Google Assistant lanserar design pÄ iOS

9to5google

Google introducerade "Snapshot", det nya grafiska grÀnssnittet för flödet av Google Assistant som slÀpps pÄ iOS inspirerad av smarta skÀrmar och en förbÀttrad version av designen.

Det nya anvÀndargrÀnssnittet till Google Assistant Det nÄr iOS-anvÀndare, efter flera tester tidigare pÄ Android. Det kommer med en förnyad flödesdesign som ger en bÀttre anvÀndarupplevelse.

Vi har lagt till nya kort till Snapshot, din personliga uppdateringssida. Du kan se en detaljerad vÀderprognos, din inköpslista, kommande födelsedagar med mera.

Googles snapshot-flöde

"Snapshot" Àr översÀttningen av Smart UI-namnet pÄ Google Assistant, vilket enligt Mountain View-företaget tillÄter anvÀndare en ögonblicksbild av nyhetsflöden, till exempel vÀder, förslag baserade pÄ tid pÄ dygnet, plats och mer.

Dessutom den nya anvÀndargrÀnssnittet för Google Assistant Det lÄter dig lÀgga till en kronologisk ordning till flikarna eller korten i flödet, ge en sammanfattning av uppgifter och listobjekt.

Vi tar ocksĂ„ med oss ​​en ny matupphĂ€mtnings- och leveransupplevelse till Assistant, som inte begrĂ€nsas av ett grĂ€nssnitt i chattstil, sĂ„ att du kan bestĂ€lla dina Starbucks, Doordash och Applebees favoriter, utöver befintliga partners som Dunkin 'Donuts och Domino.

Den nya visuella designen kommer att finnas tillgÀnglig i appen Google Assistant senare i Är.

"Idag" Àr det avsnitt som ansvarar för att visa vÀderprognosen och kommande evenemang, vÀdret uppdateras med timmar, det tillÄter ocksÄ att öppna kalendern och visa flyginformation.

I avsnittet "Nu" kommer du att kunna se de aktuella uppgifterna, eftersom de Àr integrerade med dina mobilappar kommer du att kunna lyssna pÄ musik eller podcast frÄn dagar innan. Det finns ocksÄ "Andra viktiga saker" för Aktier och deras inköpslista, medan du ocksÄ kan konfigurera alternativet "Föreslagna aktiviteter" för att visas.

Denna version av Google Assistant Den Àr tillgÀnglig pÄ standardskÀrmen pÄ iOS, den har inte officiellt nÄtt Android Ànnu, enligt kÀllan.