De bÀsta flerspelarspelen för Android

NÀr det gÀller spel med flera spelare, tenderar populariteten att komma i vÄgor. I början av 2010-talet styrde MOBA segrande över de flesta andra genrer av konkurrenskraftig spel, vilket inspirerade otaliga spelarligor att bilda och driva eSports i rampljuset. 2016 slÀpptes Overwatch inspirerade otaliga spel i hero-shooter-genren, inklusive Paladins och lagbrytare. Förra Äret slÀpptes PlayerUnknown s Battlegrounds, eller PUBG, fick en ny genre att lyfta fram: slaget royale, en spelgenre dÀr upp till 100 spelare kÀmpar mot varandra över överlÀgsenhet. Trots populariteten hos PUBGett Är senare har spelet redan överskuggas av en ny post i genren: Fortnite: Herre pÄ tÀppan.

De bÀsta flerspelarspelen för Android 1

Även om du inte spelar videospel regelbundet har du antagligen hört talas om det Fortnite. Spelets popularitet Ă€r oundviklig, liknar PokĂ©mon Go för bara tvĂ„ Ă„r sedan. BĂ„da spelen Ă€r populĂ€ra av ungefĂ€r samma skĂ€l: de Ă€r bĂ„da gratis att spela och de Ă€r bĂ„da tillgĂ€ngliga pĂ„ mobilplattformar. FastĂ€n Fortnite: Herre pĂ„ tĂ€ppan (i sig en spinoff av ett separat spel kĂ€nt som Fortnite) började livet pĂ„ Windows, Mac, PS4 och Xbox One förra hösten, blev det allt populĂ€rare efter tvĂ„ större evenemang. Först lanseringen av PUBG pĂ„ konsoler som Xbox-exklusiva gav PS4-Ă€gare ett skĂ€l att hoppa in Fortnite över PUBGtack vare spelets tillgĂ€nglighet pĂ„ det systemet. För det andra lanseringen av Fortnite som ett spel som Ă€r gratis att spela pĂ„ iOS och mĂ„nader senare sĂ€nkte Android plötsligt intrĂ€desbarriĂ€ren för alla med en iPhone eller iPad, vilket direkt gjorde spelet tilltalande för alla som vill prova det.

De bÀsta flerspelarspelen för Android 2

Det första du kommer att mÀrka om Fortnite nÀr du hoppar in i menyn (efter installation av ytterligare data) beror pÄ vilken enhet du spelar pÄ. PÄ nyare telefoner, som Pixel 4 eller Galaxy Nota: 10 kommer du att se en högupplöst skÀrm fylld med skarp grafik och smidiga strukturer. TyvÀrr ser du pÄ Àldre eller lÀgre drivna enheter kanter fyllda med trasiga linjer och tyvÀrr dÄliga strukturer. Det Àr inte ospelbart, men det ser sÀmre ut Àn du kan förvÀnta dig att se, sÀrskilt pÄ ganska nya enheter eller surfplattor med deras större skÀrmar.

Oavsett, nÀr du skapar ditt konto kan du börja hoppa till spel för att fÄ byt och försöka förstöra dina fiender. Fortnite startar dig med en grundlÀggande standardavatar, men genom att spela spelet kan du sÄ smÄningom planera upp, köpa klÀder, klÀder och andra förÀndringar med valuta i spelet och generellt Àndra din karakters upptrÀdande i vÀrlden av Fortnite. Spelet har ocksÄ ett XP-system du vill vara uppmÀrksam pÄ, eftersom spelets nivÄer ÄterstÀlls genom varje "sÀsong" som erbjuds i Fortnite. SÀsonger byter till olika stilar av spel och uppdateringar, och kan till och med Àndra hur vÀrlden ser ut, som vi har sett med hÀndelser som Fortnite komet som trÀffade kartan 2018.

