den 6 bÀsta reglage-plugins för WordPress jÀmfört (2020)

Det Àr ingen tillfÀllighet att de allra flesta WordPress-teman stöder nÄgon form av bildskyddsfunktioner direkt.

Men Àr det det? Varför har webbplatsÀgare och internetanvÀndare blivit galna över bilden?

Enligt min mening handlar det om första intryck. Bilder Ă€r mycket mer attraktiva att titta pĂ„ Ă€n text, och de rörliga delarna av en bildreglage gör att en webbplats kĂ€nns mer dynamisk och interaktiv. Om du gör ett mordiskt första intryck Ă€r det mer troligt att besökare tillbringar tid pĂ„ din webbplats, lĂ€ser ditt innehĂ„ll och köper dina produkter – fantastiskt, eller hur?

Bildreglage kan dock göra mer Àn bara visa vackra bilder. De övre bildreglage-pluginsna erbjuder en verkligt interaktiv upplevelse för dina besökare och kan anvÀndas pÄ flera sÀtt, till exempel att förbÀttra navigering genom att lÀnka till toppinnehÄllet, spela upp videor och till och med integrera kortkodsfunktionen för dina andra plugins.

Oavsett orsaken till att du vill ha en bildreglage-plugin stöder WinningWP det. Jag kommer att granska sex av de bÀsta WordPress-bildreglaget för insticksprogram och för att vÀdja till alla budgetnivÄer kommer jag att inkludera en kombination av gratis- och premiumalternativ.

Alla reglagen i detta inlÀgg Àr fullt lyhörda, vilket innebÀr att de kommer att se imponerande ut pÄ enheter av alla storlekar.

Soliloquy – GRATIS / $ 19-Plus

Soliloquy Àr en populÀr och lyhörd glidlösning för WordPress som erbjuder mer Àn tio typer av skjutreglage, inklusive karusell, presenterat innehÄll, lightbox, video, Instagram, Pinterest, PDF, WooCommerce, miniatyrbild och mer.

Lite-versionen av Soliloquy kan anvÀndas för att skapa en vanlig bildreglage. NÀr du har laddat upp nÄgra bilder kan du organisera dem med dra och slÀpp-funktionen. Det finns en redigeringsikon för varje bild, som laddar alternativ för att definiera bildtitel, alt-text, titel och URL. Sedan kan du bÀdda in skjutreglaget pÄ din webbplats med kortkoder eller i mallar med PHP-kod.

I omrÄdet för skjutalternativ kan du vÀlja ett av de tvÄ teman, definiera storleken pÄ bilderna och vÀlja övergÄngshastighet mellan bilderna. De flesta av de andra instÀllningarna pÄ skjutreglaget Àr reserverade för glidstyper som bara finns i premiumversionen av Soliloquy, sÄ de Àr begrÀnsade.

Du mÄste uppgradera till den fullstÀndiga versionen av Soliloquy för att lÄsa upp begrÀnsade funktioner. Det finns fyra licensalternativ, priser till $ 19, $ 49, $ 99 och $ 249.

Den personliga licensen pÄ 19 $ lÀgger till stöd och lÄter dig anpassa bilder med CSS. MÄste hoppa till flera licenser frÄn tre webbplatser till 49 $ för att lÄsa upp skjutmallar, bildskydd, stöd för Instagram och Pinteresty förmÄgan att schemalÀgga bilder. Ett temaplugin ingÄr ocksÄ.

Utvecklingslicensen för $ 99 ökar stödet för 25 webbplatser, men Ànnu viktigare, det innehÄller alla funktioner i plugin. Detta inkluderar reglage typer som karusell, lightbox, presenterat innehÄll, WooCommerce, PDF och miniatyrbilder.

ByrÄlicensen till $ 249 ger kundhantering och WordPress-support pÄ flera webbplatser. Det ger ocksÄ support och uppdateringar för ett obegrÀnsat antal webbplatser.

Soliloquy Lightbox Slider

Medan Soliloquio Lite har nÄgra anvÀndbara funktioner, tror jag att det finns bÀttre gratisalternativ pÄ marknaden.

Soliloquy Pro Àr betydligt bÀttre. Det Àr en mÄngsidig lösning med mÄnga olika typer av skjutreglage och har ytterligare funktioner, som att hindra anvÀndare frÄn att ladda ner bilder. TyvÀrr mÄste du uppgradera till utvecklarlicensen pÄ $ 99 för att fÄ tillgÄng till alla funktioner i plugin.

