DxOMark tillkÀnnager OnePlus 7T Pro-poÀng och lÀgger den ur topp 10

OnePlus 7T Pro, som lanserades förra Äret, Àr fortfarande en av de bÀsta idag smartphones pÄ marknaden, sÀrskilt vad gÀller prestanda.

Inom fotografin har DxOMark nu lanserat sin utvÀrdering och placerat denna utrustning utanför topp 10.

OnePlus kommer nÀrmare och nÀrmare att ha trÄdlös laddning i sin smartphones

DxOMark erkÀnns av mÄnga som en webbplats specialiserad pÄ analys av fotografisk utrustning, utvÀrdering frÄn DSLR till smartphones.

IgÄr publicerades av denna publikation en annan analys av den fotografiska och videokomponenten pÄ en smartphone, mer specifikt OnePlus 7T Pro.

Lanserade i oktober 2019, detta var det sista flaggskeppet som presenterades av det kinesiska varumĂ€rket och anses fortfarande idag vara ett av de bĂ€sta smartphones prestationsnivĂ„. Denna utrustning Ă€r utrustad med en 48MP huvudkamera 1/2.0″ Med 26 mm f / lins1.6, Ă„tföljd av en 8MP-kamera med ett 78 mm f / teleobjektiv2.4 och en 13 mm f / vidvinkel kamera2.2 med 16 MP-sensor.

oneplus 7t pro

OnePlus 7T Pro faller utanför topp 10 av DxOMark

Enligt analys publicerad av DxOMark, OnePlus 7T Pro presterade bra, men det rÀckte inte för att komma in i topp 10 pÄ mobilkameror.

Med en total poÀng pÄ 114 poÀng, baserat pÄ en poÀng pÄ 122 för fotografering och 96 för video, vann det kinesiska mÀrkesutrustningen den 12: e plats. SÄledes placerade den sig ovanför iPhone 11 och Pixel 4, i en lista med Xiaomi Mi 10 Pro med 124 poÀng.

Detta resultat Àr intressant lika med OnePlus 7 PÄ detta sÀtt visar det oss att det inte var stor skillnad mellan de tvÄ modellerna (till och med sin föregÄngare uppnÄdde mer 2 poÀng i videon).

oneplus 7t pro dxomark

Enligt analysen indikerade DxOMark att denna utrustning har en starkare HDR-behandling. Denna förÀndring gör det möjligt att förbÀttra kvarhÄllningen av höga ljus och en bÀttre total kvalitet i det slutliga fotografiet. Emellertid har vissa konstgjorda resultat ibland upptÀckts. FÀrgerna Àr nu ocksÄ varmare.

NÀr det gÀller videon sÄg vi en nedgÄng jÀmfört med föregÄngaren med förlust av poÀng i buller, struktur, fÀrg och stabilisering.

7T Pro infördes för nÄgra mÄnader sedan och förbereder sig för att bytas ut i slutet av mars eller början av april. Detta Àr Ätminstone det förvÀntade datumet för lanseringen av den nya OnePlus-serien 8.