De bÀsta flerspelarspelen för Android 3

NÀr du hittat en match kommer du att kopplas ihop med 99 andra spelare för en 1v99 strids royale. Spelet spawns dig till ett huvudomrÄde dÀr du kan springa runt medan du vÀntar pÄ andra spelare, men nÀr lobbyn Àr full kommer du att spawnas i signaturflygbussen inom Fortnite. Om du har spelat ett Battle Royale-spel som PUBG innan vet du hur det hÀr gÄr. Du och de andra 99 spelarna vÀljer en plats att hoppa ut ur bussen som kryssar genom luften. NÀr du har gjort ditt hopp kan du börja kontrollera din karaktÀr, Àndra deras rörelse och sikta efter en plats att landa pÄ marken. Till höger pÄ skÀrmen gör en knapp det enkelt att vÀlja nÀr du ska dra fallskÀrmen för att börja landa. Du vill inte dra för tidigt eller för sent; I stÀllet sikta pÄ en mellanplan för att komma till landet sÄ snart som möjligt utan skada.

NÀr du har landat fÄr du tillgÄng till hela biblioteket med kontroller och förmÄgor i spelet. Varje Fortnite spelaren börjar sin resa för att förstöra de andra 99 spelarna med en stor hammare som sitt vapen; allt annat, mÄste du hitta pÄ marken. Dina vapenomkopplingsikoner finns lÀngst ner pÄ skÀrmen, i en layout som liknar Minecraft'S egna objektomkopplingsbox lÀngst ner pÄ displayen. I början av spelet har du din hammare och inte mycket annat, men det kommer att förÀndras nÀr du utforskar kartan. NÀr du springer runt om i vÀrlden hittar du objekt du kan lÀgga till i din vÀska, inklusive vapen som vapen och andra melee-vapen, drycker och mer. Att springa runt och utforska byggnader i nÀrheten Àr nyckeln till din överlevnad i spelet.

De bÀsta flerspelarspelen för Android 4

NÀr du kÀmpar dig runt ön vill du se till att du Àr i rÀtt riktning. Du kan utforska ön om du vill, men som de flesta andra Battle Royale-spel mÄste du gÄ nÀrmare centrum för att överleva. En "storm" stÀnger in pÄ ön nÀr du spelar, stÀnger pÄ öns radie och tvingar dig att röra dig över hela vÀrlden. Om du fastnar i stormen börjar du ta skada tills du kommer ut ur det, vilket gör det lÀttare för andra spelare att ta dig av och döda dig. Till skillnad frÄn Halo eller Call of Duty, det finns inget svar i spelet. NÀr du har dött har du dog. Du kan se resten av matchen, men det Àr det för dig. Det Àr ju hela tanken bakom kamp royale-spel: det kan bara finnas en seger i hela spelet, och om du Àr dödad Àr det inte du.

De bÀsta flerspelarspelen för Android 5

Fortnitetrots att det Ă€r sĂ„ populĂ€rt som det Ă€r, hör det till pĂ„ denna lista av sĂ„ mĂ„nga skĂ€l. Det Ă€r det ultimata spelet med flera spelare, med bokstavligen miljoner spelare som kĂ€mpar mot varandra i spel varje dag. Även nĂ€r spelets popularitet oundvikligen dör ned eftersom det bara blir ett annat mobilspel som folk spelar, Fortnite Ă€r nĂ€stan sĂ€kert hĂ€r för att stanna. Spelet Ă€r ganska slappt i köp i appen, vilket gör att du istĂ€llet kan spela spelet som du vill och köpa innehĂ„ll för att lĂ„sa upp om du vill. Stora lĂ„dor Ă€r hĂ€r, men de Ă€r lĂ€tta att anpassa sig till och du fĂ„r dem efter slag. Övergripande, Fortnite Ă€r det perfekta exemplet pĂ„ multiplayer-spel online som görs rĂ€tt. Det Ă€r en sprĂ€ngning, det Ă€r lĂ€tt för alla att spela, och trots lite lĂ„gupplösningsstrukturer pĂ„ Ă€ldre eller mindre drivna enheter ser det fantastiskt ut.

Du mÄste anvÀnda Epics egen webbplats för att ladda ner Fortnite till din telefon eftersom den för nÀrvarande inte Àr tillgÀnglig pÄ Google Play. GÄ över till Epics webbplats med hjÀlp av lÀnk hÀr eller knappen lÀngst upp pÄ Fortnite granska och följ instruktionerna för att ladda ner spelet.

De bÀsta flerspelarspelen för Android
5 (100%) 5 Votes