Fix: Reddit Chattfönster som inte laddas

Fix: Reddit Chattfönster som inte laddas 1

Mer Ă€n en anvĂ€ndare har rapporterat svĂ„righeter att fĂ„ sitt Reddit chattfönster att ladda, sĂ€rskilt efter att webbplatsen har genomgĂ„tt en uppdatering. NĂ„vĂ€l, oroa dig inte Ă€nnu: det finns nĂ„gra saker du kan prova …

Gör först nÄgra tester

En anvĂ€ndbar information som hjĂ€lper dig att felsöka problemet kan fĂ„s genom att se var chatten laddas och var den inte gör det. Det kan till exempel ha slutat fungera pĂ„ din mobila enhet, men fungerar fortfarande bra pĂ„ en dator. Eller, som mĂ„nga anvĂ€ndare har noterat, kan det sluta fungera i Chrome, men fungerar fortfarande i Firefox. Försök först ett par olika webblĂ€sare (kom ihĂ„g, pĂ„ en Android-enhet bör du ha ”Internet Browser” utöver Chrome). Du kan behöva ladda ner Firefox eller en annan webblĂ€sare för att testa detta. Om problemet bara hĂ€nder i en webblĂ€sare, berĂ€ttar det mycket om var problemet Ă€r! Det ger dig ocksĂ„ en "bandhjĂ€lp" -fix för problemet – om du inte kan fĂ„ nĂ„got annat att fungera kan du alltid bara anvĂ€nda webblĂ€saren som fortfarande fungerar.

Försök ta bort dina cookies

Om det bara fungerar i en webblĂ€sare och inte den andra kan du prova att rensa dina kakor i den webblĂ€saren. I Chrome kan du till exempel gĂ„ till menyikonen (tre punkter) och vĂ€lja InstĂ€llningar och sedan öppna "Visa avancerade instĂ€llningar". Under avsnittet "Sekretess" vill du ha "InnehĂ„llsinstĂ€llningar". Sedan kan du vĂ€lja "Alla kakor och webbplatsdata" i avsnittet Kakor och slutligen knappen "Ta bort alla". TĂ€nk pĂ„ att cookies finns i din webblĂ€sare av en anledning – vissa tidigare sparade data kan tas bort pĂ„ detta sĂ€tt och du kommer att loggas ut frĂ„n vissa webbplatser. Hur som helst kan du anvĂ€nda Google för att söka efter specifika instruktioner för din webblĂ€sare (Safari, Edge, etc.).

Det gamla standard-tricket

Som du redan vet om du nÄgonsin har bett IT om hjÀlp Àr standardsvaret "har du försökt stÀnga av och slÄ pÄ den igen?" Antagande att du redan har försökt starta om, en mer trolig lösning Àr att avinstallera appen och sedan installera om den. Detta Àr en sÀrskilt trolig lösning om den fungerar pÄ en enhet (t.ex. din bÀrbara dator) men inte pÄ en annan (som din telefon). BÄde Android och iOS bör ge dig ett alternativ att avinstallera en app om du lÀnge trycker pÄ ikonen.

Du kan vara skuggad

Reddit administrerar ibland “skuggan” -anvĂ€ndarkonton – vanligtvis för att de misstĂ€nks för spam. Om detta har hĂ€nt dig laddas inte din chatt! Du behöver inte heller vara en aktiv anvĂ€ndare av Reddit för att fĂ„ skugga förbjudna – och du kanske inte ens vet att det hĂ€nde (det Ă€r "skugga" -delen). Moderatorer och vaktmĂ€stare har INTE tillrĂ€ckligt med privilegium att avbryta dig, men de kan berĂ€tta om du har blivit förbjuden eller inte. Lyckligtvis kan du göra det överklaga ditt förbud om du kĂ€nner att det inte var förtjĂ€nat … eller sĂ„ kan du bara skapa ett nytt konto.

Be Reddit om hjÀlp

Om allt har misslyckats kan du försöka frĂ„ga moderna vad du ska göra nĂ€sta genom att skapa en ny trĂ„d pĂ„ Reddits hjĂ€lpforum. Var noga med att berĂ€tta för dem allt du redan har provat ovan (vilka enheter fungerar, vilka webblĂ€sare som inte gör det). En skĂ€rmdump av chatten som inte laddas kommer att vara till hjĂ€lp. Ge dem ocksĂ„ information om ditt system (t.ex. "Jag anvĂ€nder Chrome 43.9 pĂ„ Windows 10” ). De kan ocksĂ„ be dig att lĂ€mna detaljerad information om felmeddelandet i din webblĂ€sare eller app; de bör berĂ€tta vad du ska göra för att hitta den informationen, eftersom det kommer att vara annorlunda för olika system. Lycka till!

0 Shares