Detta kommer att vara aspekten pÄ baksidan av den nya Google Pixel 5?

TÀnker pÄ nÀsta lansering, i oktober, Google utvecklar redan sin nya linje smartphones.

Enligt de senaste rykten Àr bakpanelen redan kÀnd och sÀrskilt sistema trippelkammare.

google pixel 5 XL

Det var i oktober 2019 som Google satte den senaste Pixel till försÀljning 4 och 4 XL. Dessa Àr tvÄ enheter som Ätföljde lanseringen av Android 10 och som syftar till att visa vad den verkliga upplevelsen av sistema frÄn Google.

TÀnker redan pÄ det nya Äret och förnyelsen av sin serie, kan Google redan förbereda den nya Pixel 5 och 5 XL.

Enligt uppgifter som erhÄllits av Jon Prosser frÄn FrontPageTech, det totala utseendet kommer troligen inte att förÀndras mycket jÀmfört med 4. Men vi kan redan se en första Ätergivning av vad som kan vara det nya Google-flaggskeppet.

Även om lite kan tas bort frĂ„n den nya bilden, vet vi snart att denna utrustning kommer att ge en sistema av trippelkammare. Sensorerna som utrustar den Ă€r Ă€nnu inte kĂ€nda, men det Ă€r möjligt att se bilden att en av dem kommer att vara vidvinkel.

pixel 5 XL

I bilden kan vi ocksÄ se att den nya Pixel 5 kommer att ha kamerorna koncentrerade pÄ en framtrÀdande plats som markerar en ny designtrend för det amerikanska varumÀrket.Detta Àr en lösning som mÄnga anvÀndare ogillar, eftersom det bakre inte kommer att vara smidigt, men som ocksÄ finns i andra varumÀrkes flaggskepp. .

Detta Àr kick-off med de första lÀckorna av dessa nya Pixel, som borde se dagens ljus nÀrmare slutet av Äret. Om Google upprÀtthÄller standarden mÄste de presenteras i oktober.