En introduktion till alla de bÀsta WordPress eCommerce-plugins (2020)

Internet Àr det perfekta fordonet för att ansluta hungriga köpare med passionerade sÀljare. Om du kan hitta (eller skapa) rÀtt produkter kan du tjÀna pengar pÄ att sÀlja dem online, i alla typer av nischer.

Med imponerande lÄga startkostnader Àr e-handel en av de mest tillgÀngliga affÀrsmodellerna för företagare. TÀnk bara pÄ de pengar du kan spara genom att sÀlja via en webbplats utan att behöva hyra tegel- och murbruk.

Om du hittat rÀtt produkt Àr du halvvÀgs dÀr. NÀsta steg Àr att fokusera pÄ den logistiska sidan av att skapa en onlinebutik, dÀr det kan bli lite svÄrt.

Naturligtvis finns det massor av extremt kapabla lösningar för byggnad av e-handel butiker (som Shopify och Magento), men det Àr inte alltid lÀtt att bestÀmma vilken man ska anvÀnda. För de allra flesta mÀnniskor som vill utvidga och vÀxa ett e-handelsföretag Àr WordPress en nÀstan perfekt lösning.

"Varför WordPress?", Hör jag dig frÄga. Tja, det Àr i huvudsak en kombination av de lÄga kostnaderna för att installera plattformen, en otroligt kraftfull funktionsuppsÀttning (som enkelt kan utökas med nÄgon av flera plugins) och dess allmÀnna anvÀndarvÀnlighet (Àven för nybörjare).

Eftersom WordPress inte levereras med inbyggd e-handelsfunktion, för att lÀgga till allt som krÀvs som en kundvagn, produktvisningssidor och betalningsbearbetningsfunktioner, mÄste du installera ett e-handelsplugin.

Du kan anvÀnda ett "riktigt" WordPress-plugin, dÀr allt hÀnder 100% pÄ din webbplats server, eller det finns flera populÀra fristÄende e-handelslösningar som erbjuder djupa WordPress-integrationer via sina egna plugins.

I det hÀr inlÀgget har vi sammanstÀllt sju av de bÀsta e-handelsplugins frÄn bÄda metoderna för att hjÀlpa dig hitta rÀtt verktyg för din butik.

WooCommerce

WooCommerce

Var annars skulle vi starta en översyn av de bÀsta e-handelsplugins? Aktiv i mer Àn 5 Miljontals WordPress-webbplatser, WooCommerce Àr den överlÀgset mest populÀra eCommerce-plugin. Det Àr inte bara den mest populÀra lösningen, utan den Àr ocksÄ den mest populÀra e-handelsplattformen, med 26% av e-handelsbutikerna pÄ BuiltWith Top 1 Miljoner ()

Ursprungligen utvecklad av WooThemes, och sedan förvÀrvad av Automattic 2015 för över 30 miljoner dollar, Àr WooCommerce tillgÀngligt för gratis nedladdning frÄn WordPress-förvaret, och lÄter dig skapa och hantera alla aspekter av en onlinebutik frÄn din WordPress-instrumentbrÀda.

Till exempel gör WooCommerce det superlÀtt att ladda upp alla dina produkter till en webbplats, inklusive alla dina produktvarianter. Detta inkluderar ocksÄ digitala produkter, till exempel PDF eller MP3, och du kan ladda upp bilder, skriva försÀljningsbeskrivningar och stÀlla priser.

NÀr du har tryckt pÄ knappen kan besökarna blÀddra igenom sina produkter, lÀgga till dem i en kundvagn och göra ett köp. FrÄn WooCommerce-backend har du full kontroll över lagernivÄer, plus att du kan spÄra alla bestÀllningar.

Med WooCommerce kan du ansluta till PayPal eller Stripe i installationsguiden för att bearbeta betalningar, men det finns massor av betalnings gateway-tillÀgg som du kan vÀlja mellan om du vill ha fler alternativ.

Detta Àr bara toppen av isberget nÀr det gÀller WooCommerce Extensions, med tusentals gratis och premium plugins tillgÀngliga. Dessa tillÀgg gör det möjligt för besökare att göra mÄnga coola saker, till exempel:

boka tid Registrera dig för en Äterkommande vecka / mÄnadstjÀnst för att betala överkomliga fraktpriser baserat pÄ din plats och bestÀllningsvikt anpassa dina produkter gÄ med i ett lojalitetsprogram.

Dessa tillÀgg finns tillgÀngliga frÄn den officiella WooCommerce-butiken, WordPress-arkivet eller tredjepartsmarknader och Àr en av WooCommerces huvudstyrkor, sÄ att du kan utnyttja din redan kapabla kÀrna.

