FaceTime For Windows 10 gratis nedladdning

NÀr Apple introducerade sin populÀra videosamtal-app, "FaceTime", till iOS, det var en utslagen hit som omedelbart tvingade konkurrerande meddelanden och ringde appar att spela catch-up. Det faktum att det fanns tillgÀngligt som en gratis nedladdning pÄ iOS gjorde det till en Ànnu mer övertygande app, och nu undrar anvÀndare pÄ andra plattformar om de har nÄgon vÀg eller alternativ att köra FaceTime pÄ andra plattformar, t.ex. Windows 10. Vi kommer att besvara den mycket anmÀrkningsvÀrda frÄgan, liksom andra, i artikeln nedan.

Det Ă€r svĂ„rt att inte se FaceTimes inflytande dyka upp i alla konkurrerens nyare innovationer. Alltsedan Apple introducerade det, videosamtal – ett telefonsamtal som erbjuder en realtidsvy av dina kontakter ansikten nĂ€r du pratar med dem, genom en smartphone kamera – har blivit den nya standarden för kommunikationsappar. WhatsApp Messenger kommer att fĂ„ funktionen live nĂ„gon gĂ„ng under 2016 Facebook, imo Messenger och till och med Snapchat stöder nu alla videosamtal.

Apple var knappast den första som insĂ„g att sĂ„dana möjligheter var möjliga med vĂ„ra nuvarande tekniknivĂ„er. Skypetrots allt hade lĂ€nge varit guldstandarden för video-, röst- och textkonferenser mellan valfritt antal mĂ€nniskor samtidigt, och trots AppleÖvertagandet av smarttelefon- och surfplattebaserat videosamtal, det Ă€r fortfarande mycket vĂ€nt till av företag, proffs och individer.

Men vad icke-iOS-anvÀndare berömmer för praktiskt taget mer Àn nÄgot annat Àr Ätkomst till FaceTime frÄn icke-Apple enheter. Den sorgliga sanningen i detta tillstÄnd Àr det det Àr inte möjligt, och Àr troligtvis inte möjligt utan nÄgon allvarlig skakning i Apple: S egen mjukvarupraxis. Förutom iTunes och QuickTime Player, ingen annan Apple mjukvara Àr för nÀrvarande tillgÀnglig pÄ operativsystem som inte Àr Mac OS eller iOS. Det Àr en skrikande skam, och mÄnga hoppas se denna förÀndring nÄgonstans i framtiden (allt kan hÀnda!), Men just nu Àr det en omöjlighet som inte kan övervinnas.

FaceTime For Windows 10 gratis nedladdning 1

"Varför inte emulering?", Har vissa frĂ„gat. NĂ€r allt kommer omkring, om vi kan emulera Android OS sĂ„ enkelt, varför kan vi inte emulera iOS för att anvĂ€nda FaceTime och andra Apple appar. Återigen kommer detta till styvheten och den smala kontrollen Apple startar över all programvara. Android Ă€r betydde att vara ett flexibelt operativsystem som kan köras pĂ„ valfritt antal plattformar, men detsamma kan inte sĂ€gas om iOS; det Ă€r avsett för iPhones och iPads, utan nĂ„gon annan praktisk tillĂ€mpning utöver dem.

Kort sagt, emulering Àr ocksÄ utanför bordet.

Det betyder dock inte att vi saknar alternativ! Vi kommer inte att avsluta nÄgon Appamatix-artikel utan att ge dig en mÀngd vÀl ansedda alternativ till den programvara som du vill anvÀnda. NÀr allt kommer omkring en av fördelarna med AppleStyvheten Àr att konkurrenterna har definitivt erkÀnd konsumentbehov för tjÀnster som liknar FaceTime pÄ andra operativsystem. De har stigit för att möta den efterfrÄgan, och det har producerat nÄgra mer allmÀnt tillgÀngliga tjÀnster och appar som Àr lika bra som (om inte bÀttre) Àn AppleFaceTime.

facebook messenger 01

Med tanke pĂ„ hur utbredd Facebook Det Ă€r svĂ„rt att inte lista Facebook Messenger före nĂ„gon annan rekommendation pĂ„ denna lista. Dessutom har jag blivit vĂ€ldigt bekant med det under de senaste mĂ„naderna, eftersom det har ökat till att vara en av mina favoritmeddelanden och ringa appar pĂ„ marknaden – till och med, enligt min mening, slĂ„ AppleFaceTime.