Kolla in vÄr fullstÀndiga recension av Soliloquy för att fÄ en bÀttre förstÄelse för vad plugin kan göra.

MetaSlider – GRATIS / $ 39-Plus

MetaSlider Àr ett WordPress-reglage-plugin som Àr kompatibelt med den nya WordPress Editor (Gutenberg). Den har ocksÄ beröringsstöd, har optimerats för sökmotorer och fungerar med WordPress MultiSite och de populÀra WordPress-översÀttningsprogrammen.

Utvecklarna har varit mycket generösa med den kostnadsfria versionen av deras plugin – du kan visa bilder i en flexibel reglage, responsiv reglage, nivĂ„reglage och myntreglage. Bredden pĂ„ varje skjutreglage kan ocksĂ„ definieras och du kan vĂ€lja mellan flera övergĂ„ngseffekter.

Bilder kan flyttas med dra och slÀpp, och du kan enkelt lÀgga till undertexter, alternativ text och titlar. Bildens beskÀrningsposition kan ocksÄ definieras, och bildspelet kan justeras med ett av de 14 tillgÀngliga teman.

NÀr allt Àr konfigurerat kan du infoga reglaget pÄ din webbplats med en kort kod eller PHP-kod.

LĂ€gg till en ny bild i MetaSlider

Att uppgradera till proversionen av MetaSlider ger dig tillgĂ„ng till CSS3-animerade bilder, miniatyrnavigering, post-feed-bilder och videobilder (YouTube och Vimeo – Yay!). Det erbjuder ocksĂ„ HTML-överlĂ€gg och en redigerare med live-tema.

Du kommer gÀrna att veta att MetaSlider har en rimlig prissÀttningspolicy, och varje licens erbjuder dig full version av plugin. Den enda skillnaden Àr hur mÄnga webbplatser som stöds.

Det kostar $ 39 för en licens för tvÄ webbplatser, $ 59 för fem webbplatser, $ 89 för 25 webbplatser och 149 $ för ett obegrÀnsat antal webbplatser. Alla licenser har en Äterbetalningsgaranti, samt ett Ärs support och uppdateringar.

MetaSlider-skjutreglaget

Det Àr mycket att Àlska MetaSlider. Gratisversionen levereras med fyra typer av reglage, 14 temlayouter och dussintals konfigurationsalternativ. Detta kan vara tillrÀckligt för mÄnga av er, men du kan lÄsa upp alla funktioner i plugin för bara $ 39.

Om du vÀljer att anvÀnda MetaSlider, kanske du vill övervÀga att uppgradera för videostöd, HTML-överlÀgg och miniatyrnavigering.

Smart skjutreglage 3 – Gratis / $ 35-Plus

Jag Àr ett stort fan av Soliloquy och MetaSlider, men nÀr det gÀller anvÀndarvÀnlighet och presentation Smart Slider 3 ta allt till nÀsta nivÄ.

Plugin ger dig tillgÄng till ett bibliotek med mallar som kan anvÀndas som utgÄngspunkt för dina bilder. I gratisversionen av Smart Slider 3, har du tillgÄng till 11 mallar, men om du uppgraderar till Pro-versionen fÄr du tillgÄng till mer Àn 180.

Du Ă€r inte begrĂ€nsad till bilder nĂ€r du skapar bilder – du kan lĂ€gga till videor, blogginlĂ€gg och statiska överlĂ€gg. InlĂ€gg kan ocksĂ„ infogas dynamiskt baserat pĂ„ de filter du definierar. Du kan till exempel infoga inlĂ€gg baserat pĂ„ inlĂ€ggsformat, taggar, kategorier och andra variabler.

Konfigurationssidan för skjutreglaget i Smart Slider 3 det Àr fantastiskt. Du har full kontroll över alla aspekter av skjutreglaget, ned till stilelement som pilar, kulor, miniatyrbilder och mer.

Förutom att definiera storleken pÄ dina bilder kan du justera animationerna, justeringen och hur bilden laddas. Andra coola funktioner inkluderar pekstöd, bildoptimering och bakgrundsbildstöd.

Smart skjutreglage 3 Redigera bild

Smart skjutreglage 3 Pro lÀgger till ytterligare 11 lagertyper, lageranimationer och fyra nya glidstyper: karusell, block, hel sida och butik. Du har ocksÄ tillgÄng till den fullstÀndiga Smart Slider-mallen 3 och bildbiblioteket, vilket kraftigt kommer att minska tiden det tar att skapa professionella bilder.

