Google Pixel 4 Kommer inte att fÄ gratis obegrÀnsad sÀkerhetskopiering av foton i full upplösning

Googles Pixel 4 och Pixel 4 XL Àr nu ute i naturen, men det verkar som om de nya flaggskeppen kommer att sakna ett avgörande erbjudande efter tillgÀnglighet. Enligt The Verge kommer bÄda telefonerna inte med obegrÀnsade, fullstÀndiga upplösningar av fotobackup till Google Photos.

Som skrivet pĂ„ Googles sida, bĂ„de Pixel 4 och Pixel 4 XL har fortfarande rĂ€tt till obegrĂ€nsade sĂ€kerhetskopior till foton, men endast i instĂ€llningen ”hög kvalitet”. För de oinitierade komprimerar detta alternativ automatiskt alla bilder som laddats upp till foton istĂ€llet för deras ursprungliga storlekar.

Googles rörelse Àr lite överraskande, sÀrskilt eftersom erbjudandet att ladda upp okomprimerade bilder i full storlek till sitt moln utan kostnad har varit en viktig inköpsplats för Pixel-Àgare. Specifikt för de som köpte Pixel 2 och Pixel 3.

Google Pixel 4 Kommer inte att fÄ gratis obegrÀnsad sÀkerhetskopiering av foton i full upplösning 1

En anledning bakom Googles hjĂ€rtförĂ€ndring kan tillskrivas Google One. Ägare av Pixel 4 och Pixel 4 XL kommer att fĂ„ en tre-mĂ„naders gratis testversion av den nya prenumerationstjĂ€nsten. