Den legendariska Motorola RAZR redo att ÄtervÀnda i form av en hopfÀllbar smartphone

Motorola RAZR Àr en av mobiltelefonerna som har gjort industrins historia. Den första modellen, den historiska V3, marknadsfördes 2004 och blev snabbt en av de mest sÄlda modellerna i historien, med cirka 140 miljoner enheter distribuerade.

Lenovo, nu Àgaren av varumÀrket, verkar vara villig att marknadsföra det igen i form av en hopfÀllbar smartphone, efter lite vad som borde vara den dominerande trenden 2019.

Wall Street Journal, som har producerat en rapport om detta, Àr övertygad om detta. Lenovo skulle kunna dra fördel av det överklagande som Motorola RAZR fortfarande utövar tillsammans med den kunskap som redan förvÀrvats inom fÀllningsskÀrmarna. Dessutom var det kinesiska företaget det första som visade prototyper med denna teknik, och tiden verkar vara mogen för ankomsten av sÄdana produkter pÄ marknaden.

Lenovo skulle redan ha gjort ett avtal med telefonoperatören Verizon om en exklusiv lansering pÄ USA: s territorium, Ätminstone i den inledande fasen. Det Àr prat om ett listpris runt 1.500 dollar och en produktion som bör bosÀtta sig pÄ 200 000 exemplar. Kort sagt, ett slags test för att undersöka marknadsreaktionen och sedan kanske utöka sin marknadsföring i global skala.

Den legendariska Motorola RAZR redo att ÄtervÀnda i form av en hopfÀllbar smartphone 1

Dessutom, det skulle vara den andra returen frÄn Motorola RAZR, som för nÄgra Är sedan ÄtervÀnde till marknaden i form av en Android-smarttelefon komplett med en Kevlar pÄ baksidan. En operation som ocksÄ mötte mÄttlig framgÄng, men som faktiskt inte hade nÄgon uppföljning. Lenovo verkar nu vara villigt att försöka igen, Àven om det inte finns nÄgra tekniska detaljer i Wall Street Journal-rapporten.

Vi kan hypotes om nÀrvaron av Snapdragon 855, sÄ att vi ocksÄ kan dra nytta av 5G-nÀtverket i USA (med Verizon alltid i framkant frÄn denna synvinkel), men för tillfÀllet Àr det egentligen bara en gissning. Den första konkreta informationen kunde komma under Mobile World Congress i Barcelona, planerad 25 till 28 februari i Är. Lenovo skulle kunna dra nytta av medieekonet frÄn den spanska mÀssan för denna typ av ÄtergÄng till framtiden.

0 Shares