dser RoboGeek 20T Review: Robotvakuum med allt du behöver

Den första anledningen till att robotdammsugare drar pÄ dig och tvingar dig att övervÀga att köpa en Àr den grundlÀggande tanken att det tar bort en av dina sysslor. Men det som gör att du ger ett robotvakuum en andra titt Àr nÀr det kan ge dig det du behöver i en golvrengöring samtidigt som du rengör golven effektivt, t.ex. dser RoboGeek 20T

RoboGeek inkluderar saker som inte finns i andra vakuum i sitt prisklass, till exempel en ombordhÄllare för fjÀrrkontrollen. Och ÀndÄ gÄr det tillbaka till grunderna och rengör golven vÀl, och det Àr det som gör dig glad att du gav det mer Àn bara tvÄ utseende.

dser RoboGeek 20T Robot Vacuum

dser RoboGeek 20T Robot Vacuum

Dom: Ett genomsnittligt robotvakuum som gör det extra du hoppas pÄ.

De goda

  • BekvĂ€m fjĂ€rrlagring
  • Clamshell dammfack
  • Max rengöringslĂ€ge
  • Kabelband ingĂ„r för ledningar
  • Sladdlagring
  • LĂ€tt att förstĂ„ manualen

Det dÄliga

  • SvĂ„rt att stĂ€lla in vakuum pĂ„ sensorer
  • Kan inte gĂ„ tillbaka till basen pĂ„ egen hand ibland

Vi presenterar RoboGeek 20T Robot Vacuum Cleaner

Om du precis börjar med robotvakuum Àr dser RoboGeek 20T ett fantastiskt val. Det kommer att ge dig allt du letar efter i ett första robotvakuum. Det Àr lÀtt att anvÀnda, kommer att rengöra oberoende och göra ett bra jobb.

Som med mÄnga robotdammsugare fungerar det pÄ de flesta golv. Det Àr alltid viktigt för mig, eftersom det mesta av mitt golv Àr antingen laminerat eller kakel. Jag har bara mattor i mitt sovrum. Och vid nÀstan 20 Är gammal Àr det ocksÄ pÄ vÀg ut senare i Är. Men RoboGeek 20T gör ett bra jobb med att hÄlla den ren under tiden.

StÀlla in dser RoboGeek 20T

Inuti lÄdan kommer det med sjÀlva vakuumet, en fjÀrrkontroll, sidoborstar, laddningsdockan, ett filter, en rengöringsborste och avgrÀnsningstejp. Det kommer ocksÄ med kabelbindningar för att binda dina lösa sladdar och fÄ dem ur vÀgen.

Granska Dser Robogeek Vacuum Unboxing

För att förbereda att anvÀnda vakuumet för första gÄngen, anslut adaptern till laddningsdockan och placera den mot vÀggen. Du vill ha den pÄ en plan yta och mot vÀggen, med minst sex fot framför den och tre fot pÄ vardera sidan. Bara för att visa att dser verkligen tÀnker pÄ allt, finns det till och med en plats i basen dÀr du kan lagra den extra lÀngden pÄ sladden nÀr du har anslutit den till vÀggen.

Granska Dser Robogeek Vacuum Side Brushes

Du mÄste installera sidoborstarna pÄ vakuumets botten. Du behöver bara tvÄ. De andra Àr extra. De knÀpper helt enkelt ner pÄ botten. Detta Àr standard i de flesta robotdammsugare. Aktivera vakuumet genom att slÄ pÄ strömbrytaren medan den Àr upp och ner.

Granska Dser Robotgeek Vacuum Charging

För att ladda RoboGeek-vakuumet, placera det i laddningsdockan och se till att kontakterna pÄ bryggan matchar dem som ligger under vakuumet. Du hör en serie toner nÀr den matchar korrekt.

FjÀrrkontrollen passar fint i toppen av laddaren medan den vÀntar pÄ anvÀndning. Knappen blinkar orange medan den laddas. NÀr den Àr klar att gÄ, blir den blÄ.

