Den kommande DLC kosmetiska omröstningen för Anno 1800 inkluderar ett pariserhjul, en glassbar och en cirkus

Anno 1800 har ett nytt kosmetiskt DLC-paket pĂ„ vĂ€g, och utvecklaren Ubisoft Blue Byte vill att du ska rösta för att avgöra exakt hur det kommer att bli. Liksom med paketresan förra Ă„ret öppnade studion en röst för stadsbyggare att vĂ€lja ett av de fĂ„ olika alternativen, med vinnaren som valde att anlĂ€nda “i sommar” – alternativen inkluderar stadioner, parker och cirkus.

Detta Ă€r enligt en artikel pĂ„ strategispelet Anno Union, dĂ€r Dave sĂ€ger: “Vi vill ha dina inlĂ€gg om det kommande DLC-kosmetiska paketet, som ger dig ett val mellan tre Ă€mnen. NĂ€r omröstningen Ă€r över börjar vi utveckla nytt innehĂ„ll, som vi planerar att tĂ€cka med bloggar pĂ„ Anno Union för att visa SĂ„ hĂ€r visas det valda temat för dig.

De tre alternativen som ingĂ„r i omröstningen beror pĂ„ underhĂ„llningens tema för alla glada Anno 1800-medborgare, och Ă€ven om de endast Ă€r kosmetika (utan effekt pĂ„ spel) Ă€r de utformade för att erbjuda nĂ„got “Du kan stolt visa upp hela imperiet – Ă„ret runt”.

De tre röstningsalternativen Àr följande (via Ubisoft Blue Byte):

  • Bustling City Life: Bygga stadioner, kaffebĂ„s, glass och liknande.
  • Resa till Grand Summit: LĂ„t din cirkus komma till stan nĂ€r du kĂ€nner för det!
  • En dag i temaparken: Öppna en fantastisk temapark för dina medborgare att njuta av.

Studion planerar att slĂ€ppa det kommande DLC-paketet “This Summer”, lĂ€s inlĂ€gget “At A Price.” 499 € / 4$ 0,99, som kommer att innehĂ„lla mellan 15-20 ornament, med exakt antal beroende pĂ„ Ă€mne och omfattning (med ett pariserhjul, till exempel mycket mer Ă€n tvĂ„ smĂ„ mynt). “Det skulle vara tillgĂ€ngligt att ta det som ett sjĂ€lvstĂ€ndigt köp, snarare Ă€n som ett Del av sĂ€songsbiljetten Anno 1800 2.

Cirkus, pariserhjul eller glassbutik? Vilka tillbehör vill du ha för din stad i # Anno1800? GÄ till Anno Union för att rösta för ditt favorit tema för det andra kosmetiska paketet DLC! https: //t.co/E76Klq9ApD pic.twitter.com/yl7tJueeos

ANNO 1800 (ANNO_EN) 29 april 2020

Röstningen Àr direkt nu och kommer att fortsÀtta till den 14 maj kl. 22:59 UK / 17:59 ET / 14:59 PT. Du kan gÄ över till Anno Union hÀr för att rösta om du Àr angelÀgen om att hjÀlpa till att beskriva nÀsta parti godsaker som kommer till spelet.

0 Shares