Den bÀsta innehÄllsgeneratorn? Sanning eller hype?

Beaver Builder har varit en av originalen frÄn sidobyggarutrymmet frÄn början, sÄ det Àr dags att vi gör det rÀttvist med denna Beaver Builder-recension.

Vi kommer att diskutera saker som gör Beaver Builder till en livskraftig lösning, dess fördelar och nackdelar, dess priser, dess anvÀndarvÀnlighet, kvaliteten pÄ designen som den ger till bordet, liksom hur bra en sidbyggare Àr övergripande.

LÄt oss komma igÄng!

LÀmna en recension av Beaver Builder: i ett nötskal

Beaver Builder Àr ett funktionsrikt drag-and-drop-arkiv-plugin som gör att skapa engagerande innehÄll i WordPress sÄ enkelt som möjligt.

Med Beaver Builder:

du kan skapa anpassade inlÀgg och sidor genom att dra och slÀppa objekt pÄ en duk som du inte behöver koda nÄgonting för hand, och ingen HTML-kunskap krÀvs. Du kan fortsÀtta anvÀnda ditt nuvarande WordPress-tema.

Med allt ovanstÄende bör Beaver Builder komma till hands för de allra flesta WordPress-anvÀndare, webbplatsÀgare och utvecklare. Den viktigaste försÀljningspunkten Àr att det gör arbetet med webbplatsinnehÄll (och till och med att skapa webbplatser frÄn grunden) mycket snabbare och mer effektivt.

Beaver Builder adresserar faktiskt en av de viktigaste problemen med WordPress som en plattform – det faktum att det inte Ă€r alltför vĂ€nligt för anvĂ€ndare som Ă€r oerfarna med webbplatser, sĂ€rskilt de som vill skapa engagerande innehĂ„ll pĂ„ egen hand.

Okej, lÄt oss börja denna Beaver Builder-recension genom att ta en djupare titt pÄ de enskilda funktionerna den har att erbjuda.

🧰 Funktioner och fördelar

Den fullstÀndiga listan över funktioner som Beaver Builder tar med sig till bordet skulle vara för lÄng att ange hÀr, sÄ lÄt oss fokusera pÄ det vÀsentliga:

Det finns fullt dra-och-slĂ€pp-stöd – du kan organisera text och bilder pĂ„ dina sidor fritt. Det finns en full frontversion, vilket innebĂ€r att du effektivt arbetar med den slutliga versionen av sidan som dina besökare ser. Inget behov av kodning, HTML eller CSS-kunskap. Det fungerar med alla teman. LĂ„ter dig arbeta med anpassade inlĂ€gg, sidor och inlĂ€ggstyper. Det finns över 50 förberedda sidmallar tillgĂ€ngliga (för mĂ„lsidor och flera innehĂ„llssidor). Det finns över 30 innehĂ„llsprodukter / moduler att vĂ€lja mellan nĂ€r du skapar dina sidor (rubriker, knappar, gallerier etc.). UtgĂ„ngen svarar pĂ„ mobila enheter och Ă€r SEO-kompatibel. Det Ă€r WooCommerce-kompatibelt och innehĂ„ller WooCommerce-innehĂ„llselement. Det finns import / exportfunktioner, vilket innebĂ€r att du kan Ă„teranvĂ€nda dina mönster och andra mĂ€nniskors mönster.

Allt som borde vara hÀr Àr helt enkelt hÀr. Du kan bygga den layout du vill ha och du kan anvÀnda alla typiska innehÄllselement som rubriker, stycken, bilder, videor, kolumner, formulÀr och mer.

Samtidigt kan du anvÀnda en av de tillgÀngliga fÀrdiga mallarna som tÀcker olika typer av sidor och syften (till exempel mÄlsidor, kontaktsidor, informationssidor) om du inte vill smutsiga hÀnderna med allt detta.

Du kan frÄga

💰 Beaver Builder-prissĂ€ttning

LÄt oss adressera elefanten i rummet: Beaver Builder Àr inte billig.

