De första datoriserade bilderna pÄ nÀsta iPhone pÄ Apple

Efter rykten om iPhone 9 som eftertrĂ€daren till iPhone SE – iPhone SE2 – visas nu de första datoriserade bilderna som ger oss en glimt av vad vi kan förvĂ€nta oss av nĂ€sta smartphone frĂ„n Apple!

Denna smartphone förvÀntas introduceras och slÀppas under första halvÄret och sÀljs till ett lÀgre pris Àn iPhone 11.

De första datoriserade bilderna pÄ nÀsta iPhone pÄ Apple

Under de senaste Ă„ren, förutom den avancerade smarttelefonen, Apple har gett en mer ekonomisk men lika kraftfull modell. Det var sĂ„ hĂ€r med iPhone 8 och iPhone SE … Sedan i Ă„r borde vi ha en eftertrĂ€dare till iPhone SE som kan kallas iPhone 9!

SÄ fram till 2020 bör vi ha lanseringen av smartphones den Apple i tvÄ faser: flaggskeppet i den traditionella september Keynote och en billigare modell som kommer att tillkÀnnages under första halvÄret.

Apple  kan starta tvÄ iPhone 9 som eftertrÀdare till iPhone SE om nÄgra mÄnader

Denna information kom frÄn olika rykten frÄn partners, leverantörer och anstÀllda hos Apple. I denna mening utvecklades datoriserade bilder baserat pÄ allt existerande bevis hittills.

iPhone 9 eller iPhone SE2 visas pÄ datorbilder

Bilderna skapades av anvÀndaren @OnLeaks och avslöjas i Twitter, Àr berömd för dessa verk som ofta visar sig vara helt exakta.

Förutom de delade bilderna i tweet, resten gör publicerades i iGeeksBlog. PÄ bilderna kan vi se mÄnga likheter med iPhone 8, och dÀrmed Àrva de enorma ramarna runt skÀrmen som inte alls hÀnvisar till en 2020-smartphone.

Dessutom finns Touch ID igen pĂ„ en smartphone frĂ„n Appleefter att ha varit exakt iPhone 8 den sista som fĂ„r den. Den stora nackdelen med iPhone 9 – eller iPhone SE2, inte kĂ€nd med sitt officiella namn – kan vara exakt i alla likheter med iPhone 8, som Ă€r en 2017-outfit.

NĂ€r det gĂ€ller kameran har den bakre bara en fotografisk sensor som kan Ă€rvas frĂ„n vad som anvĂ€ndes pĂ„ iPhone XR och som har gett ganska övertygande resultat. Även om de specifika specifikationerna inte Ă€r kĂ€nda, stĂ„r vi verkligen inför en smartphone avsedd för en publik som inte har sĂ„ höga krav som krĂ€ver köp av iPhone 11 eller Pro-modellen.

Fortfarande, vad tycker du om designen pÄ iPhone? 8 i den hypotetiska iPhone 9/ iPhone SE2 kommer att lanseras 2020? Blir det Apple att göra ett grovt misstag genom att göra det? Dela i kommentarerna!

Apple tillbaka till CES efter 28 Är för att prata om ett viktigt Àmne


0 Shares