FonePaw Screen Recorder – Kraftfull men enkel skĂ€rminspelare att prova

Bildresultat för FonePaw-skÀrminspelare

Det brukade vara en tid dÄ inspelningsskÀrmen var nÄgot som ansÄgs onödigt och rudimentÀrt av mÄnga mÀnniskor. Men saker har drastiskt förÀndrats i modern tid och tid dÄ mÀnniskor nu ser fram emot att spela in skÀrmarna pÄ sina enheter av en eller annan anledning. Oavsett om du spelar in skÀrmen för att skapa en sjÀlvstudievideo eller bara vill fÄnga nÄgot du kan dela med dina vÀnner senare pÄ vÀgen. Processen att spela in skÀrmen har aldrig varit enklare.

Det och det faktum att vi nu har fantastiska mjukvarulösningar som FonePaw-skÀrminspelare, det gör bara allt sÄ bÀttre och strömlinjeformat ocksÄ. Med tanke pÄ det skulle jag föreslÄ att du börjar övervÀga den hÀr programvaran eftersom den definitivt Àr en av de bÀsta av alla rÀtt skÀl. Det Àr enkelt, enkelt och fÄr jobbet gjort utan att nÄgra problem kommer i ditt sÀtt.

FonePaw skÀrminspelningsfunktioner

För mig Àr FonePaw Screen Recorder definitivt ett av de bÀsta alternativ för skÀrminspelare vi har tillgÀngliga pÄ marknaden, och av de rÀtta skÀlen ocksÄ. Det finns bara sÄ mycket med den hÀr programvaran nÀr det gÀller funktionerna, sÄ jag kan försÀkra er om att ni inte kommer att komma in pÄ nÄgra problem, oavsett vad det gÀller det totala anvÀndningsfallet för denna programvara. Jag kommer ÀndÄ att lyfta fram nÄgra av huvudfunktionerna nedan sÄ att du vet vad vi pratar om.

 • Spelar in ljud: Om du vill se till att din egen röst spelas in samt ljudet frĂ„n datorn, fungerar programvaran bra för att göra bĂ„da och gör det underbart och utan problem.
 • Webbkamerainspelning: En annan bra sak med den hĂ€r programvaran Ă€r att med detta kan du enkelt spela in webbkamerafilmer ocksĂ„. Du behöver inte oroa dig mycket för det heller.
 • Gör GIF: Jag vet för mĂ„nga mĂ€nniskor att processen att skapa GIF Ă€r nĂ„got som kanske inte Ă€r meningsfullt, men det Ă€r ingen som förnekar att dessa ofta Ă€n inte Ă€r ett bra sĂ€tt att ha kul. Om du vill göra saker lite roliga för dig sjĂ€lv kan du alltid gĂ„ vidare och börja anvĂ€nda FonePaw Screen Recorder i syfte att göra GIF.
 • Gör att du kan stĂ€lla in kvaliteten: En annan bra sak med den hĂ€r programvaran Ă€r att den lĂ„ter dig stĂ€lla in kvaliteten pĂ„ videon som du spelar in. Detta innebĂ€r att om du vill spela in videon i en högre kvalitet eller i en lĂ€gre kvalitet, kan vi faktiskt ha en fantastisk upplevelse med det. SĂ€rskilt om du bara vill göra nĂ„got grundlĂ€ggande dĂ€r kvalitet inte Ă€r det största problemet.
 • Ta en skĂ€rmdump: Som spelare Ă€r att ta skĂ€rmdumpar av spelen jag spelar en av de viktigaste och roligaste sakerna att göra. Med FonePay Screen Recorder kan vi definitivt ha en fantastisk upplevelse.

Varför anvÀnda FonePaw-skÀrminspelare?

Nu nĂ€r vi har hanterat funktionerna Ă€r nĂ€sta steg att titta pĂ„ varför du ska anvĂ€nda den hĂ€r programvaran. Ärligt talat Ă€r mĂ„nga mĂ€nniskor ofta övervĂ€ldigade av dessa mjukvarulösningar, vilket Ă€r nĂ„got som vi finner konstigare Ă€n fiktion.

Vi kommer fortfarande att gÄ igenom varför du ska anvÀnda den hÀr skÀrminspelaren.