HÀr Àr den officiella pristabellen:

Beaver Builder Àr dyrare Àn sina tvÄ huvudkonkurrenter: Elementor och Divi Builder. Om du till exempel vill matcha Elementor Pro-funktionerna mÄste du ocksÄ fÄ Beaver Themer, som sÀljs separat för $ 147.

PÄ en mer positiv anmÀrkning Àr den största fördelen Beaver Builder har Du kan anvÀnda den pÄ ett obegrÀnsat antal webbplatseroavsett vilken plan du vÀljer.

Det licensalternativ som Àr mest meningsfullt hÀr Àr eller. Det verkar som att planen bara ger dig ytterligare vita mÀrkningsfunktioner, som jag inte anser vara lika vÀrdefulla i de flesta fall.

Planens huvudsakliga försÀljningspunkt Àr Beaver Builder Theme. Detta kan vara anvÀndbart om du planerar att anvÀnda Beaver Builder som bas för kundsajterna du bygger frÄn grunden. Men för en befintlig webbplats som redan har ett bra tema rÀcker det verkligen.

TyvÀrr finns det ingen gratis provversion, men Beaver Builder ger en bra demo, som finns tillgÀnglig hÀr. Det finns ocksÄ en version av plugin-programmet tillgÀngligt pÄ WordPress.org. JÀmfört med premiumplaner innehÄller det följande funktioner:

Beaver premiumfunktioner

TÀnk pÄ att Àven med premiumplaner fÄr du bara stöd under ett Är (Àven om detta kan förlÀngas senare).

LÄt oss gÄ vidare till nÀsta avsnitt i vÄr Beaver Builder-recension:

🔧 AnvĂ€nda Beaver Builder

Hur lÀtt Àr det att skapa en attraktiv sida med Beaver Builder?

Att komma igÄng med Beaver Builder Àr ganska intuitivt. Konstruktören Àr mycket vÀl integrerad i WordPress anvÀndargrÀnssnitt.

SÄ snart du aktiverar Beaver Builder ser du en vÀlkomstsida som lÄter dig justera nÄgra grundinstÀllningar. Det bra Àr att alla dessa instÀllningar Àr valfria, och du behöver inte gÄ igenom dem om du inte vill.

Beaver Builder vÀlkommen

För att komma igÄng, helt enkelt skapa en ny sida som du normalt skulle göra. Du kommer omedelbart att se en inbjudan att skapa din sida med Beaver Builder.

Hem Beaver Builder

Klicka pÄ den blÄ knappen laddar generatorns huvudgrÀnssnitt.

Beaver Builder UI

Huvudduken Àr i mitten med en sidofÀlt till höger. Hur du arbetar med Beaver Builder Àr genom att ta saker frÄn sidofÀltet och dra dem pÄ duken. Enkelt!

Överst pĂ„ sidofĂ€ltet kan du se fyra avsnitt mĂ€rkta: moduler; rader; mallar; och kli.

De tvÄ första Àr:

moduler – Det Ă€r hĂ€r du kan vĂ€lja enskilda innehĂ„ll som text, knappar, bilder etc. och lĂ€gga till dem pĂ„ sidan. rader – HĂ€r kan du vĂ€lja olika radstrukturer (med en eller flera kolumner), sĂ„vĂ€l som förberedda radlayouter (för objekt som innehĂ„llsblock, blygenerering, prissĂ€ttningstabeller och mer).

Det bÀsta sÀttet att bygga din sida Àr att först vÀlja en radstruktur och sedan lÀgga in nÄgra innehÄllsmoduler i den.

Mer eller mindre kommer din innehÄllsorganisation pÄ sidan att se ut sÄ hÀr:

Designstruktur i Beaver Builder

Dessutom:

du kan ha valfritt antal rader pÄ varje sida varje rad kan delas upp i valfritt antal kolumner varje kolumn kan ha valfritt antal individuella innehÄllsblock varje innehÄllsblock presenterar en enda instans av innehÄll, till exempel en bild, ett block av text eller en anpassad grafik, som dessa:

bilder

Den bÀsta nyheten nÀr du skapar en sida Àr att raderna och innehÄllsmodulerna stöder dra och slÀpp. Du kan ta vilken rad eller modul som helst och Àndra den nÄgon annanstans, sÄ:

Den bÀsta innehÄllsgeneratorn? Sanning eller hype? 1

Om du vill skapa en sida frÄn början, och det Àr i princip hur du gör det.