PÄ grund av plugin-populariteten kommer mÄnga WordPress-temautvecklare att göra sitt bÀsta för att sÀkerstÀlla WooCommerce-kompatibilitet ocksÄ.

Åh, och om du har nĂ„gra tvivel om kraften (eller skönheten) hos WooCommerce, ta en titt pĂ„ ett av vĂ„ra tidigare inlĂ€gg – ett urval av över 35 faktiska exempel pĂ„ WooCommerce live-webbplatser.

Officiell webbplats

Enkla digitala nedladdningar

Enkla digitala nedladdningar

Easy Digital Downloads Àr förmodligen det nÀst populÀraste WordPress eCommerce-plugin. Som namnet antyder Àr det emellertid en specialiserad lösning för att sÀlja digitala produkter, till exempel MP3, videor och e-böcker. Du kan faktiskt anvÀnda den för att sÀlja fysiska produkter, men den Àr verkligen utformad specifikt för digitala produkter.

PÄ grund av denna specialisering tillhandahÄller EDD mÄnga onödiga funktioner som tillför uppblÄsning till andra plugins. Vad du fÄr Àr ett vackert kodat lÀttviktsplugin som inte kommer att bromsa din webbplats. Core plugin Àr ocksÄ gratis.

För kunderna Àr detta verkligen den bÀsta lösningen för digitala produkter. De kan lÀgga till sÄ mÄnga digitala produkter som de vill i sin kundvagn och sedan ladda ner dem alla frÄn en skÀrm. Om de tappar sina filer kan de logga in pÄ ett kundomrÄde dÀr de kan ladda ner dem, ett bra sÀtt att undvika problem och hÄlla kunderna nöjda.

Om du Àr webbplatsÀgare kommer du att Àlska enkelheten i detta tillÀgg, plus omfattande bakgrundsrapporter som lÄter dig spÄra försÀljningen. Du kan ocksÄ integrera mÄnga olika betalningsmetoder, vilket ger dig mÄnga alternativ att acceptera betalningar. De flesta av dessa betalningsportar finns som prisvÀrda tillÀgg.

PĂ„ grund av kvaliteten och populariteten hos EDD-kĂ€rnan, finns en mĂ€ngd olika tillĂ€gg tillgĂ€ngliga – öppna den gratis och premium. Medan du kan köpa enskilda premiumförlĂ€ngningar Ă€r det i allmĂ€nhet mycket billigare att köpa en av buntarna, som börjar pĂ„ $ 99.

För mer information om detta fantastiska tillÀgg, kolla in vÄr omfattande granskning av enkla digitala nedladdningar.

Officiell webbplats

Shopify + WP Shopify Plugin

Shopify

Okej, sÄ Shopify sjÀlv Àr inte ett WordPress-plugin, det Àr en vÀrd eCommerce-plattform som lever helt utanför din WordPress-webbplats.

Men Shopify Àr ett mycket populÀrt sÀtt att skapa en e-handel butik, och med rÀtt WordPress-plugin frÄn tredje part kan du integrera den pÄ din WordPress-webbplats.

Av dessa tvÄ skÀl tror jag att Shopify förtjÀnar en plats pÄ den hÀr listan, Àven om jag Àndrar definitionen av "WordPress eCommerce-plugin" lite för att det inte erbjuder sin egen officiella WordPress-integration *.

Om du inte Ă€r bekant erbjuder Shopify en fullservicemetod för e-handel som ger dig ett riktigt vĂ€l utformat grĂ€nssnitt för att hantera produkter och bestĂ€llningar. Dessutom, eftersom det Ă€r en vĂ€rdtjĂ€nst behöver du aldrig oroa dig för sĂ€kerheten eller underhĂ„llet pĂ„ din webbplats – allt fungerar som standard och Ă€r PCI-kompatibelt. SĂ„ mycket som jag gillar WordPress, det förnekar ingen enkelhet som Shopify erbjuder.

För att integrera Shopifys eCommerce-funktionalitet i WordPress kan du anvÀnda WP Shopify freemium-plugin.

I huvudsak importerar detta plugin dina Shopify-produkter som typer av anpassade WordPress-inlÀgg. SÄ anvÀnd Shopifys Köp-knapp sÄ att dina besökare kan lÀgga till artiklar i sina vagnar och betala med en sömlös upplevelse. Köpare lÀmnar bara din WordPress-webbplats nÀr de betalar; allt annat hÀnder pÄ din webbplats. Du kan se en demonstration hÀr om hur det fungerar.

Den grundlÀggande idén med detta tillvÀgagÄngssÀtt Àr att du fÄr det bÀsta av bÄda vÀrldarna. Du kan anvÀnda WordPress för dess frÀmre flexibilitet, samtidigt som du utnyttjar Shopifys sÀkerhet och enkelhet för att driva butikens back-end- och kundvagn / kassaprocess.