AnvÀnda dser RoboGeek 20T

Granska Dser Robogeek Vacuum Ready

Tryck pĂ„ strömbrytaren överst pĂ„ vakuumet för att vĂ€cka vakuumet och ta det ur standbylĂ€ge. Tryck pĂ„ den en gĂ„ng till för att börja rengöra. Alternativt kan du trycka pĂ„ “AUTO” -knappen pĂ„ fjĂ€rrkontrollen.

Granska Dser Robogeek Vacuum Cleaning

Innan du börjar rengöra, mÄste du se till att allt Àr borta frÄn golvet, och det Àr hÀr kabelbindningarna kommer in. Du mÄste antingen lÀgga grÀnstejpen dÀr du inte vill att vakuumet ska gÄ eller blockera det i pÄ nÄgot sÀtt. Personligen lÀgger jag bara upp fysiska hinder efter att ha sett en annan robotrensare gÄ ner för trappan. De Àr utformade för att upptÀcka sÄdana saker och inte göra det, men om kontakterna blir smutsiga kan de falla.

Det finns flera olika lÀgen för rengöring, och dessa Àr tillgÀngliga via fjÀrrkontrollen. Sammantaget, nÀr vakuumet nÄr mattor eller ett svÄrt att rengöra golvplattor, kommer det att öka sugningen. Note att pÄ bilden ovan har vakuumet inte skalat fÀrgen frÄn trÀgolvet. Det Àr verkligen plattor som ser ut sÄ ut genom design.

Auto rengöring: vakuumet kommer att röra sig oberoende runt ditt hem och rengöra hela nivÄn det Àr placerat pÄ, byta vÀgbeskrivning enligt vad som Àr berÀttigat.

StÀdstÀdning: vakuumet kommer att spiral utÄt i en cirkel med tre fot i diameter och sedan spiral tillbaka inÄt för att intensivt rengöra ett omrÄde.

KantstÀdning: vakuumet kommer att röra sig runt kanterna pÄ skÄp, möbler etc. med sin högra kant och rengör mycket nÀra kanten och i hörnen.

StÀdning av enkelrum: vakuumet kommer att intensivt rengöra ett rum i trettio minuter om du stÀnger dörren eller stÀnger av den och placerar den i detta lÀge.

Max rengöring: vakuumet rengörs djupare i detta lÀge.

Manuell rengöring: vakuumet rör sig och rensas i din riktning endast genom att trycka pÄ piltangenterna och spela och pausa.

Du kan ocksÄ stÀlla in ett schema för att dser RoboGeek ska suga golven pÄ egen hand vid en schemalagd tid.

Granska Dser Robogeek Vacuum Performance

Jag tyckte att alla rengöringslÀgen fungerade som beskrivs och uppskattade att det fanns nÄgra fler lÀgen, till skillnad frÄn andra robotvakuum som jag har anvÀnt, till exempel maxstÀdning och enkelrumstÀdning. Det fungerade bra pÄ mina tre olika typer av golv: matta, plattor och laminat.

För Auto-rengöringslÀget rör sig robotvakuumet i en specifik riktning tills den hÄller pÄ att nÄ vÀggen, sedan vÀnder den och rör sig i en annan riktning. Till skillnad frÄn högvaktsrobotvakuumet som kartlÀgger din huslayout och rör sig pÄ ett systematiskt sÀtt rör sig detta vakuum pÄ ett slumpmÀssigt sÀtt.

Trots detta kan detta dser-robotvakuum fortfarande plocka upp nĂ€stan allt som fanns pĂ„ golvet – smuts, damm och hundhĂ„r. Om det fanns nĂ„got större pĂ„ golvet, till exempel större Ă€n en fjĂ€rdedel, skulle vakuumet inte ta upp det, vilket gör det samma som andra vakuum jag har provat.