PÄ tal om innehÄllsmoduler ger Beaver Builder dig tillgÄng till allt du förvÀntar dig. Skaffa fotomoduler, ikoner, bilder, gallerier, knappar, videor och mer. Dessutom kan du ocksÄ lÀgga till alla dina vanliga WordPress-widgetar.

moduler i Beaver Builder

Att redigera vad som finns i en innehÄllsmodul Àr intuitivt. Klicka bara pÄ en modul som redan finns pÄ duken och en liten ruta visas med alla alternativ.

beaver block redigera

Sammantaget Àr det ganska roligt att interagera med byggaren och du kan enkelt fÄ resultat som annars skulle kosta dig mycket pengar om du anlitade en designer.

🎹 Förberedda mallar

Om du inte vill arbeta pÄ dina sidor frÄn början kan du pÄskynda hela processen med hjÀlp av nÄgra av Beaver Builder's premade sidmallar.

LÄt oss gÄ tillbaka till toppen av sidofÀltet en sekund. RÀtt bredvid moduler och rader det finns ytterligare tvÄ flikar taggade mallar och kli.

Beaver Builder recension: mallar

kli – Det Ă€r dĂ€r du kan lagra dina egna sparade rader, kolumner och innehĂ„llsmoduler, vilket Ă€r anvĂ€ndbart nĂ€r du har arbetat med Beaver Builder ett tag och har ditt personliga bibliotek med favoritlayouter. mallar – Det Ă€r dĂ€r du kan hitta över 50 förlagda sidlayouter som du kan importera med ett enda klick.

Dessa mallar Àr ganska attraktiva och kan vara praktiska nÀr du behöver skapa en mÄlsida snabbt. Som sagt bör du behandla dem mer som en utgÄngspunkt Àn som en slutlig design.

Som nÀmnts Àr det verkligen enkelt att importera dessa mallar och krÀver bara ett klick. Sedan kan du anpassa designen du har valt i Beaver Builder-grÀnssnittet.

bÀversida anpassa

Förutom mÄlsidor erbjuder Beaver Builder ocksÄ mallar för innehÄllssidor, till exempel om sidor, kontakter, tjÀnster, portfölj, team etc.

bÀverinnehÄllssidor

Dessa kan vara sÀrskilt anvÀndbara, eftersom de inte nödvÀndigtvis behöver vara för original nÀr du arbetar, till exempel, pÄ en sida om. Du vill bara ha en design som fungerar, och Beaver Builder tillhandahÄller just det.

En viktig sak jag vill pÄpeka Àr att om du anvÀnder Beaver Builder med ditt aktuella tema (inte Beaver Builder-temat) finns det smÄ begrÀnsningar vad Beaver Builder kan och inte kan göra.

đŸ€” Vem passar Beaver Builder bĂ€st?

InnehÄllsredigeringsupplevelsen har utvecklats i WordPress de senaste Ären. Vi har nu en funktionell blockbaserad redigerare som redan ger oss den grundlÀggande dra och slÀpp-funktionaliteten, tillsammans med ett urval av olika innehÄllsmoduler / block inbyggda frÄn början.

SÄ frÄgan Àr, varför skulle du betala för nÄgot som verkar ganska lika i Beaver Builder-form?

Det Àr en bra frÄga, och svaret Àr detta:

Den ursprungliga WordPress-blockredigeraren kan bara ta dig hittills nÀr det gÀller anpassning av sidor. Det erbjuder en grundlÀggande uppsÀttning innehÄllsblock och sidstrukturer, men det Àr lÄngt ifrÄn det omfattning du hittar i Beaver Builder.

Beaver Builder Àr mer funktionell i ett riktigt anvÀndningsfall, dÀr du vill skapa en attraktiv sida som Àr felfri. Det du betalar för Àr kvalitet och pÄlitlighet.

