Dupli Checker, mer Àn 100 gratis verktyg för att arbeta pÄ internet

Vi pratar ofta om webbplatser som erbjuder gratis och tillgÀngliga verktyg för olika uppgifter som bildstorlek, storleksverifiering och filkonvertering. Men att hantera en bokmÀrkesmapp med alla dessa verktyg Àr förmodligen inte helt bekvÀmt. I den meningen vill vi presentera en webbplats som vi tidigare har kommenterat för dess anti-plagiatverktyg, men som i allmÀnhet innehÄller en enorm mÀngd funktioner, perfekt för alla behov.

Detta Àr Dupli Checker, en webbsida som tillhandahÄller bildverktyg, SEO, IP-verktyg, filkonverterare och till och med lösenordgeneratorer.

Mer Àn 100 verktyg pÄ samma plats

Dupli Checker, mer Àn 100 gratis verktyg för att arbeta pÄ internet 1

De av oss som utvecklar mycket pÄ internet mÄste i allmÀnhet anvÀnda vissa processer som involverar specialiserad programvara. Att ta en inspelning, Àndra formatet pÄ en fil eller analysera SEO-strukturen i en artikel, Àven om de Àr vÀldigt olika uppgifter, har gemensamt möjligheten att göra det frÄn Dupli Checker. Denna webbplats innehÄller mer Àn 100 verktyg som du kan anvÀnda utan kostnad och som gör att du kan spara mycket tid nÀr det gÀller att hitta en lösning som uppfyller vissa behov.

Det bör noteras att alla Dupli Checker-verktyg Àr öppna för alla och det gÀller bara att logga in för att börja anvÀnda dem.

Dupli Checker, mer Àn 100 gratis verktyg för att arbeta pÄ internet 2

För att beskriva lite över möjligheterna med denna sida kan vi titta pÄ bildavsnittet dÀr du ser möjligheten att göra omvÀnda sökningar, ta skÀrmdumpar, beskÀra bilder och Àndra deras dimensioner. Den har ocksÄ verktyg för att undersöka nyckelord och SEO-analysatorer.

Dupli Checker, mer Àn 100 gratis verktyg för att arbeta pÄ internet 3

NÀr det gÀller Àndring av format, erbjuder Dupli Checker möjligheten att föra Word-, Excel- och PowerPoint-filer till PDF. Samma behandling kan ges till JPG- och PNG-bilder och med PDF-filer kan du extrahera sidor och rotera dem.

MÀngden verktyg som tillhandahÄlls av Dupli Checker Àr verkligen imponerande och det Àr bÀst att du kan anvÀnda direkt utan registrering eller betalning.

För att bevisa det, följ denna lÀnk.

0 Shares