Dessa appar lovar att optimera din Android, men de kommer verkligen att fylla den med reklam

Det finns mÄnga applikationer för Android som vi hittade i Playstore och lovade att vara den ultimata optimeringen för sistema. Medan vissa av dessa appar hÄller sina löften finns det en enorm mÀngd av dem som i princip ger motsatt effekt. Som det hÀnde i de fall som optimerare för Windows som slutade med irriterande reklam till vÄr dator, det hÀnder med Android-appar. Baserat pÄ detta har datasÀkerhetsföretaget och antivirustillverkaren Trend Micro lanserat en lista med nÄgra optimisatorer för Android som faktiskt blir annonsgruvor.

Om du alltid letar efter den applikationen som kommer att ÄterstÀlla datorns prestanda bör du ta en titt pÄ den hÀr listan med applikationer sÄ att du inte faller i fÀllan.

Fake optimizers

Dessa appar lovar att optimera din Android, men de kommer verkligen att fylla den med reklam 1

Appar som försöker optimera sistema Android Àr baserat pÄ en rengöringsmekanism som ansvarar för att ta bort all ÄterstÄende data frÄn gamla applikationer och de som genereras frÄn navigering. Det har emellertid blivit mycket vanligt att hitta mÄnga av dessa lösningar som lovar att ge din gamla Android prestanda för en ny dator, nÄgot omöjligt att uppnÄ och det Àr hÀr problemen börjar. Dessa vilseledande erbjudanden bjuder in mÄnga anvÀndare som försöker övervinna avmattningen av sin utrustning för att installera dem, vilket i slutÀndan ger motsatt effekt.

Dessa applikationer slutar fylla utrustningen med annonser och lÀmnar enhetens prestanda i ett sÀmre tillstÄnd Àn innan de installerades. I den meningen fick Trend Micro uppdraget att göra en grundlig analys för att identifiera nÄgra av dessa applikationer och har gjort listan tillgÀnglig med 9 av dessa falska optimizers.

Dessa appar lovar att optimera din Android, men de kommer verkligen att fylla den med reklam 2

Det bör noteras att dessa applikationer, förutom att erbjuda optimeringstjÀnsten, lovar Àven VPN-verktyg utan kostnad. Innan du utför en installation bör du dÀrför vara uppmÀrksam pÄ att det inte Àr följande applikationer:

  • Skjut Clean Junk Cleaner.
  • Super Clean Lite Booster.
  • Super Clean Phone Booster.
  • Snabbspel H5 Game Center.
  • Raketrensare
  • Rocket Cleaner Liter.
  • Speed ​​Clean Phone Booster.
  • H5 Gamebox.

Genom att installera nÄgon av dessa applikationer börjar du inte bara fÄ en enorm mÀngd reklam, utan ocksÄ ge dig identitet för att betygsÀtta applikationen i Playstore med 5 stjÀrnor och kommer till och med att ladda upp en kommentar. Detta schema för att visa reklam pÄ ett tvingat sÀtt har det ultimata mÄlet att generera summor pengar för utvecklarna av dessa fÀllor genom visning av annonser pÄ vÄra enheter.

Det bÀsta sÀttet att undvika dessa problem Àr att alltid vara uppmÀrksam pÄ applikationerna vi installerar, granska kommentarerna till applikationen mycket vÀl och tÀnk naturligtvis pÄ listans namn.