Facebook lÀgg till klistermÀrken och filter för att fira Mental Health Day

I anledning av World Mental Health Day, Facebook debuterar nya klistermÀrken och filter i berÀttelserna, pÄ detta sÀtt ansluter det sociala nÀtverket till att hjÀlpa mÀnniskor som kan behöva kÀnslomÀssigt stöd.

Genom gemensamt arbete med VĂ€rldshĂ€lsoorganisationen (WHO) Facebook har skapat ett filterpaket som heter “LĂ„t oss prata” som kommer att finnas tillgĂ€ngligt frĂ„n berĂ€ttelserna i det sociala nĂ€tverket.

Facebook lÀgg till klistermÀrken och filter för att fira Mental Health Day 1 Facebook

Paketet Ă€r utformat som en inbjudan att be vĂ€nner eller familj om hjĂ€lp om du har en kĂ€nslomĂ€ssig problem. Paketet har 16 klistermĂ€rken, var och en med ett annat meddelande, bĂ„de för att be om hjĂ€lp eller för att erbjuda det, till exempel: “LĂ„t oss prata”, “KĂ€nner dig ensam”, “Har du en sekund?”, “Du Ă€r inte ensam”.

Facebook lÀgg till klistermÀrken och filter för att fira Mental Health Day 2 Facebook

Det bör noteras att varje gÄng en av klistermÀrken skickas, Facebook kommer att donera USD $1 till mentalhÀlsoorganisationer runt om i vÀrlden. Företaget indikerar att det planerar att nÄ USD $1 miljoner i donationer.

I anledning av World Mental Health Day, Facebook genomförde undersökningar relaterade till dess anvÀndare. Enligt rapporter och undersökningar som genomförts i USA, Storbritannien och Australien kÀnner 80% av mÀnniskorna mer bekvÀmt att prata om sina kÀnslor genom meddelanden i applikationen Àn att prata ansikte mot ansikte med en annan person, det Àr för De förvÀntar sig en god mottagning frÄn anvÀndare av den digitala plattformen.

Utan tvekan ett utmÀrkt initiativ frÄn plattformen för att uppmuntra anvÀndare att prata om ett Àmne som i allmÀnhet behandlas som den rosa elefantens paradox. FacebookFörutom alla inblandade anser vi att det Àr nödvÀndigt att söka hjÀlp i hÀndelse av ett problem som kan pÄverka en person kÀnslomÀssigt.

0 Shares