Det hÀr kan vara vÄr första titt pÄ OnePlus 5G-telefonen

OnePlus har varit liberal med hype för sin kommande 5G-telefon hittills, men vi har Ă€nnu inte sett nĂ„gra vĂ€sentliga lĂ€ckor. Det Ă€r, tills vĂ€lkĂ€nda tonĂ„rstipsster Ishan Agarwal tog till Twitter idag för att avslöja en bild av VD Pete Lau som satt vid presentationen av en ny enhet – kanske den nya 5G-enheten eller 4G-eftertrĂ€daren till OnePlus 6T.

Enligt Agarwal Àr enheten fortfarande i prototypstadium, sÄ detta kommer inte nödvÀndigtvis att vara den slutliga designen. NÀr det visas pÄ bilden har telefonen en blank röd bakpanel med en stor, cirkulÀr kamerabump. Det finns ocksÄ det som ser ut som ett slags mÀrkesmÀrke mitt i panelen, Àven om det bara kan vara kompressionsbuller.

Dessutom kan vi se samma enhet med framsidan nedÄt pÄ bordet och i hÀnderna pÄ Lau pÄ höger sida av fotografiet, som verkar ha en ljusgrÄ version. Det estetiska skiljer sig markant frÄn OnePlus sista enhet för att trÀffa marknaden, OnePlus 6T, som fastnade vid en mindre vertikal bult med tvÄ kameror.

Men kanske Ă€nnu mer intressant Ă€r fotografiets existens. Mötesrummet Ă€r tydligt litet och det Ă€r lĂ€tt att se vem som tagit bilden bredvid – antingen hade nĂ„gon redan blivit sparken för denna lĂ€cka, eller sĂ„ var det avsiktligt. Hursomhelst tvĂ€ttar Agarwal hĂ€nderna pĂ„ saken.

Den frÄgan Ät sidan Àr det en bra första titt pÄ vad som kan vara den nya 5G-enheten. Hittills har OnePlus avslöjat att det kommer att arbeta med sub-6GHz-spektrum för 5G och hÄlla sig borta frÄn det finnicky korta intervallet millimeters vÄgspektrum. Det noterade ocksÄ att 5G-enheten kommer att vara $ 200 till $ 300 mer Àn sin nÀsta 4G-telefon och kommer att komma vid nÄgon tidpunkt 2019, med den brittiska transportören EE som bekrÀftar lager.

0 Shares