Som utlovat avtog vakuumet nÀr det nÄdde ett omrÄde som behövde en djupare rengöring. Jag har antingen aldrig haft det förut, eller sÄ var lÄngsamheten aldrig sÄ dramatisk av skillnad för mig att mÀrka. Detta Àr en fantastisk funktion. Jag fann faktiskt att det inte skulle lÀmna ett omrÄde förrÀn det var rent. Detta Àr ocksÄ nÄgot jag inte hittat tidigare. Jag skulle ofta bli frustrerad och vÀnta pÄ att vakuumet skulle gÄ tillbaka till en plats som jag kÀnde behövde mer vÄrd och skulle manuellt flytta vakuumet dit. Men jag hade aldrig gjort det med RoboGeek.

Medan den grundlÀggande rengöringen Àr densamma som andra robotvakuum i sina prisklasser, Àr det extra som fÄr dsert RoboGeek att lysa. Medan den grundlÀggande rengöringen Àr densamma, behövde jag inte flytta vakuumet pÄ egen hand för att tÀcka de flÀckar som behövde en djupare rengöring. Jag gjorde mindre arbete.

Granska Dser Robogeek Vacuum Carpet

NÀr vakuumet Àr genom rengöring ÄtergÄr det till sin laddare pÄ egen hand. Om batteriet tar slut innan det Àr klart kommer det ocksÄ att ÄtergÄ till laddaren.

Om det inte finns en tydlig vÀg till laddaren och den inte kan "se" den blir den förvirrad och kommer inte att kunna ÄtervÀnda. Vid den tidpunkten mÄste du manuellt sÀtta tillbaka den i laddaren. Det enda negativa för mig Àr verkligen att jag har svÄrt att fÄ tillbaka kontakterna pÄ rÀtt sÀtt. Inte för att jag kÀmpar lÀnge med det, men jag Àr bara aldrig sÀker mellan lamporna och pipet om det Àr pÄ rÀtt sÀtt, och det har varit tillfÀllen dÀr det inte var fulladdat pÄ grund av det.

Hursomhelst mÄste du sÀtta det i vÀntelÀge nÀr det Àr klart. Gör detta genom att hÄlla ner strömbrytaren tills strömindikatorerna stÀngs av.

Granska Dser Robogeek Vacuum Dust Bin

Med vakuumet i vÀntelÀge vill du tömma sopbehÄllaren. Detta Àr en annan plats dÀr RoboGeek lyser. Med andra vakuum mÄste du skaka dem eller hÄlla fingrarna i dem för att fÄ ut all smuts. Men med RoboGeek, nÀr du har skjutit ut dammbehÄllaren, öppnas den via en mussladesign för att enkelt dumpa smutsen.

Det finns ocksÄ andra uppgifter som mÄste göras regelbundet för att rengöra och underhÄlla robotvakuumet. Filtret, extraherarna, borstarna, hjulen och sensorerna mÄste rengöras och underhÄllas.

PrissÀttning

Dser RoboGeek 20T-robotvakuum erbjuds för nÀrvarande till $ 199,99, vilket placerar det mellan rÀckvidden. Det Àr lite högre priser Àn de okÀnda mÀrkena med budgeten, men det Àr lÀgre Àn de billigaste iRobot Roomba.

Slutgiltiga tankar

Återigen dser RoboGeek 20T robotvakuum ger dig allt du letar efter i vakuum och gör allt bra. Du kommer aldrig att kĂ€nna att det inte har rengjort golven tillrĂ€ckligt. Det finns sĂ„ mĂ„nga extra att det ger ovanför andra robotvakuum och bara har den svĂ„ra svĂ„righeten att fodra den pĂ„ sin laddare.

För priset pÄ knappt $ 200 kan du bli utmanad att hitta ett vakuum med sÄ mÄnga extrafunktioner. Jag blev utmanad att hitta ett lÀmpligt betyg. NÀr det gÀller den grundlÀggande rengöringsfunktionen, den Àr i genomsnitt, med de extra lÀgena, funktionerna och tillbehören, förtjÀnade den en högre betyg.

Är den hĂ€r artikeln anvĂ€ndbar?

0 Shares