Google erbjuder gratis Nest Hub för Nest Aware-abonnenter fungerar nu inlösenkoder

Google har en intressant historia av att ge bort ett stort antal av sina assistentdrivna smarta högtalare. Till exempel har du antagligen fÄtt en eller flera hemminier om du Àr en abonnent pÄ YouTube Premium (och igen), Google One, Spotify eller Google Fi, bara för att nÀmna nÄgra. Nu höjer de insatserna genom att erbjuda ett gratis bo Hub till nÄgra Nest Aware-prenumeranter.

Google erbjuder gratis Nest Hub för Nest Aware-abonnenter fungerar nu inlösenkoder 1

Villkoren för erbjudandet anger att det Àr giltigt till och med den 31 juli. SÄ lÀnge erbjudande-e-postmeddelandet inte skickades ut av misstag, Àr det troligt att koderna förmodligen börjar fungera inom kort, och det kommer att finnas gott om tid att fÄ en bestÀllning.

Inlösenkoder fungerar nu

Inlösenkoderna accepterades inte nÀr de först distribuerades, men de fungerar nu nÄgra timmar senare. Om du har fÄtt ett e-postmeddelande Àr det dags att gÄ över till Google Store för att fÄ din bestÀllning.

Google erbjuder gratis Nest Hub för Nest Aware-abonnenter fungerar nu inlösenkoder 2 Google erbjuder gratis Nest Hub för Nest Aware-abonnenter fungerar nu inlösenkoder 3

E-postmeddelandet kommer bara en dag efter det att ett gratis Nest Mini-erbjudande skickades ut som ett incitament att prenumerera pÄ Nest Aware, Àven om det verkar som om detta ocksÄ gjordes tillgÀngligt för nuvarande prenumeranter. Det finns inget som tyder pÄ att mÀnniskor inte kan dra nytta av bÄda erbjudandena, Àven om det ocksÄ finns nuvarande prenumeranter som sÀger att de inte har fÄtt ett e-postmeddelande hittills.

Google erbjuder gratis Nest Hub för Nest Aware-abonnenter fungerar nu inlösenkoder 4

Google lanserade nyligen en ny Nest Aware-prenumerationsmodell utan att prissĂ€tta de ursprungliga planerna per kamera, vilket ger kunderna en enkel $6 eller $ 12 per mĂ„nad för varje antal kameror. Denna förĂ€ndring lockade sĂ€kert en hel del kunder som hade fastnat med gratisalternativet pĂ„ Nest-kammar – de skulle fortfarande fĂ„ aktivitetsmeddelanden, stillbilder och visa ett live-flöde utan prenumeration. Nest Hubs Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€ngliga för $ 89,99 (men ofta till försĂ€ljning för mindre), sĂ„ att fĂ„ en gratis ganska mycket negerar kostnaden för ett Ă„rligt prenumeration.

Tack:
Ansel och alla andra som skickade in tips

Försök rulla

0 Shares