Fluide lÀgger till musikkontroller till iOS 13-volymen HUD

Fluide lÀgger till musikkontroller till iOS 13-volymen HUD 1

IPhone har en marknadsledande musikupplevelse, men det betyder inte att den inte kan förbÀttras. Jailbreak-gruppen vet detta alltför vÀl, och det Àr dÀrför mÄnga jailbreak-tweaks fokuserar pÄ iOS: s musikcentriska grÀnssnitt.

En nyligen slÀppt och gratis jailbreak-tweak dubbad Fluide av iOS-utvecklare maximehip Àr bara ett exempel pÄ en sÄdan förstÀrkning, och som avbildats i skÀrmdumpexemplet ovan integrerar denna tweak musikstyrning direkt i iOS 13: s ursprungliga HUD-grÀnssnitt.

Fluide-grÀnssnittet har ett flytande album med liten volym av HUD-storlek med grundlÀggande detaljer om lÄten som spelas och en uppspelning / pauskontroll i mitten. Du kan redan röra och interagera med iOS 13: s volym HUD nÀr den Àr synlig, sÄ det finns bokstavligen inget behov av en volymkontroll i sjÀlva Fluide-grÀnssnittet.

Som du kan förvÀnta dig stannar inte Fluide lÀnge pÄ ditt sÀtt; det försvinner lika snabbt som iOS: s ursprungliga volym HUD. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att Fluide stöder praktiskt taget alla appar som spelar musik, vare sig det Àr Apple Musik, Pandora, Spotify eller nÄgot annat du kanske föredrar att anvÀnda.

Fluide har inga alternativ att konfigurera, och det du ser Àr vad du fÄr. Personligen skulle jag inte ha nÄgot emot att se alternativet att fördröja volymen HUD frÄn att försvinna sÄ snabbt, eftersom du mÄste vara ganska snabb för att interagera med Fluides musikkontroller innan den försvinner ur sikte.

De som Àr intresserade av att pröva Fluide kan ladda ner tweak gratis frÄn Packix-lagret via deras föredragna paketansvarig. Tweak stöder jailbroken iOS 13-enheter.

Kommer du att pröva Fluide? LÄt oss i sÄ fall veta dina tankar i kommentaravsnittet nedan.