den 8 bÀsta underhÄllslÀgen och WordPress-plugins kommer snart

Under utvecklingen av en ny WordPress-webbplats rekommenderar jag att du anvÀnder ett WordPress-plugin snart. Att visa ett meddelande snart Àr ett bra sÀtt att öka intresset för din nÀsta utgÄva, och det kommer ocksÄ att förhindra att besökare ser din oavslutade webbplats.

Kommer snart kan plugins ocksÄ anvÀndas för att sÀtta en etablerad webbplats i underhÄllslÀge. Om du Àr vÀrd för din webbplats med ett hanterat WordPress-vÀrdföretag Àr det bÀttre att anvÀnda iscensÀttning om du uppdaterar din webbplats. Det finns dock giltiga skÀl att sÀtta en webbplats i underhÄllslÀge, till exempel om din webbplats har hackats.

NÀr din webbplats snart Àr i underhÄlls- eller underhÄllslÀge snart kommer WordPress-administratörsfÀlt att visa att detta har aktiverats. Du kommer att fortsÀtta att se din webbplats normalt, men besökare ser en mÄlsida med ditt personliga meddelande.

I den hÀr artikeln vill jag visa dig vad WinningWP anser vara de bÀsta kort och plugins för underhÄllslÀge tillgÀngliga för WordPress. Alla dessa tillÀgg Àr gratis att ladda ner, men ytterligare funktioner kan lÄsas upp i vissa tillÀgg om du uppgraderar till pro-versionen.

1. Minsta kommer snart och underhÄllslÀge (GRATIS / $ 79)

Minst kommer snart och underhÄllslÀge Àr ett lÀttanvÀnt WordPress-underhÄllslÀge-plugin som lÄter dig visa en bakgrundsbild, logotyp, rubrik, innehÄll och ett abonnemangsformulÀr för MailChimp. Alternativt kan du skapa en mÄlsida frÄn början med anpassad HTML.

Dussintals alternativ ingÄr i sju kategorier: Basic, SEO, Teman, Layout, E-post, Form och Advanced. Supportfliken lÀnkar till plugin supportrummet pÄ WordPress.org. FrÄn instÀllningsomrÄdet kan du anpassa alla aspekter pÄ din mÄlsida.

(Klicka för att förstora)

TvÄ teman ingÄr i gratisversionen. Det finns 40 andra teman tillgÀngliga om du uppgraderar till pro-versionen av plugin, som sÀljer för en engÄngsavgift pÄ $ 79 för en enda licens (eller $ 60,99 per mÄnad). Ytterligare 60 Àmnen ingÄr om du uppgraderar till byrÄlicensen till $ 199.

Uppdateringen lÄser ocksÄ upp alla professionella funktioner som Àr begrÀnsade i gratisversionen. Detta inkluderar IP-vitlistning, dubbla prenumerationsformulÀr, ett formulÀrnamnsfÀlt och HTTPS-applikationen.

Ytterligare innehÄll Àr ocksÄ tillgÀngligt för din mÄlsida: video, nedrÀkning, framstegsfÀlt, sociala ikoner och karta.

Ett exempel pÄ mycket lite tid och underhÄllslÀge

(Klicka för att förstora)

Minsta kommer snart och underhÄllslÀge Àr lÀtt att rekommendera eftersom det Àr gratis att ladda ner, lÀtt att anvÀnda och har mÄnga fantastiska alternativ, som att anvÀnda din egen anpassade HTML. Temaval Àr begrÀnsat, men pluginprogrammet lÄter dig Àndra bakgrundsbild, rubrik och innehÄll.

Pro-versionen lÄser upp mÄnga coola mönster och ett antal ytterligare funktioner. Det Àr vÀrt att kolla in om du har budgeten för det.

2. UnderhÄll (GRATIS / $ 26)

En av de enklaste plugins för underhÄllslÀge pÄ WordPress.org, UnderhÄll Àr aktivt pÄ över 400 000 WordPress-webbplatser och lÄter dig anpassa din mÄlsida genom en instÀllningssida.

Du kan ladda upp en bakgrundsbild och logotyp och tilldela dina egna fÀrger. Utöver det mÄste du sjÀlv anpassa huvudinnehÄllsomrÄdet inom WordPress-visuella redigeraren, vilket öppnar upp möjligheter som inbÀddning av bilder och videor.

Plugin har ocksÄ ett inloggningsformulÀr i front-end, sÄvÀl som support för Google Analytics. Det lÄter dig ocksÄ utesluta specifika inlÀgg och sidor frÄn underhÄllslÀge.