Som sagt, de tvÄ anvÀndargrupper som kommer att dra mest nytta av Beaver Builder skulle troligtvis vara:

MÀnniskor som hanterar sina egna webbplatser och vill kunna skapa engagerande innehÄll pÄ sina egna designers och utvecklare som bygger webbplatser för kunder.

En av Beaver Builders starkaste punkter Àr dess anvÀndarvÀnlighet, och det gör det verkligen nybörjarvÀnligt.

Chansen Àr stor, Àven om du inte vet nÄgot om att skapa eller hantera webbplatser, kommer du fortfarande att kunna skapa fantastiskt innehÄll med drag-and-drop-funktionerna i Beaver Builder.

OvanpÄ det sÀttet Beaver Builder interagerar med anvÀndaren Àr verkligen intuitivt. Det erbjuder verklig front-end-redigering, vilket innebÀr att arbeta pÄ dina innehÄllssidor eller mÄlsidor liknar mycket att arbeta frÄn ett Word-dokument: vad du ser Àr vad du fÄr.

Sedan har vi den andra gruppen anvÀndare: designers och utvecklare som arbetar med klientprojekt. HÀr kan Beaver Builder-paketet vara det mest anvÀndbara. Med Beaver Builder Theme och Beaver Builder plugin tillsammans kan du skapa nya originalwebbplatser mycket snabbt.

Enkelt uttryckt, fÄ Beaver Builder om du:

du vill kunna skapa engagerande innehÄll utan kodningskunskap vill ha nÄgot utan en inlÀrningskurva du vill ha en uppsÀttning förbyggda mallar (valfritt) som du vill bygga kundsajter snabbt.

Ver Beaver Builder Recension Slutsats

Beaver Builder Àr den bÀsta dra och slÀpp generator?

Det Àr en svÄr frÄga. Marknaden Àr mÀttad och det finns intressanta lösningar vid alla prispunkter.

Om du till exempel letar efter nÄgot gratis bör du förmodligen fÄ Elementor eller Brizy. De erbjuder fler funktioner Àn gratisversionen av Beaver Builder i ett liknande, lÀttanvÀnt paket. Om du har en budget att arbeta med fÄr du en bra investering om du fÄr Divi. För 89 dollar fÄr du inte bara Divi och Divi Builder huvudtema, utan ocksÄ en uppsÀttning andra premium-plugins.

Allt beror pÄ din personliga preferens nÀr det gÀller anvÀndargrÀnssnitt och hur du gillar att interagera med din sidbyggare. I slutÀndan hindrar ingenting dig frÄn att prova alla toppbyggare och vÀlja din favorit. Beaver Builder lever sÀkert upp till toppen av sidan byggnadsspel.

👍

Det lÄter dig skapa sidor pÄ ett visuellt slÄende sÀtt. Mycket lÀtt att anvÀnda. Ingen inlÀrningskurva alls. FullstÀndigt drag-and-drop-stöd och redigering i front-end. Standardsnittet ser bra ut, anvÀndbart om du inte har möjlighet att justera dessa saker pÄ egen hand. Du kan anvÀnda WordPress-widgetar i Beaver Builder innehÄllsblock. Det erbjuder fantastiska sidmallar för att pÄskynda skapandet av dina mÄlsidor och innehÄll.

👎

Det Ă€r dyrt. Den billigaste planen Ă€r $ 99. Om inte versionen rĂ€cker för dig, i vilket fall den Ă€r $ 0. Ångra inte i Ctrl + Z / CMD + Z. Beaver Builder kan inte övervinna begrĂ€nsningarna för ditt tema. Till exempel, om temat inte stöder sidor i full bredd, kan du inte skapa sidor med full bredd. Du kan inte lĂ€gga till anpassad CSS-kod i innehĂ„llsmoduler.

SÄ vad blir det? BÀver eller inte? Finns det ocksÄ nÄgot vi missade i vÄr Beaver Builder-granskning?

I slutÀndan Àr naturligtvis ditt val!

Förresten, om du Àr intresserad av att se nÄgra exempel pÄ verkliga webbplatser som faktiskt anvÀnder Beaver Builder, hÀr Àr en fantastisk showcase.

Dina tankar

0 Shares