Ericsson bryter rekordet genom att nÄ 5G nedladdningar av 4.3Gbps

5G-nÀt gÄr snabbare och snabbare för att ta centrum i vÄrt dagliga liv. MÄnga företag runt om i vÀrlden arbetar i media för att bli de bÀsta leverantörerna pÄ marknaden.

Trots dess snabba framsteg börjar ökningen av femte generationens nÀt bara börja. DÀrför befinner vi oss fortfarande inom ett omrÄde dÀr vi mÄste veta mer om det, dess kapacitet, dess grÀnser och hur vi kan övervinna dem.

Den sista punkten Àr dÀr det kÀnda företaget Ericsson har fokuserat. Liksom mÄnga andra letar han efter den perfekta formeln för att fÄ 5G till vÄrt samhÀlle.

För detta Àr det mÄnga punkter som mÄste beaktas. Till exempel mÄste det finnas team som kan arbeta med dessa nÀtverk. Det mÄste ocksÄ finnas en infrastruktur med förmÄgan att stödja den stora mÀngden data som börjar resa i nÀtverket.

Slutligen, men lika viktigt, hittar vi vĂ„ra egna sistema överföring av nĂ€tverk. Det har Ă€nnu inte faststĂ€llts vilka som kommer att vara standarden eller som kan vara den mest fördelaktiga. PĂ„ grund av detta testar företag som Ericsson för att försöka upptĂ€cka det – och förhoppningsvis vara de första som erbjuder det.

Ericssons rekord

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581688504_898_Ericsson-bryter-rekordet-genom-att-na-5G-nedladdningar-av-4.3Gbps.jpg

I den meningen har Ericsson gjort sitt försök med sitt förslag och uppnÄtt enastÄende resultat. Företaget har nu avslöjat i en frisÀttning vilket har brutit det befintliga rekordet för millimeters vÄghastighet som kan hittas i nuvarande 5G-nÀtverk.

Med sitt nya erbjudande har en nedladdningskapacitet upp till 4.3Gbps (gigabyte per sekund), Ericsson har gjort den femte generationen av anslutning ett steg lÀngre pÄ vÀgen för att nÄ sin mest kompletta utveckling.

Tack vare denna nya kapacitet som lÄsts upp av företaget kan en film i HD 4K skickas eller laddas ner pÄ nÄgra sekunder. Och detta Àr bara ett litet exempel pÄ ökad effektivitet för olika uppgifter som kommer att ses nÀr 5G-nÀtverk börjar vara en del av vÄr normalitet.

Ericsson vs Huawei

Den föregĂ„ende posten i denna kategori var av 3.67Gbps och nĂ„ddes av Huawei i oktober förra Ă„ret. Även om Ericsson i sjĂ€lva verket har övertrĂ€ffat detta företag, Ă€r konkurrensen mycket mer i odds Ă€n vĂ€ntat.

Faktum Àr att Àven om Ericsson-numren Àr mer attraktiva krÀver den typ av signal och bandbredd som krÀvs mer anstrÀngning och arbete för att installeras över hela vÀrlden. Samtidigt har Huawei, Àven om det klart Àr lite mindre kraftfullt, fördelen att den har en stil som lÀtt kan anpassas till befintlig signalinfrastruktur. SÄ dess genomförande kan vara mycket enklare och billigare.

MÄlet Àr fortfarande lÄngt

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581688505_24_Ericsson-bryter-rekordet-genom-att-na-5G-nedladdningar-av-4.3Gbps.jpgDet Àr uppenbart att bÄda företagen har sin fördel genom att ha uppnÄtt dessa resultat i början av denna karriÀr. VÀgen till mÄlet Àr dock fortfarande ganska lÄngt.

Ett exempel pÄ detta Àr att alla dessa rörelser görs för att nÄ den teoretiska toppen av 7.5 Gbps som erbjuder vissa befintliga marker. Men i verkligheten finns det fortfarande inget företag som kan leverera den kvaliteten och 5G-signalhastighet hittills.

Vi kan se att det hĂ€r Ă€r första steg i rĂ€tt riktning, var och en pĂ„ sitt sĂ€tt. Å ena sidan Ă€r man engagerad i att uppnĂ„ maximal prestanda med mer komplexa medel, medan en annan försöker förenkla processen till en mer anpassningsbar, Ă€ven om det innebĂ€r att man förlorar viss kapacitet i signalen. I vilket fall som helst kommer det att vara dags att sĂ€ga vilka av dessa visioner som kommer att rĂ„da eller, till och med, om en annan kommer som kan övervinna bĂ„da.

0 Shares