FramgÄngsrik försÀljning av AirPods Pro leder till Apple att behöva fördubbla produktionen!

AirPods Pro Àr det bÀsta erbjudandet av Apple i segmentet för trÄdlöst headset med avancerade funktioner. Lanserade pÄ marknaden för ungefÀr en mÄnad sedan uppnÄr de en sÄdan framgÄng att företaget tvingades att fördubbla produktionen!

Detta fenomen visar Äterigen AirPods-kraften och har blivit en av de mest framgÄngsrika produkterna under de senaste Ären i Cupertino-företagskatalogen.

FramgÄngsrik försÀljning av AirPods Pro leder till Apple att behöva fördubbla produktionen!

den Apple fick det rÀtt genom att komma in pÄ marknaden för trÄdlösa headset! Sedan deras lansering har AirPods blivit ett av riktmÀrkena pÄ marknaden, och detta Àr tydligt i försÀljningen. För ungefÀr en mÄnad sedan introducerades Pro-modellen som gav brusavbrott, vattenbestÀndighet och andra förbÀttringar utöver designen.

Priset pĂ„ 279 € verkade vara ett hinder för dess kommersiella framgĂ„ng, men detta visar sig inte vara sĂ„ … AirPods Pro sĂ€ljer mycket bra och Apple mĂ„ste förĂ€ndra produktionen för att möta efterfrĂ„gan.

Denna information hÄller pÄ att avanceras av den kinesiska pressen som hade direktkontakt med nÄgra av Cupertino-företagets leverantörer och produktionspartners. Dessa headset Àr tillverkade i Kina och Apple har lokala företag som Àr specialiserade pÄ denna process.

FramgÄngsrik försÀljning av AirPods Pro leder till Apple att behöva fördubbla produktionen! 1

De senaste rapporterna visar att Apple anlitade leverantören Luxshare-ICT för att utnyttja tillverkningen. MÄlet Àr att nÄ minst tvÄ miljoner enheter som produceras varje mÄnad. Totalt Àr det förvÀntat att Är 2019 kommer företaget att kunna sÀlja 60 miljoner AirPods, i sina olika modeller och generationer.

Detta Àr en annan framgÄng för Cupertino-företaget. den Apple, med sitt helt egna produktdesignrecept, fortsÀtter att diktera marknadsnormer och mode. I det hÀr fallet verkar inte ens det höga priset pÄ AirPods Pro vara en anledning till en minskning av försÀljningen.

LÀr kÀnna vÄra första intryck av AirPods Pro!

0 Shares