Google I / O-schemat för 2019 inkluderar sessioner om Stadia, mörkt lÀge, massor av assistent, men inget Wear OS

Google I / O Ă€r en av de mest spĂ€nnande tiderna pĂ„ Ă„ret för oss tekniska nördar, och nĂ€r vi nĂ€rmar oss 2019-evenemanget Ă€r nu planen för alla att se. Detta Ă€r inte det kompletta komplementet av sessioner – mĂ„nga mindre föredrag och workshops kommer att lĂ€ggas till i sin tid – men det ger oss en god uppfattning om vilka omrĂ„den Google troligen kommer att fokusera pĂ„ de flesta i Ă„r.

Allt startar i maj 7 klockan 10 med Google Keynote pÄ Shoreline Amphitheatre dÀr Sundar kommer att prata oss genom nÄgra av Googles viktigaste mÄl för det kommande Äret, följt av en mer utvecklare fokuserad keynote. Resten av den första dagen Àr full av sessioner om spel, materialdesign, sjÀlvkörande bilar, Android och ett nummer pÄ assistent. Det djupa djupet pÄ 15:00 i streamingtekniken bakom Stadia kan vara sÀrskilt intressant. Det finns ocksÄ ett samtal om att bygga appar för hopfÀllbara skÀrmar.

Google I / O-schemat för 2019 inkluderar sessioner om Stadia, mörkt lÀge, massor av assistent, men inget Wear OS 1

Dag tvĂ„ börjar med sessioner om utvecklingsverktyg som Android Studio, Material Theming och Digital Wellbeing. NĂ„gra fler assistentplatser följer, liksom en titt pĂ„ hur den nya AR Google Maps-funktionen skapas. Den tredje dagen erbjuder massor av mycket tekniska diskussioner om att bygga appar och liknande, med ‘Moving Away from the Light with Android Q’ pĂ„ 9: 30 am en sannolik höjdpunkt. Vi kommer ocksĂ„ att lĂ€ra oss mer om Googles planer för sökning och Chrome OS innan dagen stĂ€ngs av Android Fireside Chat med Chet Haase och en ingenjörspanel.

Google I / O-schemat för 2019 inkluderar sessioner om Stadia, mörkt lÀge, massor av assistent, men inget Wear OS 2

Andra sessioner inkluderar Ă€mnen som Chrome-webblĂ€saren, Android TV, onlinebetalningar, KaiOS, GIF, Android Auto, liksom mycket mer för utvecklare att sjunka in tĂ€nderna. Medan fler kommer att lĂ€ggas till finns det för nĂ€rvarande inga listor som nĂ€mner Wear OS – gör det till det du kommer att göra.

Kolla in hela schemat i kÀlllÀnken nedan för mer information.

Försök rulla

0 Shares