Det Àr lÀtt att anvÀnda

Om du letar efter en övergripande lösning som Àr lÀtt att anvÀnda och fungerar riktigt bra i de flesta situationer, behöver du inte oroa dig för att leta efter nÄgot annat Àn FonePaw; mjukvaran fungerar felfritt, och viktigast av allt Àr att du verkligen inte behöver oroa dig för nÄgot som kommer i vÀgen. NÀstan allt du behöver Àr rÀtt för dig att anvÀnda.

Bra mÀngd funktioner

En annan sak som du borde veta om den hÀr programvaran Àr att det hÀr Àr ganska funktionspaket för en skÀrminspelare. Funktionerna som vi listade ovan Àr bara nÄgra av de vanligaste tillgÀngliga. Programvaran ger i sjÀlva verket ett stort antal funktioner du kan anvÀnda.

Fungerar pÄ varje dator

Om du Àr orolig för att du kan vara hÄrdvaru bunden om du gÄr till programvara som detta, oroa dig inte för det kommer inte att vara fallet. Det fantastiska med FonePaw Àr att det fungerar pÄ varje enskild dator som finns. Det tar inte upp alla resurser och viktigast av allt, det kommer inte att bromsa din dator heller.

Hur anvÀnder jag FonePaw skÀrminspelare?

Nu Àr den viktiga delen av översynen hÀr. Vi mÄste kontrollera hur programvaran kan anvÀndas för att faktiskt gÄ vidare och spela in skÀrmen. Jag vet att det kan lÄta som ett rudimentÀrt steg, men om du Àr nÄgon som inte har erfarenhet av sÄdana saker Àr det bÀst om du bara bekanta dig med dessa saker i förvÀg.

Med det sagt Àr nedan FonePaw-skÀrminspelare handledning som du kan undersöka.

Steg 1: Det första du mÄste göra Àr uppenbarligen att installera programvaran och starta den. NÀr du gör det kommer en skÀrm som denna att visas framför dig.

Starta programvaran

Steg 2: NÀsta sak som du mÄste göra Àr att anpassa instÀllningarna. Detta Àr inte nödvÀndigt, men jag tror att om du vill ta det mesta av beslutet, bör du gÄ vidare och anpassa dem efter din smak.

VĂ€lj Region att spela in

Steg 3: NÀr allt Àr igÄng, innebÀr nÀsta del av processen att klicka pÄ Rec-knappen för att se till att inspelningsprocessen har startat. PÄ sÄ sÀtt behöver du inte oroa dig för nÄgot som kan komma i vÀgen för inspelningen.

Börja spela in skÀrmen

Steg 4: Du kan pausa inspelningen nÀr det Àr gjort, och i nÀsta steg, allt du behöver göra Àr att förhandsgranska inspelningen och dela den, om det Àr vad du ville göra, i första hand.

Spela video pÄ PC

PrissÀttning

Nu nÀr vi Àr klar med det mesta tittar nÀsta del pÄ prissÀttningen. Den goda nyheten Àr att prissÀttningen pÄ denna programvara Àr ganska bra. Det Àr samma för bÄde Mac och Windows version sÄ att du inte behöver oroa dig för det.

 • EnkelanvĂ€ndarlicens för en livstid: $ 34,95.
 • Familjelicens för 5 Datorer: $ 69,95.

Slutsats

Det förnekar inte att lösningar för skÀrminspelningsprogramvara Àr ganska rikliga pÄ marknaden. Det finns bara sÄ mÄnga alternativ att du kan vÀlja mellan att du inte kommer att stöta pÄ nÄgra problem heller. Om du letar efter nÄgot bra, Àr denna FonePaw-skÀrminspelare definitivt nÄgot du bör prova.

Med sÄ mÄnga alternativ kanske du kÀnner dig övervÀldigad först, men ju mer du tittar pÄ det, desto bÀttre kommer det att bli för dig. Jag kan försÀkra er att du kommer att kunna anvÀnda den hÀr programvaran utan problem som kan komma i vÀgen.

Pros Nackdelar
 • Ganska okomplicerat.
 • Stor lista med alternativ.
 • Fungerar bra pĂ„ all hĂ„rdvara.
 • Spelar i flera format och tillĂ€gg.
 • Finns för Mac och Windows
 • Kan vara lite övervĂ€ldigande i början.

Prova FonePaw-skÀrminspelare

0 Shares