Det Àr den definitiva döden av Windows 10 mobil! Microsoft slutar stöd för detta operativsystem idag

den Windows 10 Mobil och Windows Telefon var de projekt som representerar ett verkligt fel frÄn Microsofts sida. Android och iOS har alltid varit konsumenternas preferenser, och Microsoft avslutar support idag för sitt sistema operativo mobil.

AnvÀndare av Windows 10 Mobile bör nu övergÄ till ett av de alternativ som för nÀrvarande finns pÄ marknaden för att ha en produkt som stöder de senaste kraven.

Det Àr den definitiva döden av Windows 10 mobil! Microsoft slutar stöd för detta operativsystem idag

Microsoft har varit nÀrvarande i flera Är inom segmentet för mobila operativsystem. Dess erbjudande fokuserade ursprungligen pÄ företagsmarknaden med specialiserade enheter för denna typ av kundkrets. Men Windows Telefonen har förÀndrat detta paradigm helt.

Koalitionen med Nokia, som gav upphov till Lumia-sortimentet, har hjÀlpt i detta avseende. PÄ detta sÀtt kombinerades kvalitet och intuitiv programvara med en av de mest prestigefyllda tillverkarna i vÀrlden. Detta rÀckte emellertid inte för att övertyga anvÀndare att anvÀnda denna plattform!

Det Àr den definitiva döden av Windows 10 mobil! Microsoft slutar stöd för detta operativsystem idag 1

Redmond-företagets sista uppskjutning, efter Nokia-köpet, var lanseringen av Windows 10 mobil. Den hÀr sistema operativo Mobilen var mer identisk Àn nÄgonsin med operativsystemet som driver miljoner enheter.

Trots alla anstrÀngningar, Windows Mobile hade mÄnga missuppfattningar och fÀngslade aldrig anvÀndare mycket. Framför allt har appgapet alltid varit den stora fienden för dess framgÄng. Följaktligen meddelade Microsoft slutet pÄ utvecklingen 2017, med stöd som ska upprÀtthÄllas till och med 2019.

Det Àr den definitiva döden av Windows 10 mobil! Microsoft slutar stöd för detta operativsystem idag 2

Med den uppdatering som slÀpptes idag Àr det ultimata slutet av Windows 10 mobil. Microsoft hade redan rÄdat anvÀndare att förbereda sig för Àndringen. Den största rekommendationen Àr att de ska övergÄ till Android eller iOS.

ÖvergĂ„ngen till konkurrerande system Ă€r enkel och SMS och kontakter kan överföras.

Alternativ till Windows 10 mobil? Förutom iOS kan Android vara ett bra alternativ …

0 Shares