Den enda nackdelen Àr att du kommer att ha utgifterna för en WordPress-webbplats och en Shopify-butik. Eftersom du bara anvÀnder Shopifys Köp-knapp kan du faktiskt överleva med Shopify Lite-planen, som bara kostar $ 9 per mÄnad.

Det finns en begrÀnsad gratisversion av WP Shopify-plugin pÄ WordPress.org, och sedan startar Pro-versionen pÄ $ 79.99.

Officiell webbplats

BigCommerce

WordPress BigCommerce-plugin

BigCommerce Àr en annan vÀrd eCommerce-lösning, som Shopify. Endast, till skillnad frÄn Shopify, erbjuder BigCommerce ett eget officiellt WordPress-plugin som hjÀlper dig att integrera BigCommerce-tjÀnsten pÄ din WordPress-webbplats.

BigCommerce-tjÀnsten i sig Àr ett av de mest populÀra sÀtten att bygga en eCommerce-butik. Det erbjuder:

VĂ€rdad sĂ€kerhet och underhĂ„ll, sĂ„ du behöver inte oroa dig för att hantera det sjĂ€lv. Över 65 integrationsbetalningar för gateway, inklusive speciella PayPal-priser. Du kan betala sĂ„ lite som 2.2% för kortbetalningar istĂ€llet för normalt 2.9%. Integrationer med alla större frakttjĂ€nster. Kupong- och rabattstöd. FörsĂ€ljning över plattformar: sĂ€lj pĂ„ sociala nĂ€tverk och eBay / Amazon utöver deras WordPress-webbplats.

Med BigCommerce WordPress-plugin kan du ansluta din WordPress-webbplats till din BigCommerce-butik via ett API och automatiskt importera dina BigCommerce-produkter som din egen WordPress-posttyp, sÄ att du kan slÀppa loss full kraft av WordPress i utformningen av deras produkter och har ocksÄ dina favorit WordPress-plugins.

Eftersom produkterna lagras lokalt pÄ servern pÄ din WordPress-webbplats kommer dina butiksbesökare att ha en perfekt shoppingupplevelse. Sedan för betalningssidan integrerar BigCommerce sistema betalningssystem som iframe, sÄ köpare behöver inte lÀmna sin WordPress-webbplats för att betala heller. Men du kan fortfarande dra nytta av en PCI-kompatibel, underhÄllsfri betalningsprocess.

Orderdata lagras pÄ BigCommerce-servrar, men du kan fortfarande se den informationen i din WordPress-instrumentpanel, tack vare API: n.

BigCommerce-planerna börjar pÄ $ 29,95 per mÄnad och du kan testa saker med en gratis 15-dagars provperiod. BigCommerce-pluginet i sig Àr gratis pÄ WordPress.org.

Officiell webbplats

WP EasyCart

WP EasyCart

Som namnet antyder syftar WP EasyCart till att vara ett enkelt och lÀtt alternativ att börja sÀlja pÄ WordPress.

GrÀnssnittet ser lite daterat ut för att vara Àrligt, men den enkla installationsguiden kommer att hÄlla den igÄng pÄ bara nÄgra minuter.

Med den kostnadsfria plugin-plugin kan du ansluta till betalningsportar som PayPal, Stripe och Square. Du kan ocksÄ komma Ät mer Àn 30 betalningsportar om du Àr villig att betala.

Den betalade versionen av WP EasyCart kan ocksÄ ge dig tillgÄng till andra viktiga e-handelsfunktioner som live fraktkalkylatorer, kuponger och möjligheten att sÀlja Äterkommande prenumerationsprodukter.

PÄ den högsta nivÄn fÄr du till och med dedikerade stationÀra och mobila appar, sÄ att du kan hantera din butik nÀr du Àr pÄ sprÄng.

Det som Ă€r bra med de premiumversionerna Ă€r hur överkomliga de Ă€r – du betalar bara $ 69 eller $ 99 per Ă„r, vilket gör WP EasyCart till ett av de billigaste WordPress eCommerce-pluginsna nĂ€r du jĂ€mför priset med den funktion du fĂ„r.

Till exempel, medan WooCommerce-kÀrnplugin Àr gratis, skulle bara lÀgga till prenumerationsbetalningar redan kosta dig $ 199. SÄ det faktum att WP EasyCart innehÄller sÄ mycket funktionalitet i din $ 69-plan gör det till ett attraktivt budgetalternativ. .