AllmÀnna underhÄllsinstÀllningar

(Klicka för att förstora)

Maintenance Pro Àr tillgÀngligt pÄ CodeCanyon för $ 26. Det lÀgger till mÄnga avancerade funktioner, inklusive tre nedrÀknings timers, videobakgrunder, e-postabonnemangsformulÀr och sociala medier profiler.

AnvÀndarrÀttigheter och en nedrÀkningstimer Àr ocksÄ tillgÀngliga i denna version.

Exempel pÄ landningssida för underhÄll

(Klicka för att förstora)

Om du letar efter en grundlÀggande lösning som snart kommer eller ett underhÄllslÀge Àr underhÄll ett bra val.

Jag rekommenderar att du kontrollerar Maintenance Pro Plus, för bara $ 26, det lÀgger till en hel del extra funktioner som kommer att vara praktiska.

3. WP-underhÄllslÀge (GRATIS)

WP Maintenance Mode Àr aktivt pÄ över 600 000 webbplatser och Àr ett intressant WordPress-underhÄllslÀge-plugin som Àr 100% gratis. Det ger dig full kontroll över vem som kan se ditt administrationsomrÄde och framsidan av din webbplats.

Det finns stöd för Google Analytics, och huvudinnehÄllsomrÄdet kan redigeras med WordPress-visuella redigeraren. Förutom att Àndra bakgrunden kan den ocksÄ visa en nedrÀkningstimer, ett prenumerationsformulÀr, sociala medier profiler och ett kontaktformulÀr.

WP-underhÄllslÀge AllmÀnna instÀllningar

(Klicka för att förstora)

WP-underhÄllslÀget har en inbyggd bot som stÀller besökarna en serie frÄgor som du definierar. Syftet med botten Àr att fÄnga besökarnas e-postadresser. Alla inmatade e-postadresser kan exporteras i CSV-format.

Plugin Àr ocksÄ GDPR-kompatibel. Det finns ett alternativ att lÀnka till en sida med sekretesspolicy i sidfoten och du kan ocksÄ lÀgga till din GDPR-information i kontaktformulÀret.

Exempel pÄ WP-underhÄllslÀge

(Klicka för att förstora)

WP-underhÄllslÀge Àr ett bra tillÀgg till nÀsta sidor och underhÄllslÀgen.

Ur designmÀssigt synvinkel Àr det lite begrÀnsande eftersom du inte har kontroll över var innehÄllet visas, till exempel nedrÀkningstimern och ikoner för sociala medier pÄ din mÄlsida. Trots detta Àr det lÀtt att rekommendera WP-underhÄllslÀge eftersom det erbjuder mÄnga anvÀndbara funktioner gratis.

4. Under konstruktion (GRATIS / $ 69 mer)

Drivs av samma personer bakom Minimo kommer snart och underhÄllslÀge, Under Construction Àr ett attraktivt WordPress-underhÄllslÀge-plugin som kommer med tvÄ enkla layouter för mÄlsidor. Det Àr aktivt pÄ mer Àn 300 000 webbplatser.

HuvudinnehÄllsomrÄdet kan Àndras med den visuella redigeraren för WordPress, och du kan ocksÄ aktivera en inloggningsknapp, sociala medieikoner och en anpassad sidfot.

Det finns mÄnga anvÀndbara funktioner tillgÀngliga i konfigurationsomrÄdet. Du kan definiera en automatisk sluttid för ditt underhÄllsmeddelande och du kan vitlista specifika WordPress-anvÀndarroller sÄ att de alltid ser hela webbplatsen.

I huvudkonstruktion

(Klicka för att förstora)

En enda licens för Under Construction Pro finns för $ 69. Den erbjuder MailChimp-integration, en anslutningsmodul och över hundra ytterligare landingssidesdesigner som ser bra ut.

ByrÄlicensen kostar $ 250 och erbjuder alla professionella funktioner, 60 ytterligare layouter för mÄlsidor, avancerade drag-and-drop-skapande-moduler och Zapier-integration.

BÄda licenser sÀljs för en engÄngsavgift, sÄ du behöver inte oroa dig för Ärliga förnyelser.

Ett exempel pÄ under konstruktion

(Klicka för att förstora)

Utvecklarna av Under Construction har begrÀnsat antalet tillgÀngliga teman i gratisversionen, precis som de gjorde i sin Minimo-version som snart kommer och ansluter till underhÄllslÀge.

Jag tror inte att detta Àr en avgörande faktor eftersom de tvÄ inkluderade mönster Àr bra och gör att du kan anpassa ditt meddelande. Naturligtvis kan du uppgradera till Under Construction Pro för att lÄsa upp alla funktioner och layouter för mÄlsidor.

