Fix: Tinder kan inte uppdatera din profil | Det gick inte att uppdatera din profil

Fix: Tinder kan inte uppdatera din profil |  Det gick inte att uppdatera din profil 1

Tinder har vuxit mycket vad gĂ€ller popularitet tack vare den lĂ€tthet med vilken det gör att mĂ€nniskor kan trĂ€ffas och kĂ€nna varandra. TyvĂ€rr kommer det ocksĂ„ med sin del av tekniska problem. MĂ„nga anvĂ€ndare har nĂ€mnt att de stött pĂ„ ett fel nĂ€r de försökte uppdatera sin profil. Det stĂ„r: “Det uppstod ett fel vid uppdatering av din profil.”

Om du Àr en av dem som stÄr inför detta irriterande problem, oroa dig inte. I den hÀr guiden hjÀlper vi dig noggrant med ett antal potentiella lösningar som hjÀlper dig fixa detta fel i Tinder.

Fix: Tinder kan inte uppdatera din profil |  Det gick inte att uppdatera din profil

Hur du Ă„tgĂ€rdar problemet “Fel vid uppdatering av din profil” i Tinder

HĂ€r kommer vi att diskutera de mest potenta korrigeringarna som sĂ€kert kommer att hjĂ€lpa dig att fixa problemet “uppdatering av din profil” i Tinder. Dessutom rekommenderas det att prova varje fix, eftersom den ena eller andra sĂ€kert kommer att göra susen.

Prova att uppdatera din profilbild korrekt

Att helt enkelt se till att du följer rÀtt procedur kan möjligen hjÀlpa dig att fixa det hÀr felet i Tinder.

Öppna Tinder-appen pĂ„ din mobil. VĂ€lj “InstĂ€llningar” i det övre vĂ€nstra hörnet pĂ„ skĂ€rmen. VĂ€lj nu “Redigera information” lĂ€ngst upp pĂ„ skĂ€rmen, precis under ditt anvĂ€ndarnamn och den aktuella profilbilden. Du kommer att tas till en fönster med sex rutor, var och en av dem innehĂ„ller ett litet rött + tecken lĂ€ngst ner till höger. Genom att trycka pĂ„ detta tecken kan du ladda upp alla bilder frĂ„n din enhet. VĂ€nta tills du ser bilden som visas pĂ„ Tinder. FortsĂ€tt för att stĂ€nga fönstret efter det.

Din profilbild ska uppdateras nu. Om du laddar upp mer Àn en bild mÄste du flytta den bild du vill stÀlla in som din profilbild till det första torget. Detta gör att Tinder kan erkÀnna och stÀlla in det som den första bilden i din Tinder-profil.

Om den hÀr lösningen inte fungerar, fortsÀtt att lÀsa nedan för fler möjliga korrigeringar.

Försök starta om din enhet

Detta Àr en annan relativt enkel lösning som kan hjÀlpa dig fixa profilfelet i Tinder.

Tryck ned pÄ mobilens strömbrytare tills den visar alternativen för avstÀngning och omstart. VÀlj alternativet Starta om och vÀnta tÄlmodig pÄ att din mobil utför den berörda processen. Nu startar du Tinder-appen, logga in med ditt anvÀndarnamn och lösenord och genomföra ovanstÄende process för uppdatering av din profilbild.

Om den hÀr processen inte ÄtgÀrdar felet kan vi försöka uppdatera din Tinder-app pÄ följande metod.

Uppdatera Tinder-applikationen

Öppna Google Play Store, öppna menyn och vĂ€lj “Mina appar och spel.” Leta upp Tinder-appen i listan som kommer upp och tryck pĂ„ “Uppdatera.”

PÄ iOS kan du uppdatera Tinder genom att följa stegen nedan:

Öppna AppStore pĂ„ din enhet och skriv in “Tinder” i sökfĂ€ltet dĂ€r borta. I listan med förslag som kommer upp vĂ€ljer du Tinder-appen. Tryck pĂ„ den blĂ„ uppdateringsknappen för att pĂ„börja uppdateringsprocessen. Om du rĂ„kar visas en lista med nödvĂ€ndiga behörigheter, tryck pĂ„ Acceptera / Jag accepterar-knappen. VĂ€lj alternativet Öppna till lansera den nyligen uppdaterade versionen av Tinder. Följ stegen i den första metoden ovan för att uppdatera din Tinder-profil.

Om den hÀr metoden misslyckas med att ÄtgÀrda felet kan du lÀsa om för en annan möjlig lösning.

Rensa cache och data pÄ din enhet

Detta har varit kÀnt för att fungera för en hel del anvÀndare, sÄ det Àr vÀrt att prova.

GĂ„ till avsnittet InstĂ€llningar pĂ„ din enhet och gĂ„ till applikationsfönstret. GĂ„ igenom listan över installerade applikationer tills du stöter pĂ„ Tinder-appen. Tryck pĂ„ ikonen och tryck pĂ„ “Rensa” i fönstret som kommer upp. Cache-knapp, följt av knappen “Rensa data”. Öppna Tinder-appen nu. Logga in med dina referenser och försök att uppdatera din profilbild med hjĂ€lp av stegen i den första metoden.

Om ingen av ovanstÄende korrigeringar hjÀlper till att lösa Tinder-profilfelet för dig, mÄste du kontakta Tinders kundtjÀnst. Skicka e-post till dem [email protected], och förklara problemet korrekt i posten. Förhoppningsvis kommer de snart att kontakta dig och hjÀlpa dig att ÄtgÀrda felet.

Det Àr det för nu. Vi hoppas att vÄr guide hjÀlper dig framgÄngsrikt fixa profilfelet i Tinder. Om du gillade den hÀr guiden, kom ihÄg att kolla in vÄr andra Windows Guider, spelguider, guider för sociala medier, iPhone-guider och Android-guider för att lÀsa mer. Om du har nÄgra frÄgor eller förslag, kommentera ditt namn tillsammans med e-post-ID, sÄ svarar vi inom kort. Prenumerera ocksÄ pÄ vÄr YouTube Kanal för att titta pÄ fantastiska videor om tips och tricks för spel och smarttelefoner. Tack.

0 Shares