Officiell webbplats

Ecwid kundvagn

Ecwid WordPress Plugin

Ecwid Àr ett populÀrt e-handelsverktyg som erbjuder en plattformsstrategi för försÀljning. Det vill sÀga, förutom att sÀlja via din WordPress-webbplats, kan Ecwid hjÀlpa dig att sÀlja pÄ Amazon, eBay, Instagram och mer, genom samma butik.

Stöder över 40 betalningsportar, erbjuder automatiska berÀkningar för frakt / skatt och inkluderar en enkel instrumentpanel för att hantera dina produkter och bestÀllningar.

Precis som Shopify och BigCommerce Àr Ecwid inte WordPress-specifikt, men det har ett populÀrt officiellt plugin pÄ WordPress.org som helt integrerar Ecwid eCommerce-plattformen i WordPress.

Med Ecwid WordPress-plugin kan du hantera alla aspekter av din butik frÄn WordPress-instrumentpanelen. Det vill sÀga du kan lÀgga till produkter, hantera order och mer

PÄ samma sÀtt kan dina besökare göra allt frÄn din WordPress-webbplats, inklusive navigationsprodukter, se din kundvagn och betala via sistema betalningsintyg PCI-DCC.

Liksom de andra vÀrdverktygen Àr dina onlinebutikdata vÀrd pÄ servrar, snarare Àn pÄ sin egen server. Det betyder att du inte behöver oroa dig för sÀkerhet och underhÄll eftersom Ecwid tar hand om det ocksÄ för dig.

Ecwid har en begrÀnsad gratis plan för upp till tio produkter. Efter det börjar betalade planer pÄ bara $ 15 per mÄnad.

Officiell webbplats

Cart66 Cloud

Cart66 Cloud

Slutligen har vi Cart66 Cloud, som erbjuder en allt-i-ett-strategi för WordPress e-handel.

Med Cart66 Cloud betalar du $ 19 eller $ 49 per mÄnad för funktioner, och Cart66 har en imponerande lista.

'' Delen av namnet hÀnvisar till det faktum att plugin ansluter din webbplats till Cart66-molnet och genom att ansluta till det behöver du inte oroa dig för nÄgot. Alla SSL-certifikat, sÀkerhetsskanningar, datakryptering och betalningsportar tas om hand, vilket gör din PCI-kompatibel direkt.

Produkter lÀggs till som vanliga WordPress-inlÀgg / -sidor och konverteras sedan till produktsidor med kortkoder.

Utöver bekvÀmligheten med att ansluta till Cart66-molnet fÄr du ocksÄ mycket flexibilitet, med möjligheten att sÀlja fysiska och digitala produkter, sÄvÀl som evenemangsregistreringar, medlemskap, donationer med mera.

Du kan prova Cart66 Cloud gratis i 14 dagar, och en förenklad version av plugin finns gratis. Efter det kan du vÀlja mellan "The Essential Plan" till $ 19 per mÄnad och "The Complete Plan" till $ 49 per mÄnad. Hursomhelst, du vet exakt vad du kommer att betala varje mÄnad.

Officiell webbplats

Slutliga tankar

Nu nÀr du har sett en detaljerad översikt över sju av de bÀsta WordPress eCommerce plugins Àr det upp till dig att fatta ett beslut.

Jag rekommenderar att du inte lÄter priset pÄverka dig för mycket, för Àven om vissa av de plugins som anges hÀr har en kÀrna, i sjÀlva verket kommer seriösa butiksÀgare förmodligen att behöva investera i olika premiumförlÀngningar vilket ger mycket av Gratis kontra premiumpriser Àr mycket i linje med varandra.

Mitt rÄd Àr att ta dig tid och titta pÄ huvudfunktionerna för varje plattform och kostnaden för varje premiumförlÀngning du behöver. DÀrefter fÄr du förhoppningsvis en mycket bÀttre uppfattning om vilka av dessa eCommerce-plugins som bÀst passar din webbutik.

ÖvervĂ€g det, tĂ€nk pĂ„ om du föredrar den sjĂ€lvhostade eller vĂ€rdade metoden. Om du vĂ€ljer en 100% sjĂ€lvhotellösning som WooCommerce eller Easy Digital Downloads ger du flexibiliteten att göra vad du vill, men det betyder ocksĂ„ att du ansvarar för sĂ€kerhet och underhĂ„ll.

Om du vill ha en enklare lösning innebĂ€r att du vĂ€ljer nĂ„got som Shopify, BigCommerce eller Ecwid att du förlorar viss flexibilitet, men du lossar ocksĂ„ ansvaret för tjĂ€nsten. Även om dessa tjĂ€nster lever pĂ„ nĂ„gon annans server erbjuder de alla tĂ€ta integrationer med WordPress via officiella plugins eller tredjeparts plugins.