5. CMP – Kommer snart och tillĂ€gg för underhĂ„ll (GRATIS)

CMP – Coming Soon and Maintenance Plugin Ă€r ett mycket anpassningsbart Coming Soon- och underhĂ„llslĂ€ge för WordPress som lĂ„ter dig visa en mĂ„lsida för hela webbplatsen, din hemsida eller bara de som har svartlistats. Ett omdirigeringslĂ€ge Ă€r ocksĂ„ tillgĂ€ngligt.

Plugin kan du justera din logotyp, innehÄll, bakgrund, nedrÀkningstimer, prenumerationsformulÀr, sociala medieikoner och sidfotupphovsrÀtt. Varje element har mÄnga alternativ: till exempel kan du tillÀmpa en bild, video, grafiskt mönster, gradient och mer pÄ din bakgrund.

FÀrger och teckensnitt kan ocksÄ Àndras, och det finns ett alternativ att lÀgga till anpassad CSS.

Konfiguration för CMP - kommer snart och plugin för underhÄll

(Klicka för att förstora)

Förutom Google Analytics-support kan du ocksÄ definiera SEO-instÀllningar för din mÄlsida, vilket Àr ett trevligt tillÀgg som vanligtvis inte tillhandahÄlls.

Tre teman levereras med CMP, och ytterligare 16 teman finns tillgÀngliga pÄ utvecklarens webbplats. TvÄ av dessa Àr gratis att ladda ner och resten Àr rimligt prissatta till $ 10 vardera.

Ett exempel pÄ CMP - Kommer snart och underhÄllsplugin

(Klicka för att förstora)

CMP – Kommer snart och underhĂ„ll Plugin Det Ă€r en av de bĂ€sta lösningarna för underhĂ„llslĂ€ge tillgĂ€ngliga för WordPress-anvĂ€ndare. Det finns mĂ„nga designalternativ, och de ytterligare tillgĂ€ngliga teman Ă€r inte bara vackra utan ocksĂ„ till rimliga priser.

6. Booster kommer snart (GRATIS / € 29,99-plus per Ă„r)

Booster kommer snart, ett elegant WordPress-plugin som kommer med en gratis design. Lyckligtvis ser det inkluderade temat bra ut, med designen som integrerar ett kontaktformulÀr och en popup-prenumeration pÄ nyhetsbrevet.

Alla sidor pÄ din sida kan Àndras, frÄn fÀrger till timer och former, medan animationer ocksÄ kan visas i hela bakgrunden.

Kommer snart Beskrivning av förstÀrkningssidan

(Klicka för att förstora)

Booster Pro kommer att sĂ€lja för € 29,99 per Ă„r, eller en engĂ„ngsavgift pĂ„ 69,99 €. LĂ„s upp alla premiumalternativ som Ă€r begrĂ€nsade i gratisversionen, som integration av ikoner för sociala medier, prenumeranter och kontaktformulĂ€rsdata.

Fem ytterligare landningssideslayouter Àr ocksÄ tillgÀngliga vid uppdatering.

Kommer snart Exempel pÄ förstÀrkning

(Klicka för att förstora)

Vid första anblicken kanske du fÄr intrycket att gratisversionen av Coming Soon Booster Àr begrÀnsad pÄ grund av överflödet av professionella etiketter i alternativen. Medan mÄnga funktioner Àr begrÀnsade till premiumversionen av plugin, har den kostnadsfria versionen allt du behöver för att skapa en snygg sida inom en snar framtid eller en underhÄllssida.

7. TillvÀxtens virussida kommer snart (GRATIS)

Coming Soon Viral Page of Growtheme Àr en mÄngsidig lösning som snart kommer och underhÄllslÀge som Àr 100% gratis. Du har stöd för fem e-postmarknadsföringstjÀnster för ditt nyhetsbrevformulÀr, alternativt kan du anvÀnda din egen HTML för ditt nyhetsbrev.

FrÄn en designaspekt Àr det ganska grundlÀggande. Du kan Àndra logotyp, bakgrund och fÀrger, men du kan bara anvÀnda text för ditt huvudinnehÄllsomrÄde eftersom WordPress-visuella redigeraren inte stöds.

AllmÀn viral sidainstÀllning kommer snart av Growtheme

(Klicka för att förstora)

En bekrÀftelsessida kan konfigureras om du anvÀnder alternativet med dubbelt abonnemang för att fÄnga e-postadresser. Du kan ocksÄ definiera en tacksida.

Om en besökare inte anger sin e-postadress kan de visa ett popup-fönster med sin nyhetsbrevregistrering nÀr de lÀmnar din webbplats (dvs. avsluta popup-fönstret). Detta Àr en ganska aggressiv marknadsföringsteknik, men det kan hjÀlpa till att öka e-postabonnemang.

