De bÀsta skannerapparna för iPhone

NÀr det gÀller att vÀlja en enda skannerapp för iOS Àr det ett enkelt beslut: Scanbot Àr den rÀttsliga vinnaren av denna kamp. Scanbot Àr en app som enkelt kan skanna dokument direkt till din iPhone pÄ nÄgra sekunder, Àven om du aldrig har anvÀnt en app som denna tidigare, det Àr sÄ enkelt. Dessa skanningar kan enkelt laddas upp (till ett antal olika molntjÀnster) eller mailas, och du kan alltid se till att de Àr sÀkra och sÀkra. Men om du bara vill hÄlla dem för dig sjÀlv kan du göra det ocksÄ.

Nu nÀr du vet lite om appen och vad den gör kan vi börja titta nÀrmare pÄ nÄgra av de mÄnga funktionerna i denna fantastiska app, för att ge dig ett bÀttre skÀl till varför den har utsetts till vinnaren av denna app. Den första funktionen vi borde titta pÄ Àr fÄngstfunktionen eftersom det Àr vad dessa appar handlar om. Om den faktiska skanningen av dokument pÄ en app som denna inte Àr bra, kommer den övergripande appen att drabbas. Men Scanbot har inte det problemet alls, tack vare tvÄ viktiga fördelar jÀmfört med konkurrensen.

Först öppnar den hÀr appen faktiskt med kameravyn, sÄ att du kan fÄ rÀtt till skanning utan att slösa bort tid. Du kan dock ocksÄ anpassa appen sÄ att den Àr öppen för dokumentvisningen om du föredrar det ocksÄ. För det andra innehÄller appen skÀrmtips för hur du kan placera dokument och enhet korrekt för att se till att du fÄr bÀsta möjliga skanningar som möjligt.

Men annat Àn att fÄnga dokument och skanna dem, har appen ett antal andra funktioner som ocksÄ Àr vÀrda att nÀmna. Att skicka eller faxa dessa skanningar till vem som helst kan ocksÄ göras snabbt i appen, vilket sparar massor av tid. Kantdetekteringen och skanningen i sig Àr ocksÄ mycket snabb och enkel att göra, och du har till och med förmÄgan att förbÀttra och optimera din skanning pÄ ett antal olika sÀtt. Saker som webbadresser, platser och telefonnummer kan ocksÄ skannas, inte bara dokument. Sammantaget gör appen det enkelt att skapa en högkvalitativ genomsökning av nÄgonting utan att ta för mycket tid pÄ dagen.

SÄ som ni ser finns det massor av vÀrdefulla och vÀrdefulla funktioner i denna app som alla ger anvÀndaren vÀrde. PÄ grund av de fantastiska funktionerna i den hÀr appen förbises dock appens design ofta. Utformningen av denna app Àr vacker och mycket enkel att navigera. Det Àr attraktivt, men ÀndÄ ganska subtilt att inte övervÀldiga dig med funktioner eller alternativ som översvÀmmar skÀrmen hela tiden. Det finns ocksÄ en mÀngd olika anpassningsalternativ som kan göra att denna app ser ut som du vill, vilket alltid Àr ett bra alternativ att ha i en app.

Oavsett vem du Ă€r eller vad du gör, kommer du att kunna hitta nĂ„got vĂ€rde med den hĂ€r appen. Om du Ă€r en resenĂ€r kan den hĂ€r appen hjĂ€lpa dig att skanna boardingkort och biljetter nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng och ocksĂ„ se till att du inte glömmer nĂ„gra viktiga dokument hemma. Om du Ă€r student kan den hĂ€r appen hjĂ€lpa dig att se till att du alltid har dina klassanteckningar eller lĂ€romedel med dig, oavsett var du Ă€r eller vad du gör. Även om du inte Ă€r nĂ„gon av dessa, Ă€r appen utmĂ€rkt för att hĂ„lla kvitton och andra dokument med dig vart du Ă„ker, och kommer att hjĂ€lpa dig att bli av med berget papper som du hĂ„ller i hela ditt hus. Appen kommer helt enkelt att göra ditt liv enklare pĂ„ ett antal olika sĂ€tt, oavsett vem du Ă€r, och sparar dig att behöva spendera massor av pengar pĂ„ en stor och skrymmande skanner för din dator. Appen kan ocksĂ„ fĂ„ högkvalitativa skanningar pĂ„ ett snabbt och enkelt sĂ€tt.

De bÀsta skannerapparna för iPhone 1

Scanbot kan laddas ner och anvÀndas gratis, vilket Àr ganska imponerande med tanke pÄ alla funktioner och alternativ som vi har behandlat i detta avsnitt av artikeln. Men om du vill ha en mer avancerad app med extra alternativ kan du gÄ med Scanbot Pro. Scanbot Pro kostar dig nÄgra dollar i mÄnaden, men du fÄr en hel del extrafunktioner med det. Dessa extra funktioner inkluderar saker som extra textigenkÀnning, synkronisering mellan alla dina enheter, möjligheten att redigera dokument och mycket mer. Medan mÄnga appar ger dig en eller nÄgra olika och nya funktioner med en Pro-version, ger Scanbot dig verkligen dina pengar.

SÄ oavsett om du bestÀmmer dig för att hÄlla dig till den kostnadsfria versionen av appen eller uppgradera till Pro, kommer du att bli positivt överraskad med allt den hÀr appen kan erbjuda dig. Mellan funktionerna och designen av denna app Àr den verkligen en av de bÀsta pÄ denna lista. Det har miljontals anvÀndare, mÀnniskor verkar Àlska det och det Àr enkelt att plocka upp och anvÀnda. Det finns nÀstan ingenting som den hÀr appen inte Àr bra pÄ och den borde vara en av de första platserna du tittar nÀr du letar efter en skanner-app pÄ iPhone.