Den nya funktionen lÄter dig inaktivera Google doodle

Ett nytt avsnitt frÄn Google Labs visar att det finns en ny funktion som gör att anvÀndare kan inaktivera widget-doodle i Googles sökfÀlt.

Även om dess ursprung Ă€r sedan 1998, sedan 2014 har Google orsakat en större inverkan pĂ„ sina anvĂ€ndare genom att börja lĂ€gga till alla typer av animationer i doodles i sin sökmotor, en funktion som vi har sett finns i webversionen av webblĂ€saren.

Google doodles

Som vi vet har Google sedan förra Äret börjat testa olika mönster i hemmaskÀrmswidgeten, dÀr den visar sÄvÀl som i webblÀsarens roliga och korta animationer som ofta Àr begrÀnsade till vissa dagar pÄ Äret och speciella tillfÀllen.

Hittills tillÀt Google anvÀndare flera alternativ frÄn den hÀr sökmotorn, sÄsom att klÀmma skÀrmen för att zooma in sökningen och redigera resultaten, dela och fÄnga fÄnga ÄtgÀrder.

Men nu har Mountain View-företaget lagt till ett tredje alternativ till dem, och enligt kÀllan presenterar Google nu ett nytt alternativ som heter 'Search Widget Doodles'.

Den nya funktionen lÄter dig inaktivera Google doodle 1Med tillstÄnd av: androidpolice

En ny funktion som gör att anvÀndare kan njuta av en doodle i Googles sökmotor frÄn smarttelefonen, och som ocksÄ valfritt nÄr anvÀndare.

Hur aktiveras det?

Enligt kÀllan har Mountain View-företaget placerat en switch som aktiverar / inaktiverar det hÀr alternativet, som kommer att finnas tillgÀngligt frÄn Labs och frÄn alternativet InstÀllningar i sökfÀltet> Sökrutaeffekter.

Slutligen noterar kÀllan att Àven om denna nya konfiguration hittills finns pÄ Android-enheter i USA, förvÀntas denna funktion gradvis komma till resten av anvÀndarna.

0 Shares