Dynamiskt innehÄll utökas ocksÄ i Pro-versionen. Förutom innehÄll frÄn din egen WordPress-webbplats kan du fÄ Ätkomst till över 35 onlinekÀllor som Joomla, Flickr, Instagram, YouTube, WooCommerce och mer.

En enda licens för Smart Slider 3 Pro kostar $ 35 för en webbplats, $ 150 för tio webbplatser och $ 250 för obegrĂ€nsade webbplatser. Varje licens lĂ„ser upp alla Pro-funktioner – den enda skillnaden Ă€r antalet webbplatser som fĂ„r support och uppdateringar. Om du inte vill hoppa till en högre prisplan kan du köpa ytterligare webbplatsstöd för bara $ 20 per domĂ€n.

Smart skjutreglage 3 topp 5 producerar

Smart skjutreglage 3 Det Àr lÀtt att rekommendera. Den kostnadsfria versionen kan vara begrÀnsad till en reglage-stil, men den kompenserar för det pÄ andra omrÄden, som anpassning och Ätkomst till ett mallbibliotek.

Med Pro-versionen tillgÀnglig för bara $ 35, rekommenderar jag att du övervÀger att uppgradera. Det ger dig fyra alternativ för skjutreglage, tillgÄng till hundratals förinstÀllda skjutreglage och reglage-mallar och lÄter dig importera innehÄll frÄn dussintals kÀllor.

Slider Revolution – 26 $

Slider Revolution, som startades 2012, Àr den överlÀgset mest sÄlda WordPress-reglaget-plugin pÄ CodeCanyon och Àr ofta fullpakad med WordPress-teman pÄ ThemeForest.

Du kan skapa bilder med en modern visuell redigerare som lÄter dig infoga bilder och videor och skapa flera lager av innehÄll. Teckensnitt, animationer, bakgrunder, ikoner, fÀrger och mer kan enkelt redigeras.

Animationer Àr en av de utmÀrkta funktionerna i plugin. Dessa kan verkligen krydda dina bilder, och det finns gott om förinstÀllningar för att förenkla uppgiften.

Redigera en bild i Slider Revolution

Över 200 premade mallar finns tillgĂ€ngliga – de fĂ„r reglagen att se fantastiska ut och de flesta behöver bara nĂ„gra justeringar för att anpassa som dina egna. Du fĂ„r ocksĂ„ tillgĂ„ng till hundratals premade bilder, videor, animationer, ikoner och lagergrupper.

Det finns ocksÄ över 20 tillÀggseffekter inklusive partiklar, distorsion, borste och avslöja. Före och efter effekten ser ocksÄ fantastisk ut.

Glidande revolution

För bara $ 26 Àr Sliding Revolution stort vÀrde för pengarna och kan anvÀndas för att skapa en mÀngd olika objektglas.

Det Àr en av de mest avancerade glidlösningarna pÄ marknaden, och dess enorma multimedia-bibliotek med mallar, bilder och ikoner förenklar processen för att skapa professionella bilder.

Lagerreglage – 25 $

En annan professionell reglage-lösning som lanserades 2012 Àr Layer Slider. Det Àr den nÀst bÀstsÀljande WordPress-reglaget för plugin pÄ CodeCanyon, och den ingÄr ocksÄ i mÄnga WordPress-teman pÄ ThemeForest.

Lagerredigeraren ger dig möjlighet att skapa och redigera bilder med dra och slÀpp. Lager kan kopieras och klistras in, och det finns en bildredigerare som drivs av Adobe Creative Cloud. Det finns över 200 animerade övergÄngseffekter tillgÀngliga, inklusive slingor, filterövergÄng och parallax.

Redigera en bild i lagerreglaget

En stor samling av förÄldrade bilder finns i Layer Slider, och vissa mönster har skapats specifikt för enheter som mobiltelefoner.

En funktion som Layer Slider har utökat under de senaste Ären Àr popup-fönster. Du kan anvÀnda plugin-programmet för att skapa professionella popup-popups, som fÄ WordPress-popup-fönster kan göra.

En annan bra funktion Àr recensionerna. Layer Slider sparar stÀndigt dina bilder och med tillÀgg av Ängra och göra om behöver du aldrig oroa dig för att förlora ditt jobb.

Exempel pÄ lagerreglage

Layer Slider anses med rÀtta vara en av de bÀsta WordPress-skjutreglage-lösningarna pÄ marknaden och till bara $ 26 det erbjuder stort vÀrde för pengarna.

Kontrollera den officiella försÀljningssidan för en bÀttre uppskattning av hur professionella de medföljande mallarna Àr.

