Gjorde din YouTube Kontot blir lÄst? Hur du kan göra för att lösa det?

Gjorde din YouTube Kontot blir lÄst?  Hur du kan göra för att lösa det? 1

YouTube Àr överst nÀr det gÀller videostreamningstjÀnster. Det Àr nu ett hushÄllsnamn och nÀstan vem som helst i alla Äldrar gillar sina tjÀnster. Olika mÀnniskor har olika smaker nÀr det gÀller att titta pÄ videor och YouTube har precis fÄtt allt. FrÄn filmrecensioner, gadgetrecensioner, matlagningsrecepter, nyheter vÀrlden över, sportvideor till vad som helst, nÀmn det och YouTube har förmodligen en video pÄ den. Dagligen, YouTube spelar in en hit av 1.9 miljarder anvÀndare, med en genomsnittlig vy av 1 miljarder timmar varje dag som helhet.

YouTube Àr för nÀrvarande tillgÀngligt som en streamingtjÀnst i 91 lÀnder med totalt 85 sprÄk. NÀstan alla smarttelefonanvÀndare Àr pÄ YouTube och Àr nu bortskÀmda av det. De behöver det dÄ och dÄ som en nödvÀndighet, men vad skulle de göra om de plötsligt blockeras frÄn YouTube. Har du nÄgonsin varit ett offer för det? Om du har det sÄ hjÀlper den hÀr artikeln dig att förstÄ hur allt fungerar och vad du ska göra i ett sÄdant scenario för att fÄ ditt konto blockerat.

Schema YouTube Meddelanden pÄ Android-enhet (hur man gör)Bild: Pixabay

Anledningar till varför YouTube lÄser du ditt konto?

Upprepad normal eller enstaka allvarlig krÀnkning av YouTube Riktlinjer för gemenskapen, YouTube Politik och / eller servicevillkor. Kanaler som frÀmjar trakasserier, hatytringar, spridning av propaganda eller efterliknande.

Hur YouTube blockerar dig?

YouTube inser det faktum att misstag kan hÀnda och mÄnga av oss har en tendens att inte lÀsa deras villkor och tjÀnster. En mindre krÀnkning hanteras alltid lÀtt av YouTube. Men om det Àr en allvarlig övertrÀdelse, Àr chansen stor att du inte ser ditt konto igen. SÄ lÄt oss ta en titt pÄ hur YouTube gÄr omkring nÀr de blockerar nÄgon.

Första slaget:

Anta att du inte lÀr dig av ditt första misstag och gjorde en krÀnkning igen, dÄ kommer du att fÄ första strejken frÄn YouTube. Den hÀr strejken resulterar i att du inte kan anvÀnda vissa tjÀnster pÄ en vecka. Detta inkluderar :

Inga uppladdningar av videor, liveströmmar eller berÀttelser. Inga skapade anpassade miniatyrbilder eller gemenskapsinlÀgg. Inga Àndringar i spellistor. Kan inte lÀgga till eller ta bort spellistor frÄn tittsidan.

Du kommer ocksÄ att övervakas under de kommande 90 dagarna för ytterligare krÀnkningar.

Andra strejken:

Anta att du av nÄgon anledning krÀnker YouTubeÀr villkoren igen under 90 dagar. Du kommer fortfarande inte att fÄ ett strikt block. IstÀllet fÄr du den andra strejken som kommer att införa samma begrÀnsningar som den gjorde med den första strejken. Men den hÀr gÄngen kommer begrÀnsningarna att finnas dÀr i tvÄ veckor och ditt konto kommer att övervakas igen i 90 dagar.

Tredje strejken:

Det hÀr Àr den slutliga strejken hÀr, eftersom ytterligare en övertrÀdelse inom tidsfristen pÄ 90 dagar nu kommer att resultera i en fullstÀndig avslutning av ditt konto. Du kommer att förlora din kanal, prenumeranter och allt innehÄll du har laddat upp hittills.

Direkt uppsÀgning:

I vissa sÀllsynta fall, om övertrÀdelsen Àr mycket allvarlig, till exempel i kategorin förutsÀttningar, trakasserier och hatytringar, kommer du inte att fÄ nÄgon varning eller strejker. IstÀllet kommer ditt konto att avslutas eller blockeras direkt. LÀs kanalavslutning regelbok.

Hur ÄterstÀller du det?

Det finns ingen mening med att sulka om en blockerad YouTube konto. Kanske var det ditt fel, eller kanske det YouTubeÀr fel, det spelar ingen roll. InnehÄllsskapare satsar mycket pÄ sina kanaler och dess hjÀrtskÀrande om nÄgon av dessa mÀnniskor Àr blockerad. SÄ lÄt oss titta pÄ proceduren för att fÄ tillbaka kontot. Det kommer inte att vara en framÄtriktad process och kommer antagligen ta lite tid. Men om allt gÄr bra, Àr chansen stor att ditt konto kommer att ÄterstÀllas.

Skicka ett överklagande:

Eftersom det Àr fallet med onlinekonton mÄste du lÀmna in ett överklagande till YouTube Àven hÀr. Om du verkligen kÀnner att du har blivit blockerad utan nÄgot fel i din, fyll i anmÀlningsformulÀret för att höja din röst till YouTubes team. Klicka pÄ detta lÀnk för att öppna överklagandeformulÀret.

HÀr hittar du fem fÀlt.

    Sökandens fullstÀndiga namn (enligt myndighets-ID) E-postadress registrerad pÄ det blockerade kontot. E-postadress till YouTube team för att kontakta den sökande.URL för det avstÀngda kontot. Kort beskrivning av varför du tror att ditt konto avbröts av misstag.

Fyll i alla fÀlt exakt utan nÄgra fel. Om det femte fÀltet, gör ett starkt fall för dig sjÀlv. Förklara kort varför du tror att ditt konto har avbrutits av misstag. Plocka ut rader frÄn YouTubevillkor, riktlinjer och policyer för att göra ditt Àrende mer konkret.

VÀnta pÄ ett svar och sedan beslutet:

Inom en tidsperiod av 7 dagar, bör du höra tillbaka frÄn YouTube om ditt överklagande via e-post. Inte skicka in ett nytt överklagande med samma sak igen. YouTube kommer att skicka ett meddelande om att de har fÄtt ditt överklagande och att de nu kommer att undersöka saken igen.

Det kan vara tvÄ resultat efter det, ditt konto Äterinförs eller ditt konto stÀngs permanent.

Om saker gÄr till din fördel kommer alla saker om ditt konto att ÄterstÀllas. Videor, prenumeranter och vad du Àn hade.

Om saker inte Àr i din önskan, sÄ Àr det det. Det betyder att du verkligen har gjort nÄgot allvarligt fel och att det inte gÄr tillbaka nu.

Hur undviks upphÀngning?

Det Àr bÀst att bara lÀsa YouTuberiktlinjer och villkor och se till att du inte bryter mot deras villkor i framtiden.

0 Shares