Det √§r officiellt! Det √§r redan k√§nt processorn som kommer att utrusta Xiaomi Mi 10 … Och kommer att st√∂dja 5G!

N√§r 2020 n√§rmar sig, l√§r vi oss mer och mer om smartphones som kommer att presenteras under denna period. Det stora fokuset √§r uppenbarligen p√• high enden, d√§r Xiaomi Mi 10 passar … Vad g√§ller den h√§r smarttelefonen vet vi redan officiellt vad processorn kommer att vara och vilken kommer att st√∂dja 5G-n√§tverket!

Detta är ett steg framåt för den kinesiska tillverkaren i utvecklingen av sitt framtida flaggskepp, som förväntas träffa marknaden under de första månaderna av nästa år.

Det är officiellt! Det är redan känt processorn som kommer att utrusta Xiaomi Mi 10 ... Och kommer att stödja 5G!

Qualcomms Snapdragon Technology Summit pågår. På denna konferens avslöjade kiselgiganten några av de marker som den kommer att ha på marknaden 2020. Höjdpunkten är Qualcomm Snapdragon 865, 765 och 765G som alla har 5G-nätverksstöd! När det gäller Snapdragon 865 uppnås detta genom Snapdragon X55 5G-modemet.

Ut√∂ver presentationen av sin nya SoC hade Qualcomm ocks√• en mycket viktig partner p√• mobilmarknaden … Xiaomi var n√§rvarande vid konferensen och dess medgrundare, Lin Bin, tillk√§nnagav att Mi 10 kommer att vara en av de f√∂rsta smartphones Kommer till marknaden med detta nya chip!

Med tanke p√• de k√§nda specifikationerna hittills av Snapdragon 865 – som kommer att behandlas mer specifikt av Qualcomm under resten av konferensen – kan vi nu dra slutsatsen att Mi 10 kommer att st√∂dja 5G-n√§tverket … Detta √§r i linje med tillverkarens planer. Kinesiska och de senaste uppt√§ckterna!

Sådana annonser är inte ovanliga inom teknikindustrin! Under det senaste året var det OnePlus att gå med i Qualcomm. För 2020 är Xiaomi i rampljuset men kommer att innehålla några av sina rivaler i denna kamp!

Qualcomm Snapdragon 865 SoC

OPPO och Samsung f√∂rv√§ntas – med sina Galaxy S11 – n√§rvarande smartphones med Snapdragon 865 under de f√∂rsta m√•naderna av 2020 … Och tiden f√∂r Mobile World Congress kommer att bli rik med nya utrustningspresentationer!

topp 5 b√§st smartphones fr√•n 2019 … Och Xiaomi √§r p√• listan!


Det √§r officiellt! Det √§r redan k√§nt processorn som kommer att utrusta Xiaomi Mi 10 … Och kommer att st√∂dja 5G!
4.7 (94.52%) 73 Votes