Google lanserar den nya "Emoji Kitchen" -uppdateringen för Gboard

Har du känt att standarderbjudandet av emojis inte räcker för att uttrycka dig själv? Google försöker åtgärda det med sin nya uppdatering för sin Android-tangentbord-app, Gboard. Med den här uppdateringen kommer en helt ny funktion – Emoji Kitchen.

Vad är Emoji-köket?

Emoji Kitchen syftar till att ge dig kraften att remixa dina favorit emojis. Valet är lite begränsat eftersom emojierna inte genereras när du remixar dem. Istället har Google gjort några emoji-kombinationer och visar dem när du väljer specifika emoji.

Om du till exempel väljer cowboy-emoji ser du alla remix som Google har för den, till exempel kärlekshjärta-emoji och kyssande emoji med cowboyhattar på. Att välja kaktusemoji visar olika varianter på växten, till exempel en spökakaktus. Det är ett roligt sätt att få mer ut av det nuvarande urvalet av emoji.

Hur man använder Emoji-köket

Först och främst kan du bara använda Emoji Kitchen with Gboard. Detta är vanligtvis standardtangentbordet som levereras med Android-telefoner. Som sådan ska du se till att du har installerat Gboard först och se till att du för närvarande använder det istället för ett tredjeparts tangentbord.

Se sedan till att uppdatera ditt Gboard för att få den här funktionen. I skrivande stund har inte alla användare uppdateringen redo att laddas ner. Google tar lite tid att distribuera dessa uppdateringar till användare, så kom tillbaka senare om du inte ser några uppdateringar eller funktionen Emoji Kitchen.

Om du hellre inte vill vänta på uppdateringen kan du ta tag i Betaversion av Gboard att använda Emoji Kitchen. Du kan lämna betaprogrammet när som helst, så oroa dig inte för att gå till beta för alltid om du inte gillar det.

Om du har rätt version av Gboard ser du ett fönster dyka upp ovanför tangentbordet när du öppnar tangentbordets emoji-meny. Det kommer att be dig att välja en emoji för att få förslag.

Emoji kökfönster

Välj nu en emoji som du vill mosa upp. Inte varje emoji har varianter i skrivande stund, så gå runt tills du hittar en emoji som fungerar. När du gör det ser du alla olika slag i fönstret ovan.

Emoji-kökförslag

Du kan bläddra åt vänster och höger för att se alla alternativ. När du hittar den du gillar klickar du på den och Gboard skickar den automatiskt.

Bekanta ansikten

Genom att emojis blir en häftklammer i mobilkommunikation, remixar Google dem så att användarna kan uttrycka sig bättre. Oavsett om du sätter en cowboyhatt på dina fave emojis eller om du bara vill se vad som händer när apa och kaktus kombineras, är det en trevlig funktion att ha.

Vilka emoji-kombinationer vill du se? Låt oss veta nedan.

Är den här artikeln användbar?

Évaluer cet article