Förvirrad? Vi kommer att försöka göra kÀnsla för det senaste 5.4-inch iPhone 12 ryktet

Förvirrad? Vi kommer att försöka göra kÀnsla för det senaste 5.4-inch iPhone 12 ryktet 1

Apple berÀknas till stor del slÀppa fyra eller fem nya iPhone-modeller i Är. Men med den större sortimentet kommer en oundviklig förvirring kring storlek och kapacitet. Fall i sak: japansk Apple webbplats Mac Otakara har publicerat en ny rapport som lerar vattnet lite sÄ lÄngt som Ärets iPhone-rykten gÄr. HÀr Àr vad du borde veta.

De Mac Otakara Rapportera

Den japanska nyhetssiten citerar Apple leverantörer pĂ„ CES i Ă„r, rapporterar att Cupertino tech-jĂ€tten "kanske utvecklar Face ID-modeller bredvid Touch ID-modeller som en uppdaterad version av iPhone 8”.

Vad webbplatsen verkar hĂ€nvisa till Ă€r en alternativ uppdatering av AppleS "iPhone 8”Med Face ID och en kant-till-kant-skĂ€rm som skulle uppdateras tillsammans med den mycket ryktade“ iPhone SE 2”.

Rapporten fortsÀtter att hÀvda att 5.4-in OLED iPhone skulle ÄtergÄ till en iPhone 7 kroppsstorlek, och skulle vara utrustade med en mycket större kamerainstÀllning Àn iPhone 8. Antagligen betyder det att den skulle ha en kamera med dubbla linser med en fyrkantig kamerabump

Dessutom, Mac Otakara hÀvdar att 5.4-in iPhone skulle sporta Face ID, vilket gör att den kan undanröja en kedja och panna-ramen och uppnÄ sin visningsstorlek.

Men det Àr sÀrskilt dÀr Mac Otakara bit förlorar oss lite. Om du tittar pÄ nuvarande och nya iPhone-modeller kommer antalet bara inte att lÀgga till.

Gör sansen för rykten

Som nÀmnts tidigare, Apple förvÀntas till stor del debutera upp till fem nya iPhoner i Är, inklusive tvÄ 6.1-inch-enheter (en low-end och en high-end) och en 6.7-inch Max enhet.

Men det Ă€r den sĂ„ kallade "iPhone 9/ iPhone SE 2”Och ryktet 5.4-inch iPhone det till synes tillfogar förvirring i sortimentet.

IPhone SE 2trots namnet förvÀntas till stor del vara en vanlig iPhone 8 uppdatera, komplett med Touch ID och stora ramar. Det Àr lÀmpligt för dess prispunkt.

Men vi har mycket mindre information om 5.4-inch iPhone, vilken Mac Otakara strider kan vara ocksÄ en iPhone 8 eftertrÀdare.

Det huvudsakliga problemet kommer till skÀrmstorleken. Mac Otakara hÀvdar att enheten kommer att ha en 5.4-inch visningsstorlek trots sin iPhone 7-liknande formfaktor pÄ grund av minskade ramar. Men det Àr inte vettigt.

Ta hÀnsyn till att iPhone X och iPhone XS Àr bara nÄgot större Àn iPhone 8 redan, men sport a 5.8-inch display.

En nedgÄng till en 5.4 tum-till-kant-skÀrm skulle resultera i en formfaktor som troligen Àr mindre Àn iPhone 8.

Det Àr möjligt det Mac Otakara Àr helt enkelt förvirra rykten:

    IPhone SE 2/ iPhone 9 kan vara en iPhone 8 refreshThe 5.4OLIN iPhone kommer att vara en kant-till-kant enhet med en ny formfaktor som upptar den nedre Ànden av "premium" -spektrumet.

Baserat pÄ det faktum att alla fyra fallapparater kommer att vara OLED-baserade, Àr det möjligt att 5.4-in iPhone kan till och med vara billigare Àn den nedre delen 6.1-inch enhet.

Vi vet inte hur mycket det kommer att kosta, Àven om det troligtvis kommer att ligga i nedre delen av AppleHösten 2020-uppstÀllningen.

Att lĂ€gga till Ă€nnu mer förvirring till mixen Ă€r trovĂ€rdiga rykten om Apple kunde slĂ€ppa tvĂ„ iPhone 9 modeller under första halvĂ„ret, inklusive en “iPhone 9 Plus"

Men naturligtvis Àr det bara spekulationer vid denna punkt. Och Apple har haft Ànnu mer förvirrande produktuppstÀllningar tidigare. Vi mÄste bara vÀnta tills senare i Är för Apple2020-upplÀgget för att bli tydligare.