Det Ă€r inte svĂ„rt att se varför. Tidigare, FacebookMeddelandesystemet var intimt kopplat till sin sociala medieplattform, vilket gör det möjligt för anvĂ€ndare att skicka meddelanden inom grĂ€nserna för Facebook webbsida och Facebook app. Även om det var en liten mĂ€ngd upprörd nĂ€r Facebook beslutade att lansera sin egen, separata meddelanden-app (vars kĂ€rna fortfarande Ă€r tillgĂ€nglig inom Facebook webbsida) har appen sedan dess ökat till att vara en exceptionellt kraftfull. Den Ă€r organiserad pĂ„ samma sĂ€tt som en textmeddelanden-app, med hela din meddelandeshistorik tillgĂ€nglig via en organiserad kontaktlista. Det Ă€r emellertid mycket bĂ€ttre Ă€n din genomsnittliga textmeddelanden med det faktum att det stöds av Facebook, snarare Ă€n kontaktlistan pĂ„ din telefon.

Koppla ihop det med enorma ekonomisk stöd som kan Facebook plattformen, sÄvÀl som inflytandet frÄn sociala mediagiganter-feeds och delningssystem, och du har sjÀlv ett fantastiskt alternativ till nÀstan alla andra tillgÀngliga kommunikationsappar.

Den enda nackdelen Àr att du mÄste vara ansluten till var och en av dina kontakter pÄ Facebook, vilket gör Facebook Messenger lite besvÀrlig att anvÀnda med mÀnniskor som du hellre inte vill vara kopplad till pÄ ett sÄdant sÀtt. Men för alla andra detta Àr FaceTime-alternativet som tar kakan för mig. FÄ Ätkomst till Messenger via en enskild app pÄ din smartphone eller helt enkelt via Facebook webbplats om du Àr en Windows 10 anvÀndare.

google hangouts

Inte lÄngt bakom Messenger ligger Google Hangouts, ett annat chattsystem över flera plattformar som har ett stort antal fördelar pÄ grund av systemet som det Àr bundet till. Precis som det Àr omöjligt att undgÄ den enorma nÀrvaron som Àr Facebook, det Àr ocksÄ omöjligt att ha missat Googles klÀttring till framgÄng.

Att ha ett Google-konto kostar ingen kostnad, men har ett enormt antal fördelar, allt frÄn gratis e-postÄtkomst i Gmail, gratis dokument- och fotolagring i Google Drive och foton, och Àven gratis meddelandetjÀnster i Google Hangouts. Du kommer inte att kunna fÄ tillgÄng till Hangouts utan det nÄgonsin viktiga Google-kontot, men nÀr du vÀl har det Àr det hÀr ganska snygga meddelandetjÀnster som bosÀtter sig nÄgonstans mellan andra mobila meddelandeplattformar och Skype.

Tycka om Skype, det Àr en mÀstare i "konferens" stil videosamtal, dÀr flera personer kan dela ett videochattrum tillsammans. Till skillnad frÄn Skype, det Àr inte uppblÄst av ett skrÀmmande antal funktioner. Det Àr ocksÄ en lÀttare app, vilket betyder att oavsett om du anvÀnder den pÄ din telefon, din surfplatta eller din dator kommer den att konsumera fÀrre resurser Àn konkurrensen.

skype 01

Har redan nÀmnt rikligt om Skype, det Àr dags att vi kommer till den pÄ den hÀr listan! Det Àr sÀrskilt viktigt eftersom det har funnits lÀngre Àn nÄgra populÀra videosamtal-appar som för nÀrvarande Àr populÀra, och under den tiden har det inte förÀndrats för mycket.

