Google Andromeda, anteckningsböcker och surfplattor nÀsta höst?

Den första enheten med Google Andromeda kunde komma nÀsta höst och kommer att vara Pixel 3, en bÀrbar dator som dÀrför kommer att representera Chromebooks nya evolutionÀra steg. Pixel Àr faktiskt namnet som Google Chrome OS-bÀrbara datorer idag har, och kommer snart ocksÄ att indikera smartphones som kommer att ersÀtta Nexus. PÄ agendan kan ocksÄ innehÄlla en Nexus-mÀrkt surfplatta med sistema operativo Andromeda.

Som vi sĂ„g igĂ„r Ă€r Andromeda det namnet pĂ„ sistema operativo det dĂ€r kommer att slĂ„ samman Android och Chrome OS och att det verkar som om att nĂ€sta kommer att meddelas i förhandsgranskning 4 Oktober precis tillsammans med Pixel-smartphones – den helt nya Chromecast Ultra förvĂ€ntas ocksĂ„.

SSF2T M BisonBison

Den nya anteckningsboken skulle tillfĂ€lligt betecknas som “Bisonprojekt“och Android-polisen rapporterar ocksĂ„ hypotetiska specifikationer, eftersom det förstĂ„s att praktiskt taget allt kan förĂ€ndras pĂ„ ett Ă„r: med fördel för tvivel upptĂ€cker vi dĂ€rför tvĂ„ bĂ€rbara datorer med Intel m3 eller Core i5 CPU, 32 eller 128 GB lagring, 8 eller 16 GB RAM. PĂ„ bĂ„da modellerna finns fingeravtryckslĂ€saren, tvĂ„ USB-C, hörlursuttag (idag som idag verkar det lĂ€mpligt att rapportera om det finns) och Wacom digitaliserare – men den relativa pennan kommer att sĂ€ljas separat.

Stereohögtalare, fyra mikrofoner och 10 timmars autonomi kompletterar bilden. Tangentbordet Ă€r bakgrundsbelyst – precis som pĂ„ en liknande produkt – och pekplattan kommer att tĂ€ckas i glas med tryckkĂ€nslighet, liknande det för MacBooks. All in mindre Ă€n 10 mm tjock. Bison förvĂ€ntas kosta 800 dollar i sin billigare version.

Existensen av den anteckningsboken bekrÀftas av en annan tidning, 9to5 Google, som lÀgger veden till elden: enligt reportrar skulle Googles agenda ocksÄ innehÄlla en ny LÀsplatta Nexus producerad av Huawei med sistema operativo Andromeda. I detta fall indikerar kÀllorna skÀrm frÄn 7 inches, 4 GB RAM och inga andra detaljer.

Huawei-surfplattan – som utvecklarenhet – kan vara född med Android, med en förhandsvisningsversion av Andromeda för dem som vill börja arbeta med den.

Om Andromeda blir konkret pÄ minst ett Är kommer vi dock att kunna se pÄ nÄgra dagar nya Pixel- och Pixel XL-smartphones. Vi har redan sett nÄgra inofficiella bilder, till vilka vi idag lÀgger till en rendering av Pixel (inte XL-versionen) som gör att vi kan undersöka Nougats navigeringsknappar.

google pixel smal

NÄgra skillnader i det grafiska grÀnssnittet: pÄ denna Pixel Àr navigeringsknapparna fulla, vita pÄ en blÄ bakgrund. SÀrskilt Hem-knappen har en full cirkel och sedan en annan linje runt den, vilket gör den nÄgot mer dynamisk. Bilden berÀttar ocksÄ nÄgot om startskyddet (Pixel Launcher) med dess runda ikoner.

Om nÄgra dagar kommer de tvÄ smartphones att presenteras officiellt och kommer att vÀcka mycket uppmÀrksamhet. StrÄlkastaren kommer dock ocksÄ att lysa upp den nya Chromecast Ultra, Google Wi-Fi och det nya Google Home, en hemassistent som konceptuellt liknarAmazon Eko.

Av Chromecast Ultra har det sagts att det kommer att kosta $ 70 och kommer att kunna hantera 4K och HDR-innehÄll. Detta skulle till exempel göra det intressant för dem som anvÀnder Netflix och har en HDR-kompatibel TV. För tillfÀllet Àr dock innehÄllet av denna typ fortfarande fÄ.

0 Shares