Google lanserar den nya "Emoji Kitchen" -uppdateringen för Gboard

Har du kĂ€nt att standarderbjudandet av emojis inte rĂ€cker för att uttrycka dig sjĂ€lv? Google försöker Ă„tgĂ€rda det med sin nya uppdatering för sin Android-tangentbord-app, Gboard. Med den hĂ€r uppdateringen kommer en helt ny funktion – Emoji Kitchen.

Vad Àr Emoji-köket?

Emoji Kitchen syftar till att ge dig kraften att remixa dina favorit emojis. Valet Àr lite begrÀnsat eftersom emojierna inte genereras nÀr du remixar dem. IstÀllet har Google gjort nÄgra emoji-kombinationer och visar dem nÀr du vÀljer specifika emoji.

Om du till exempel vÀljer cowboy-emoji ser du alla remix som Google har för den, till exempel kÀrlekshjÀrta-emoji och kyssande emoji med cowboyhattar pÄ. Att vÀlja kaktusemoji visar olika varianter pÄ vÀxten, till exempel en spökakaktus. Det Àr ett roligt sÀtt att fÄ mer ut av det nuvarande urvalet av emoji.

Hur man anvÀnder Emoji-köket

Först och frÀmst kan du bara anvÀnda Emoji Kitchen with Gboard. Detta Àr vanligtvis standardtangentbordet som levereras med Android-telefoner. Som sÄdan ska du se till att du har installerat Gboard först och se till att du för nÀrvarande anvÀnder det istÀllet för ett tredjeparts tangentbord.

Se sedan till att uppdatera ditt Gboard för att fÄ den hÀr funktionen. I skrivande stund har inte alla anvÀndare uppdateringen redo att laddas ner. Google tar lite tid att distribuera dessa uppdateringar till anvÀndare, sÄ kom tillbaka senare om du inte ser nÄgra uppdateringar eller funktionen Emoji Kitchen.

Om du hellre inte vill vÀnta pÄ uppdateringen kan du ta tag i Betaversion av Gboard att anvÀnda Emoji Kitchen. Du kan lÀmna betaprogrammet nÀr som helst, sÄ oroa dig inte för att gÄ till beta för alltid om du inte gillar det.

Om du har rÀtt version av Gboard ser du ett fönster dyka upp ovanför tangentbordet nÀr du öppnar tangentbordets emoji-meny. Det kommer att be dig att vÀlja en emoji för att fÄ förslag.

Emoji kökfönster

VÀlj nu en emoji som du vill mosa upp. Inte varje emoji har varianter i skrivande stund, sÄ gÄ runt tills du hittar en emoji som fungerar. NÀr du gör det ser du alla olika slag i fönstret ovan.

Emoji-kökförslag

Du kan blÀddra Ät vÀnster och höger för att se alla alternativ. NÀr du hittar den du gillar klickar du pÄ den och Gboard skickar den automatiskt.

Bekanta ansikten

Genom att emojis blir en hÀftklammer i mobilkommunikation, remixar Google dem sÄ att anvÀndarna kan uttrycka sig bÀttre. Oavsett om du sÀtter en cowboyhatt pÄ dina fave emojis eller om du bara vill se vad som hÀnder nÀr apa och kaktus kombineras, Àr det en trevlig funktion att ha.

Vilka emoji-kombinationer vill du se? LĂ„t oss veta nedan.

Är den hĂ€r artikeln anvĂ€ndbar?

0 Shares