FörstÄ Teamviewer med dess funktioner, styrkor och svagheter

Definition av Teamviewer

Vad Àr Teamviewer? FörstÄ Teamviewer Àr

Teamviewer Àr en applikation som Àr ganska kÀnd för sin funktion nÀr det gÀller fjÀrrkontroll. Vanligtvis anvÀnds den hÀr applikationen i stor utstrÀckning i företagsmiljöer som har ett brett tillÀmpningsomrÄde eller som ett samband mellan filialer eftersom det inte Àr begrÀnsat.

DĂ€rför Ă€r den hĂ€r mjukvaran inte för utlĂ€ndsk för vissa mĂ€nniskor eftersom den redan Ă€r ganska allmĂ€nt anvĂ€nd fram till nu. Även om det har funnits mĂ„nga nya programvaror som dyker upp med funktioner som inte skiljer sig mycket, men Teamviewers existens kan fortfarande inte ersĂ€ttas.

Varje Teamviewer-anvÀndare kan komma Ät varandra med vissa mÄl. Genom att anvÀnda denna Teamviewer-mjukvara kan varje anvÀndare som vanligtvis Àr anstÀlld i ett företag lÀttare ansluta till varandra och ytterligare förbÀttra samarbetet mellan dem. Endast en internetanslutning behövs liksom ID för Teamviewer-anvÀndaren sÄ att anslutningen kan göras. Mer information om funktionen och funktionen hos Teamviewer kan ses i recensionen nedan.

Teamviewer-funktion

FörstÄ Teamviewer och dess funktioner

Som namnet antyder anvÀnds Teamviewer verkligen till förmÄn för grupper eller mer Àn en person. Det finns 3 allmÀnna funktioner som kan hittas genom att anvÀnda den hÀr programvaran som Àr som en fjÀrrkontroll, mediaöverföringsfiler eller filer, samt för mötesÀndamÄl. För en förklaring av varje funktion kan du se nedan:

1, Som en fjÀrrkontroll

Denna fjÀrrkontrollfunktion Àr en funktion som gör det möjligt för datoranvÀndare att kontrollera eller ta kontroll över andra datorer och naturligtvis mÄste var och en av dem ha aktiverat Teamviewer. Vanligtvis behövs denna funktion nÀr en medlem / anstÀlld i ett företag eller byrÄ behöver hjÀlp frÄn en annan part men med ett betydande avstÄnd. Med Teamviewer kan detta problem lösas snabbare utan besvÀret med att resa till en problematisk dator.

Men det finns de viktigaste kraven som uppfylls, nÀmligen ID och lösenord för den avsedda datorn mÄste vara kÀnd av den som kommer att utföra fjÀrrkontrollen. Du kan informera med hjÀlp av en mobiltelefon eller annan enhet sÄ att fjÀrrprocessen kan göras omedelbart. Detta ID och lösenord kommer att Àndras varje gÄng din dator aktiveras av Teamviewer, sÄ varje gÄng det finns ett problem mÄste du meddela dig igen.

2, Mediaöverföringsfiler eller filer

Metoden Àr nÀstan densamma som anvÀndningen av en fjÀrrkontroll att du mÄste kÀnna till ID: n och lösenordet för destinationsdatorn sÄ att du kan ansluta. NÀr anslutningen har gjorts kan filöverföring med vilket format som helst göras.

Metoden Àr mycket enkel bara dra och slÀpp, platsen eller destinationsfilen kan ocksÄ stÀllas in sjÀlv. Denna funktion behövs vanligtvis ocksÄ för att stödja funktionen för den tidigare fjÀrrkontrollen, eftersom fjÀrrpartiet kan behöva en fil pÄ destinationsdatorn först.

3, Meeting

Teamviewers sista funktion Àr som ett mediamöte eller möten som kan involvera mÄnga mÀnniskor. Möte eller möte Àr en rutinaktivitet som vanligtvis utförs av den anstÀllda tillsammans med ledningen för att diskutera problem och deras lösningar. Men ibland pÄ grund av busyness i ett arbetsmöte som utesluts.

Men med Teamviewer kan möten fortfarande genomföras utan att behöva lÀmna varje dator. Det finns en funktion som bjuder in cirka 20 klienter eller andra Teamviewer-anvÀndare. Metoden Àr nÀstan densamma, du som servern behöver bara dela mötes-ID till alla medlemmar och anslutningen för mötet kan omedelbart köras.

Hur Teamviewer fungerar

Hur Teamviewer fungerar

Den hÀr gÄngen kommer författaren att förklara hur det fungerar eller anvÀnder Teamviewer-programvaran. Stegen Àr inte för lÄnga och sÄ lÀnge vi förstÄr 3 den tidigare beskrivna funktionen kommer inte att vara svÄr att anvÀnda. DisplayanvÀndargrÀnssnittet Àr ocksÄ ganska vÀnligt och inte för mÄnga sessioner sÄ det Àr lÀtt att öva.

    Innan du startar en anslutning, se till att din dator och din Teamviewer-partner Àr anslutna till internet. Och försök att ha en stabil internetanslutning, sÀrskilt om du vill överföra filer. Som förklarats tidigare Àr nÀsta krav för att anvÀnda Teamviewer Ätminstone dÀr 2 dator som har Teamviewer installerat och om möjligt med samma version. Ditt Teamviewer-ID och lösenord visas automatiskt. NÀsta kommer du att möta 3 alternativen Àr fjÀrrsupport (för fjÀrrkontroll för andra anvÀndare), filöverföring (skicka mediefiler till andra Teamviewer-anvÀndare) och presentation (hÄlla möten eller möten). Slutligen mÄste fjÀrrkontrollen ange Teamviewer-ID och lösenord frÄn destinationsdatorn eller partner och sedan klicka pÄ "Anslut till partner" för att starta anslutningen.

NÀr du som en dator som gör fjÀrrkontrollen mÄste vÀnta pÄ utseendet pÄ orden "Klar att ansluta (sÀker anslutning)" som en indikation pÄ att din Teamviewer Àr redo att ansluta. Om du gÄr till fjÀrrkontroll kan du i fÀltet ange ID och lösenord för den dator du ska. Men om du vill överföra filer, ange först ditt ID och lösenord för att ansluta, dÀrefter drar du bara den fil du vill skicka.

ID och lösenord som anges av Teamviewer Àr vanligtvis automatiska, men kan ocksÄ stÀllas in permanent genom att klicka pÄ lösenordsrutan och sedan vÀlja "Ange anvÀndardefinierat lösenord". Det hÀr steget Àr att stÀlla in ditt eget lösenord för att inte upprepade gÄnger skicka ditt ID och lösenord. VÀlj bara vilken metod du tycker Àr mest effektiv.

Det Àr en förklaring av Teamviewers förstÄelse och funktioner, fördelar och nackdelar som den mest anvÀnda fjÀrrapplikationen av anvÀndare. Förhoppningsvis Àr den hÀr artikeln anvÀndbar och lÀtt att förstÄ!

FörstÄ Teamviewer med dess funktioner, styrkor och svagheter
4.8 (96.92%) 26 Votes