Du kan nu anvÀnda Animoji och Memoji i Apple'S Clips-app

Du kan nu anvÀnda Animoji och Memoji i Apple'S Clips-app 1

FastÀn AppleAnimoji och Memoji har blivit ganska populÀra, de har i princip varit begrÀnsade till AppleEgna meddelanden och Facetime appar, vilket begrÀnsar platserna dÀr du faktiskt kan anvÀnda dem. Det förÀndras dock med AppleS senaste uppdatering till dess kul Clips videoapp som ger animerade avatarer och klistermÀrken till en helt ny kreativ nivÄ.

Clips Àr en gratis videoskapande app som Apple slÀpptes för iPhone och iPad för drygt tvÄ Är sedan. Just dÄ, Apple kallade det "iMovie för nÀsta generation", och erbjuder ett gÀng enkla och nyckfulla funktioner som gör det möjligt för anvÀndare att enkelt kombinera foton, filmer, klistermÀrken, text och mer till korta videoklipp (dÀrav namnet) och dela dem pÄ sociala medier . Medan iMovie fortfarande Àr inriktad pÄ mer seriösa projekt och krÀver lite arbete Àven pÄ iOS, Àr Clips utformade för att snabbt lÄta dig kasta nÄgot roligt tillsammans med minimal anstrÀngning, med fokus pÄ den slutliga upplevelsen snarare Àn processen.

Apple har erbjudit nĂ„gra ganska ofta uppdateringar av klipp, vanligtvis helt enkelt fokuserade pĂ„ att lĂ€gga till mer innehĂ„ll som klistermĂ€rken och bakgrunder, tillsammans med en betydande uppdatering efter att iPhone X slĂ€pptes som lĂ€gger till en ny "Selfie Scenes" -funktion med vĂ€ldigt coola effekter som kunde placera dynamiskt i en bakgrundsmiljö – frĂ„n ett kafĂ© i Paris till bron till Millennium Falcon – tack vare den framĂ„tvĂ€nda TrueDepth-kameran.

Nu Apple Àr tillbaka med ytterligare en stor uppdatering som gör det möjligt för anvÀndare att ta med nÄgon av de anpassade memoji de har skapat i appen Meddelanden direkt i klippupplevelsen. Animoji och Memoji visas nu automatiskt i klipp och kan lÀggas till och till och med skiktas över andra funktioner i klipp, inklusive filter, text, klistermÀrken och mer. Animoji- och Memoji-karaktÀrer kan till och med bytas ut efter att en video redan har spelats in, och naturligtvis anvÀnder de TrueDepth-kameran pÄ iPhone X-serien och iPhone 11-modellerna för att spÄra anvÀndarens ansiktsrörelser.

KlistermĂ€rken kan appliceras pĂ„ Animoji och Memoji och spĂ„rar ocksĂ„ tillsammans med anvĂ€ndarens ansikte, sĂ„ objekt som solglasögon och pratbubblor kommer att förbli anslutna till ansiktet, vilket gör en Ă€nnu roligare och interaktiv upplevelse. Naturligtvis krĂ€ver allt detta en iPhone eller iPad Pro med en framsidan riktad TrueDepth-kamera – den ursprungliga iPhone X, iPhone XS / XS Max, iPhone XR, iPhone 11 eller iPhone 11 Pro / Pro Max eller en av iPad-proffsen 2018 ; Ă€ven om Clips-appen fungerar bra pĂ„ andra iPhone- och iPad-modeller, och Ă€ven pĂ„ den sjunde generationens iPod touch, kommer du inte att kunna anvĂ€nda funktionerna Animoji / Memoji eller Selfie Scenes

Förutom de nya animerade avatarerna, Apple har lagt till mer nytt innehÄll till Clips, inklusive en ny samling med sju Disney-klistermÀrken med Mickey och Minnie Mouse och en ny vinter-tema "Let It Snow" -affisch som kan anvÀndas som bakgrund. Den nya versionen lÀgger ocksÄ till stöd för sprÄk frÄn höger till vÀnster som arabiska och hebreiska. Apple har tidigare erbjudit regelbundna innehÄllsuppdateringar med nya affischer och klistermÀrken, först introducerade licensierade Disney- och Pixar-innehÄll tillbaka 2017, inklusive Mickey och Minnie Mouse, Donald och Daisy Duck, plus tecken frÄn Toy Story och Ut-och in.

Om du inte har provat Clips Ànnu, Àr det definitivt vÀrt att titta, sÀrskilt om du anvÀnder en iPhone 11 eller iPhone 11 Pro, som ger ett Ànnu bredare synfÀlt för selfies pÄ den nya 12 megapixel framkameran. Clips 2.1 Àr en gratis nedladdning frÄn App Store och Àr kompatibel med iPhone 6s och iPhone SE eller senare, iPad Air 2 eller senare och 7: e generationens iPod touch med iOS 13 eller iPadOS 13 eller senare.

0 Shares