Google kommer att lÀgga mellanprocessorer i den nya Pixel 5?

År efter Ă„r har Google vanat oss att lansera ett flaggskepp som Ă€r associerat med Nexus- eller Pixel-linjen för att följa lanseringen av nya versioner av Android och för att visa den verkliga Android-upplevelsen.

Ny information som hittas i den nya Google Camera kan dock indikera att den nya Pixel 5 kommer att tÀvla i mellanomrÄdet.

google pixel 5

Sedan de första Android-versionerna som Google, tillsammans med tillverkarna, har lanserat smartphones att följa de nya versionerna av sistema operativo. Visst alla kommer ihÄg Nexus-linjen och, nyligen, Pixel-linjen. Med dessa enheter Àr det möjligt att leva den rena Android-upplevelsen och fÄ uppdateringar sÄ snart nya versioner Àr tillgÀngliga.

Om en smartphone utrustad med toppfunktioner alltid lanserades fram till nu, för att kunna konkurrera med andra varumÀrkes flaggskepp, kommer vi i Är kunna se en annan strategi Àn Google.

Efter att vi kÀnner till den nya versionen 7.4 Google Camera, som kommer att följa Pixel 4a, har flera nya funktioner upptÀckts. Det första var stöd för inspelning av 4K 60 fps, vilket bara skulle göras tillgÀngligt pÄ Pixel 5. Den andra har nu upptÀckts av 9to5Google, för de processorer som förvÀntas driva framtida Google-modeller.

pixel 5 och 6 XL

pixel 5 och 5 XL ska vara utrustad med en mellanklassprocessor

Vid analys av koden för den nya versionen av Google Camera upptÀcktes referenser till den nya utrustningen frÄn Google. För att starta bör "photo_pixel_2020_midrange_config" representera Pixel 4a, medan "photo_pixel_2020_config" ska representera den nya Pixel 5.

För att bekrÀfta dessa referenser Àr det möjligt att verifiera att Pixel 3a förra Äret beskrivs som "photo_pixel_2019_midrange_config" och Pixel 4 som "photo_pixel_2019_config".

Inom dessa referenser till den nya Pixel 5, tvÄ kodnamn hittades, Bramble och Redfin, som skulle representera Pixel 5 och Pixel 5 XL. Dessa tvÄ kodnamn hade emellertid tidigare dykt upp i januari, i en lÀcka som visade att dessa tvÄ enheter skulle vara utrustade med Snapdragon 765G-processor.

SÄ att sÀtta ihop de olika bitarna kan vi dra slutsatsen att den nya Pixel 5 de kan vara utrustade med en mellanklassprocessor, den hÀr gÄngen rÀknar inte med den bÀsta processor som produceras av Qualcomm. SÄledes, och till mÄnga förfÀrdat, kommer Google att kunna investera i Qualcomms nÀst bÀsta processor för 2020 och producera mer ekonomisk utrustning.