Jag Àr ocksÄ glad att se att pluginprogrammet lÄter dig exportera och importera alternativ, vilket Àr anvÀndbart om du överför instÀllningar till en annan webbplats.

Ett exempel pÄ att snart kommer Viral sida av Growtheme

(Klicka för att förstora)

Enkel att anvÀnda och gratis att ladda ner, Growtheme's Coming Soon viral sida Àr en för att kontrollera om du letar efter en enkel lösning med bra nyhetsbrevstöd.

8. IgniteUp (GRATIS)

De flesta gratisversioner kommer snart och plugins för underhÄllslÀge har en eller tvÄ layouter för mÄlsidor eller krÀver att du skapar din sida frÄn början. IgniteUp rÀknar med denna trend genom att erbjuda fyra kvalitetsteman, medan ytterligare fem mönster Àr tillgÀngliga frÄn $ 30,99 och $ 50,99 vardera.

Med IgniteUp kan du tillÄta specifika WordPress-anvÀndarroller att kringgÄ dess underhÄllslÀge och komma Ät hela webbplatsen. Du kan ocksÄ göra det via IP-listan eller ge Ätkomst via en speciell URL.

Liksom med Growtheme Viral Page kommer snart, kan du anpassa fÀrgerna och din logotyp och bakgrund. Emellertid kan inte rikmedia enkelt sÀttas in eftersom WordPress-visuella redigeraren inte Àr tillgÀnglig, sÄ endast text kan lÀggas till.

Alternativ för IgniteUp-mall

(Klicka för att förstora)

Nya prenumeranter kan samlas in med ett prenumerationsformulÀr och sparas i din WordPress-, MailChimp- eller MailPoet-databas. Det kan ocksÄ visa ikoner för sociala medier och ett kontaktformulÀr.

Det finns ingen premiumversion av IgniteUp, men ytterligare funktioner som animationseffekter, videobakgrunder och platskartor kan lÄsas upp genom att köpa ett av premiumtema.

TĂ€ndexempel

(Klicka för att förstora)

Det kanske inte Àr den mest avancerade lösningen, men det finns mycket att Àlska IgniteUp med dess vackra teman, prisvÀrda temainformationer och anvÀndbara alternativ för prenumeration pÄ nyhetsbrev.

Jag rekommenderar att du kolla in det.

Hederliga nÀmner

Det kommer att finnas dussintals plugins för underhÄllslÀge som kommer till WordPress.org snart, och det Àr vÀrt att nÀmna nÄgra som helt enkelt missat nedskÀrningen frÄn vÄr ursprungliga lista med över 40 WordPress-plugins.

Med över 900 000 installationer Ă€r Coming Soon Page och Maintenance Mode det överlĂ€gset mest populĂ€ra WordPress-plugin som kommer snart och i underhĂ„llslĂ€ge pĂ„ marknaden. Även om det Ă€r lĂ€tt att anvĂ€nda saknar det mĂ„nga av de avancerade filtrerings- och designfunktionerna som finns i andra underhĂ„llslĂ€ge-insticksprogram.

Inga teman ingÄr heller i gratisversionen, sÄ du mÄste skapa allt frÄn början. Pro-versionen, som Àr tillgÀnglig frÄn $ 29,60 per Är, lÄser dock upp alla funktioner, inklusive en realtidssidegenerator, e-postupptagningar, kontaktformulÀr, integration i sociala medier och mer.

Kommer snart sida och underhÄllslÀge av SeedProd

(Klicka för att förstora)

En annan intressant lösning Àr Launcher frÄn MyThemeShop. Den har en nedrÀkningstimer, kontaktformulÀr och ett prenumerationsformulÀr för flera e-postmarknadsföringstjÀnster. Det lÄter dig ocksÄ visa ditt senaste Twitter publikationer

Även om det inte Ă€r en gratis lösning, Ă€r Everest Coming Soon vĂ€rt en noggrann titt pĂ„ WordPress-plugin, som kostar en engĂ„ngsavgift pĂ„ $ 15. Den har en stor samling fantastiska mĂ„lsidor som kommer snart och har stöd för Google Maps.

Slutliga tankar

Om du Àr nöjd med en enkel hemsida för att starta en ny webbplats eller utföra en snabb webbplatsuppdatering kommer lösningarna som nÀmns ovan att vara mer Àn tillrÀckligt för dig. Om du vill ha mer kontroll över din sidlayout eller vill ha ett bÀttre urval av mÄlsidor mÄste du öppna din plÄnbok.

Som alltid Àr det vÀrt att undersöka, sÄ jag rekommenderar att du testar nÄgra olika plugins för att se vilken som bÀst passar dina behov.