgra av bÀsta Horoscope-appar 2019 som du kan anvÀnda för att kika in i din framtid.

Ladda bara ner en och komma igÄng.

9 BÀsta Horoscope-appar för Android & iOS 2019:

1. iHoroscope

Horoskop - BÀsta Horoscope-app för Android och iOS

Horoskop app Àr ett mÄste för mÀnniskor som tror pÄ stjÀrnorna och den inre rösten. Den innehÄller ett team av nÄgra av de mest erfarna och allvarliga astrologerna.

Du kan anvÀnda den till LÀs dagliga horoskop för olika stjÀrntecken. AnvÀnd denna gratis och enkla app för att hÄlla dig uppdaterad om ditt framtida livshÀndelse.

Om du vill stÀlla nÄgot specifikt kan du ocksÄ chatta med en expert för att fÄ exakta svar pÄ dina frÄgor. Horoskop-appen lovar en personlig instÀllning.

Android iOS

2. Mitt horoskop

Min Horoscope App

Om du vill vara medveten om tankelösa handlingar och ovÀntade hÀndelser, dÄ Mitt horoskop Àr den bÀsta appen för dig.

Det fungerar otroligt bra pÄ bÄde iOS- och Android-plattformar och Àr en utmÀrkt app för att fÄ detaljerade astrologiska förutsÀgelser.

Du kan anvÀnda den för att lÀra dig om dina vÀnner och slÀktingar och Àven dela den via sociala medieplattformar. Allt du behöver göra Àr att tillhandahÄlla deras information för att kÀnna till deras framtida förutsÀgelser.

BĂ€r din personliga astrologguide. Prova appen idag.

Android iOS

LÀs mer: De 9 BÀsta gratis nyhetsappar för Android & iOS 2019

3. Horoskop – Daily Zodiac Horoscope and Astrology

Daily Horoscope Free - fÄ Daily Horoscope Free

NÀsta i listan över gratis Horoskop-appar Àr Horoscope-Daily Zodiac Horoscope and Astrology. AnvÀnd denna fantastiska app för att kika in i din framtid och veta om framtida kommande problem och framgÄngsrika hÀndelser.

Du kan följa dess förutsÀgelser och planera dina handlingar för att förbÀttra ditt liv. Ange bara din födelsedatum till fÄ en detaljerad horoskoprapport. AnvÀnd den för att veta om din karriÀr, hÀlsa, ekonomi och familj. Dessutom kan du ocksÄ kontrollera din kompatibilitet med din partner med den hÀr appen.

Miljontals mÀnniskor anvÀnder det redan, Ladda Ner gratis för att kontrollera din stjÀrnprognos.

Android

4. Dagligt Horoskop

Dagligt Horoskop

Annan bÀsta Horoscope-app för Android- och iOS-enheter Àr Daily Horoscope. AnvÀnd denna fantastiska applikation för att kontrollera dina dagliga och morgondagens förutsÀgelser tillsammans med stjÀrnteckenkompatibilitet.

Du kan kontrollera nödvÀndig information och information relaterad till din hÀlsa, företag, familj och kÀrleksliv. Det kommer med ett rent och mycket bekvÀmt grÀnssnitt och skickar dagliga meddelanden om ditt dagliga horoskop.

Android iOS

5. Astro Horoscopy & Tell Fortune

AstroHoro

Vill du veta vad som ligger framöver i din framtid? De AstroHero hjÀlper dig i detta. Det Àr en av bÀsta horoskopappar 2019 och anstÀllda de bÀsta astrologer. Kontrollera ditt kÀrleksliv, framgÄng i affÀrer, hÀlsa och familj enligt ditt stjÀrntecken.

Ladda ner AstroHoro för att se och dela ditt horoskop med dina vÀnner och familj. Det kommer med ett anvÀndarvÀnligt grÀnssnitt och Àr exceptionellt lÀtt att anvÀnda.

Allt-i-allt denna gratis horoskop-app Àr ett av de bÀsta valen för iOS-anvÀndare.

iOS

6. Solskyltar: horoskop

Horoskop och Tarot

Denna app ger dig dina dagliga, veckovisa och mÄnatliga horoskopförutsÀgelser.

Det fungerar bra pÄ bÄde Android- och iOS-plattformar och Àr tillgÀngligt pÄ spanska och engelska.

Du kan ocksÄ anvÀnda den för att fÄ din dagliga tarotavlÀsning. Dessutom, om du har nÄgra specifika frÄgor i Ätanke, kan du prata med en professionell astrolog.

Android iOS

7. Astrolis horoskop och Tarot

Astrolis horoskop och Tarot

FÄ anvÀndbar insikt i ditt kÀrleksliv och framtida karriÀr med denna bÀsta horoskopapp för Android. Det fungerar ocksÄ sömlöst bra pÄ iOS-enheter.

Appen kontrollerar planetens position för dina stjÀrnor och ger dig exakta förutsÀgelser. Du kan ocksÄ anpassa den för att fÄ din dagliga prognos pÄ din huvudskÀrm, vilket sparar mycket tid.

Mer Àn bara horoskop varje dag och varje vecka kan du ocksÄ lÀsa din Tarot-lÀsning med denna app.

Android iOS

Rekommenderad: De 10 bÀsta lÀsapparna för Android och iOS

8. Zodiac-stjÀrntecken

Zodiac-stjÀrntecken

Om du vill fÄ de exakta horoskopförutsÀgelserna enligt ditt stjÀrntecken, finns det ingen bÀttre app Àn Zodiac Star Signs.

Det kommer att berÀtta hur du mÄste agera för att förbÀttra din framtid. AnvÀnd den för att veta om planeten för din hÀrskande start och planera i enlighet dÀrmed för att fatta rÀtt beslut.

Dess grÀnssnitt Àr ganska lÀtt att anvÀnda och fungerar bra pÄ iPhones.

iOS

9. Chaturanga astrologi horoskop och kompatibilitet

Chaturanga astrologi horoskop och kompatibilitet

Chatta med professionella astrologer med denna enastÄende Horoscope-app. FÄ framtidsrelaterad insikt baserat pÄ ditt födelsedatum och födelsestjÀrnor.

Fyll bara i respektive information, inklusive födelsedatum och tid, sÄ kommer en detaljerad rapport om dina astrologiska förutsÀgelser att presenteras för dig.

Det Àr utan tvekan det bÀsta stÀllet att lÀra sig om din karriÀr, hÀlsa, ekonomi och kÀrleksliv.

Android iOS

Avslutar

Livet kommer med mÄnga överraskningar, och det Àr bÀttre att vara förberedd i förvÀg. VÀlj den mest lÀmpliga horoskopappen för att veta om dina astrologiska förutsÀgelser och framtida hÀndelser.

BildkÀlla: App Store

De 9 BÀsta Horoscope-appar för Android & iOS 2019
4.6 (92%) 15 Votes