Galaxy S10e: SlÄ pÄ ficklampan

Galaxy S10e: SlÄ pÄ ficklampan 1

Ficklampan Àr en super anvÀndbar funktion i din smartphone som anvÀnder den för att hitta saker du har tappat, att jaga efter den myggan i ett mörkt rum eller bara för att lÀttare kunna lÀsa din bok. Naturligtvis, för att kunna göra allt detta, mÄste du först veta hur du sÀtter pÄ det!

Tack och lov Àr detta otroligt enkelt i telefoner i S10-serien. För att sÀtta pÄ ficklampan pÄ din telefon behöver du bara anvÀnda ikonfÀltet! Dra ned lodrÀtt frÄn toppen av skÀrmen och en liten stapel med nÄgra ikoner bör visas dÀr.

Galaxy S10e: SlÄ pÄ ficklampan 2ToppstÄngen dras helt ut

I de flesta fall kommer ficklampan att vara dÀr, men om du har Àndrat symbolernas ordning kanske det inte Àr det. Dra i sÄ fall ned igen för att ytterligare utvidga listan över synliga ikoner. Din ficklampa kommer att finnas nÄgonstans bland dem.

Tryck pÄ symbolen sÄ kommer din ficklampa att tÀndas!

Tips: Du kan ocksÄ kontrollera ljusstyrkan pÄ din ficklampa för att göra det, dra facket helt ner sÄ att du kan se ficklampans titel och knacka pÄ den. DÀr kan du vÀlja mellan fem ljussteg. Note att det högsta kan orsaka brÀnnskador om det hÄlls för nÀra huden eller ögat under en lÀngre tid, kan det orsaka brÀnnskador.

För att stÀnga av ficklampan, dra ner facket igen eller tryck pÄ meddelandet som kommer att visas i din meddelandefÀlt.

Galaxy S10e: SlÄ pÄ ficklampan 3Flashlight-avisering
0 Shares