NÀr det nyligen förvÀrvades av Microsoft, den visuella estetiken av Skype Àndrades för att ge det ett mer modernt, elegant utseende, vilket hjÀlpte den att hÄlla jÀmna steg med den trendigare konkurrensen Facebook och Google Hangouts. Trots den ganska skrÀmmande och djupa nivÄn pÄ instÀllningar som finns tillgÀngliga i Skype, det Àr fortfarande ett fantastiskt meddelandealternativ med videosamtalsfunktioner som har förblivit över genomsnittet i kvalitet och effektivitet efter alla dessa Är.

Även om det Ă€r kĂ€nt för att det Ă€r lite av ett batteri och ett minne-svin, har det blivit mycket bĂ€ttre pĂ„ alla plattformar genom optimering (och det Ă€r tillgĂ€ngligt pĂ„ Allt av dem.) Som de tvĂ„ rekommendationerna ovan, Skype Ă€r gratis att ladda ner och gratis att anvĂ€nda, men som med alla videosamtalsfunktioner, se till att hĂ„lla ett öga pĂ„ din dataanvĂ€ndning om du anvĂ€nder en datadeplan. Videosamtal Ă€ter megabyte som popcorn.

viber 01

Det enda som hindrar Viber frÄn att vara högre pÄ den hÀr listan Àr det faktum att alternativen ovan Àr sÄ rika med funktioner eller band till andra onlinemedier och nÀtverk. Tycka om SkypeViber har funnits i mycket lÀngre tid Àn mycket av sin konkurrens, och de hundratals miljoner anvÀndare över hela vÀrlden som fortfarande anvÀnder det Àr ett bevis pÄ dess popularitet och anvÀndbarhet.

Du kommer inte att fÄ nÄgon av de samtrafik som kommer frÄn Facebook Messenger eller Google Hangouts, men mÄnga anvÀndare letar bara efter en enklare lösning som inte medför en hel armé av onödiga klockor och visselpipor. Om det Àr du, prova Viber! Liksom ovanstÄende erbjudanden Àr det gratis att ladda ner och anvÀnda (och Àr sÀrskilt bra för internationella samtal!)

FaceTime For Windows 10 gratis nedladdning 2

HĂ€r Ă€r en annan app som har stigit upp till toppen av mĂ„nga appbutiker nyligen. Även om anvĂ€ndarbasen Ă€r global, med en majoritet av den aktiv i Kina, Ă€r det Ă€ndĂ„ en fantastisk röst- och videosamtal-app som har alla funktioner som krĂ€vs för att lyckas med var och en.

Till skillnad frÄn de andra alternativen finns det inte exakt en inbyggd desktop-app för WeChat, men det hindrar dig inte frÄn att njuta av den som en Windows 10 anvÀndare. WeChat-webbplatsen erbjuder en portal som lÄter dig anvÀnda WeChat frÄn din webblÀsare, men du mÄste ladda ner appen till en mobil enhet som kan lÀsa QR-koder först.

Eftersom praktiskt taget alla i USA packar en smartphone i dag, Àr det inte en sÀrskilt hög utmaning! WeChat stÄr som en nyare post till marknaden för videosamtal-app, men dess snabba uppgÄng och mÀngd anvÀndbara funktioner gör det vÀrt din tid.

Medan nĂ„gon av ovanstĂ„ende rekommendationer kan fungera som ett utmĂ€rkt stand-in för AppleFaceTime, du bör ta dig tid att se vilken som erbjuder de typer av funktioner du kommer att njuta mest av. Även om FaceTime kan finnas gratis för iOS-anvĂ€ndare, finns det för nĂ€rvarande inget sĂ€tt att ladda ner det pĂ„ Windows 10; vi mĂ„ste förfalla till Apple Ă€ndrar sin melodi! Under tiden lĂ€mnar du dina frĂ„gor och kommentarer nedan!