Skjut vad som helst – GRATIS / $ 10

VÄrt slutliga val Àr lyhörd, taktil. Skjut vad som helst.

Detta WordPress-plugin nÀrmar sig bilder pÄ ett helt annat sÀtt. IstÀllet för att ladda upp bilder och videor direkt, redigera bilder med WordPress Editor. Detta innebÀr att du effektivt kan lÀgga till allt till dina bilder, vare sig det Àr bilder, videor, tabeller eller rubriker. Kortkoder kan ocksÄ sÀttas in i bilder, vilket innebÀr att du enkelt kan bÀdda in innehÄll frÄn andra WordPress-plugins som du har installerat.

Utvecklarna har varit mycket generösa med den kostnadsfria versionen av Slide Anything och begrÀnsat fÄ funktioner.

Bilden visas i hjÀrtat av sidan under övergÄngseffekter och andra reglageinstÀllningar. PÄ höger sida av sidan finns alternativ för att definiera hur mÄnga objekt som ska visas pÄ vissa enheter, och du kan ocksÄ anpassa stilen pÄ din reglage hÀr.

Redigera en reglage i Slide Anything

Slide Anything Pro kostar en engÄngsavgift pÄ $ 10 för en enda licens, medan en licens för fem platser Àr tillgÀnglig till $ 30 och en obegrÀnsad licens till $ 100.

Uppdateringen lÄser upp utstÀllningskarusell- och miniatyrsökningsfunktioner som Àr begrÀnsade i gratisversionen. Det lÀgger ocksÄ till popup-funktionalitet, som kan anvÀndas för att visa en bildljusbox, videor och mer.

Skjut vilken hjÀlte skjutreglage som helst

Inte alla kommer att vilja anvÀnda WordPress Editor för att skapa bilder, men Slide nÄgot. Metoden öppnar upp mÄnga möjligheter för att skapa avancerade bilder som andra lösningar inte kan erbjuda.

De flesta av funktionerna Àr tillgÀngliga i gratisversionen av Slide Anything, men för $ 10 Àr det inte dyrt att uppgradera och utöka funktionaliteten.

Hederliga nÀmner

Under vÄr utredning hittade vi mÄnga anvÀndbara WordPress-reglage-plugins som helt enkelt tappades frÄn vÄr lista. Jag skulle vilja dela nÄgra av de bÀsta med dig.

Crelly Slider Àr en lyhörd glidlösning som lÄter dig skapa lager i skikt. Text, bilder och videor kan lÀggas till bilder med hjÀlp av en drag-and-drop-skjutgenerator.

Om du letar efter en enkel reglage-lösning kanske du gillar WP Slick Slider och Image Carousel. Slides skapas med WordPress Editor, och det finns inga instÀllningar i plugin eftersom allt Àr konfigurerat med kortkoder. Dess enkelhet kommer att frustrera vissa mÀnniskor, men jag tror att den faktiska reglaget ser bra ut.

WP Slick Slider och bildkarusell

De av er som i första hand vill visa videor pÄ din webbplats bör kolla in Video Slider, som visar videor pÄ mÄnga olika typer av bilder, t.ex. karusell, tidslinjer och miniatyrbilder.

Min slutliga rekommendation Àr Master Slider. Den har över 90 förinstÀllda bildlayouter, en avancerad drag-and-slider-redigerare, touch support, animerade lager, övergÄngar och mer.

Pluginet fanns pÄ vÄr ursprungliga lista över de bÀsta WordPress-reglaget för plug-in, men eftersom den kostnadsfria versionen av Master Slider inte hade uppdaterats pÄ ungefÀr ett Är, valde vi att ta med reglage-plugins som uppdaterades mer regelbundet.

Slutliga tankar

Bildreglage kan anvÀndas pÄ olika sÀtt, och det plugin du vÀljer beror pÄ dina krav. Men om din budget tillÄter det, skulle du vÀlja ett av premiumalternativen.

Varför? Eftersom alla premiumalternativ Àr laddade med riktigt imponerande funktionalitet, erbjuder de stort stöd och ett anvÀndarvÀnligt grÀnssnitt och Àr (generellt) snabba.

Om du fortfarande inte Àr sÀker pÄ vilken du ska vÀlja, rekommenderar jag starkt att du ser demo för varje plugin. Eftersom bildreglagen Àr dynamiska Àr det svÄrt att göra dem rÀttvisa med en statisk skÀrmdump. Alla tillbehör som ingÄr i denna lista rekommenderas starkt, sÄ titta pÄ nÄgra av dem och se om nÄgon av dem lockar din uppmÀrksamhet.