GameStop stÀnger alla butiker, frÄn och med den 22 mars, pÄ grund av kranskÀrlspandemin (COVID-19).

GRAPEVINE, Texas, 21 mars 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – GameStop Corp. (NYSE: GME), Idag presenterade jag en uppdatering angĂ„ende U.S. Store-verksamhet och kundtjĂ€nst relaterad till COVID-19.

FrÄn och med söndag 22 mars 2020, för alla webbplatser som inte redan Àr stÀngda enligt regeringens och lokala förfrÄgningar, kommer GameStop tillfÀlligt att stÀnga av kundernas tillgÄng till butiker, behandla bestÀllningar endast pÄ digital basis, flyttar endast till kvitton i butik och leverans av e-handel. Detta gör det möjligt för företaget att fortsÀtta betjÀna kunder som har köpt online pÄ GameStop.com och GameStop och har begÀrt att fÄ produkten frÄn sin lokala butik.

"Detta Àr en aldrig tidigare skÄdad tid och ger varje dag ny information om COVID-19-pandemin", sÀger George Sherman, VD för GameStop. "VÄr prioritering har varit och Àr fortfarande vÀlbefinnandet för vÄra anstÀllda, kunder och affÀrspartners. Och lokala myndighetsbestÀllningar Àr för ÄterförsÀljare i vart och ett av vÄra samhÀllen. Medan miljoner amerikaner ser till GameStop för att anpassa sig till ett nytt normalt sÀtt att öka tiden hemma, att arbeta, lÀra sig och spela, har vi implementerat metoder för att sÀkerstÀlla sÀkerheten och hÀlsan hos vÄra anstÀllda, kunder och partners. "Fler sÀkerhetsprotokoll medan de möter denna ökade efterfrÄgan genom fÄngst. Som sÄdan Àr det bara butiker som fortfarande driver butiker som kommer att leverera pÄ dörren eller leverera hem för att ytterligare skydda vÄra anstÀllda och kunder."

Företaget kommer att fortsÀtta att erbjuda sina produkter online pÄ GameStop.com och pÄ GameStop-appen för kunder att skicka sina produkter direkt till sina hem.

Alla anstÀllda pÄ USGameStop Àr garanterade att de inte behöver arbeta om de Àr obekvÀma och bör stanna hemma om de kÀnner sig sjuka. Dessutom meddelade företaget att det skulle betala alla amerikanska anstÀllda vars timmar har avbrutits i ytterligare tvÄ veckor till deras normala lönesats baserat pÄ den genomsnittliga arbetstiden under de senaste tio veckorna. Dessutom kommer företaget att ersÀtta alla anstÀllda i USA som Àr berÀttigade till förmÄner, en mÄnad av den anstÀlldas del av förmÄnskostnaderna.

Företaget har angett att det kommer att ge mer information om sin verksamhet nÀr resultaten för det fjÀrde kvartalet och rÀkenskapsÄret 2019 tillkÀnnages den 26 mars 2020.

KĂ€lla

Liksom honom:

Som att ladda ner …

0 Shares