Den senaste uppdateringen av Gboard inkluderar temat matchande navfÀrgsfÀrger och nya emojis [APK Download]

Med alla de begrÀnsade testerna och Àndringarna pÄ serversidan som Google gör i sin tangentbordsapp Àr det svÄrt att ta reda pÄ vad som Àr nytt, vad som inte Àr och vad som bara kommer att hÄlla sig kvar en kort stund innan det försvinner igen. Den senaste Gboard-vÀxeln innehÄller ett antal saker som kanske eller inte Àr nya, sÄ vi sorterade igenom för att se vad som Àr vad.

Innan vi fortsÀtter, hÀr Àr hela Àndringsloggen frÄn Play Store:

Vad Àr nytt

‱ Support för Emoji 12.0 i Android Q
‱ Klibbiga preferenser för emoji hudton och kön
‱ Urklipp: snabb Ă„tkomst till dina favoritavsnitt
‱ Importera / exportera personliga ordbok
‱ Tryck lĂ€nge för att radera sökhistorik
‱ Vertikal rullning för uttryck (Beta)

De tvÄ första punkterna i changelog avser emoji. Enheter som kör Android Q bör nu se stöd för den senaste uppsÀttningen, Emoji 12.0, inklusive mitt personliga favorit- och andedjur, doven, samt en bedÄrande oter, och lite falafel. Googles nya könsneutrala alternativ finns ocksÄ för mig, men det kan vara tack vare Android Q snarare Àn Gboard sjÀlv. Klibbiga preferenser för emoji-hudton och -kön Àr ocksÄ levande, Àven om det till synes endast för enskilda emoji och inte över ett urval. Det Àr vÀrt att notera att vi ser olika körstrÀckor med dessa i AP-teamet, men med vissa som ser förÀndringarna och andra inte. Det kan vara Àndringar pÄ serversidan som inte riktigt har nÄtt alla Àn.

Den senaste uppdateringen av Gboard inkluderar temat matchande navfÀrgsfÀrger och nya emojis [APK Download] 1

Ny Emoji 12.0 tillÀgg inkluderar doven och Googles nya könsneutrala emoji Àr nu standard för vissa val.

Förmodligen Ă€r den mest attraktiva förĂ€ndringen mot anvĂ€ndaren inte ens i Ă€ndringsloggen – navelfĂ€ltet kommer nu att fĂ€rgas för att matcha det tema du har valt. Detta fungerar till och med pĂ„ lutningstema, men tyvĂ€rr inte med bilder, nĂ„got förstĂ„eligt. Navbaren kunde bara vara svart eller vit tidigare, sĂ„ det Ă€r en betydande visuell förbĂ€ttring.

Den senaste uppdateringen av Gboard inkluderar temat matchande navfÀrgsfÀrger och nya emojis [APK Download] 2 Den senaste uppdateringen av Gboard inkluderar temat matchande navfÀrgsfÀrger och nya emojis [APK Download] 3 Den senaste uppdateringen av Gboard inkluderar temat matchande navfÀrgsfÀrger och nya emojis [APK Download] 4

Changelog nĂ€mner utklippstavlan, som har visat sig och försvunnit ett tag nu med Googles mĂ„nga testsidor pĂ„ serversidan – det verkar vara troligt, definitivt, kanske, nĂ€rvarande för alla nu, tror vi. Möjligheten att lĂ€nge trycka för att radera sökhistoriken finns dĂ€r, men vi Ă€r osĂ€kra pĂ„ hur ny den verkligen Ă€r. Vertikal rullning för uttryck Ă€r nĂ„got vi har sett ett tag nu, sĂ„ det Ă€r inte nytt. Ingen av oss hĂ€r pĂ„ AP har Ă€nnu fĂ„tt möjlighet att importera eller exportera vĂ„ra personliga ordböcker.

SĂ„ det Ă€r en blandad vĂ€ska nĂ€r det gĂ€ller att dessa funktioner faktiskt Ă€r nya eller att vara live för alla, vilket Ă€r Googles scattergun-strategi för att uppdatera appen via Play Store och via flaggor pĂ„ serversidan. Den senaste stabila versionen du borde vara pĂ„ Ă€r 8.2.9.247053488 – om inte kan du ladda ner den frĂ„n APK Mirror.

Gboard - Googles tangentbord

Gboard - Googles tangentbord

0 Shares