Dra fördel av Pokémon Masters genom att lansera anvÀndbara Snag-bonusobjekt

Universumets nyaste spel. Pokemon, Pokémon Master, lanserades officiellt över hela vÀrlden denna torsdag. Före lanseringen The Pokémon Företaget har delat ny information.

Du kan kolla in det sjÀlv i den lÄnga, lÄnga videon ovan, men det finns nÄgra knappar att vÀlja mellan hÀr. Först att spela spelet under lanseringsperioden ger dig en möjlighet att fÄnga anvÀndbara saker i spelet; frÄn lansering till 16 oktober kan du fÄ tillrÀckligt med Àdelstenar för att kontrollera nya synkroniseringspar upp till tio gÄnger och du kan ocksÄ slutföra uppdrag för att fÄ andra objekt.

Den hÀr videon berör ocksÄ konceptet hÀndelser och trÀningsberÀttelser, som du har begrÀnsad tid att titta pÄ. I Story Story kan du gÄ ut med fantastiska trÀnare, slÄss med tidkamrater du inte har hittat i huvudhistorien och fÄ ytterligare belöningar nÀr du Àr klar. Den visar Blue's Story-hÀndelsen, som löper till och med september, och noterar att den kommer att dyka upp igen senare om den missas.

TÀnker du pÄ att prova det hÀr mobila spelet? Det har nyligen avslöjats att mer Àn fem miljoner mÀnniskor tidigare har registrerat sitt intresse för spelet, vilket gör att det verkar som det kan vara mycket populÀrt.