Den d√§r Vivo Nex 3 5G kommer att ha en 120W-belastning, 64MP-kamera …

Detta har ännu inte officiellt tillkännagivits, men Vivo Nex 3 5G har öppnats och testats av brittiska YouTuber Arun Maini, bättre känd som Mrwhosetheboss. Detta kommer att vara det mest imponerande. smartphones Finns i form av råa specifikationer, med en 120W-belastning, en 64MP-huvudkamera och en kaskadbild som liknar den som Oppo nyligen visade.

Vivo, som Oppo, OnePlus och Realme, är dotterbolag till BBK Electronics, så det är inte förvånande att se en bländande (men helt redundant) böjd skärm på Nex 3 5G. Den här telefonen har också en virtuell tryckkänslig knapp för kraft och volym på sidan, något Vivo tidigare visat med konceptapparaten Apex 2019. På samma sätt har 120W-laddningsfunktionen tidigare demonstrerats av företaget.

För att det ska se ännu mer imponerande ut, finns det också en pop-up-frontkamera och minimal hakskiva Рdet är varje skärmdröm som konsumenterna bör kräva. På baksidan använder huvudkameran Samsungs 64MP-sensor och flankeras av två andra kameror med okända specifikationer. Den här telefonen förväntas levereras med den senaste Qualcomm Snapdragon 855+ och mer RAM än du kanske behöver. Se hela videon nedan för mer information.

Arun påpekar att det här är en "tidigare blockbustermodell", så det kan vara några förändringar i programvaran och kamerakvaliteten som du ser i videon. Vi kan vänta på ett officiellt meddelande för Vivo Nex 3 Kommer snart, eventuellt under IFA 2019 i Berlin nästa vecka, så vänta bara.