Fel i en OnePlus-uppdatering tog bort röntgenfiltret pÄ OnePlus 8 Proffs

Den nya OnePlus 8 Pro kom att visa att varumÀrket fortsÀtter att skapa smartphones av typ och med unika egenskaper. Det kan skilja sig frÄn konkurrensen i vissa viktiga detaljer som konsumenterna vill ha.

En överraskning som följde med den hÀr smarttelefonen var ett filter och en kamera, som gjorde det möjligt att skapa ett röntgenliknande lÀge. Det förvÀntades verkligen inte och skapade viss kontrovers. Nu, och utan nÄgon anledning, beslutade OnePlus att dra tillbaka detta lÀge, men tydligen var det bara ett fel.

OnePlus 8 Pro X-ray OnePlus-filteruppdatering

En dold överraskning pÄ OnePlus 8 Proffs

UpptÀckt dagar efter att ha nÄtt marknaden lyckas Photochrom-filtret skapa pÄ OnePlus 8 För en unik effekt i vÀrlden av smartphones. AnvÀnda det infraröda filtret, skapat för att fÄnga Ànnu mer ljus, vilket ger en röntgeneffekt, det vill sÀga du kan se inuti objekt.

Naturligtvis skapade det omedelbart vissa kontroverser med potentiellt missbruk. OnePlus snabbt avslöjade planerar att ta bort den i sin helhet, sedan dra sig tillbaka och ange att detta förfarande bara skulle vara för den kinesiska marknaden

OnePlus 8 Pro X-ray OnePlus-filteruppdatering

OnePlus-uppdateringen fick röntgen att försvinna

I motsats till vad som förvÀntades, och i en uppdatering som nyligen slÀppts, försvann Photochrom-filtret frÄn OnePlus 8 Pro. Detta lanserades globalt och var tillgÀngligt för anvÀndare. Detta steg hamnade i motsats till OnePlus uttalanden.

Det kinesiska varumÀrket har dock redan blivit offentligt kÀnner igen problemet och förklara vad som hÀnde. Denna utgivna uppdatering gjordes felaktigt tillgÀnglig pÄ den globala marknaden, vilket fick röntgenfiltret att försvinna frÄn dessa smartphones.

OnePlus 8 Pro X-ray OnePlus-filteruppdatering

Detta filter kommer snart tillbaka i en korrigering

Det avslöjades ocksÄ att den hÀr funktionen kommer att ÄterstÀllas snart med en ny uppdatering. Detta kommer att göras tillgÀngligt via OTA för OnePlus 8 Pro med nÄgra fler fixar. TyvÀrr finns det tyvÀrr fortfarande inget uppskattat datum för dess ankomst.

Detta Àr Ànnu en onormal situation som involverar filtret som OnePlus skapade pÄ sin senaste smartphone. Denna röntgen som framkom visar att utrustningen ibland överraskar anvÀndarna, sÀrskilt pÄ ett mycket positivt sÀtt.

0 Shares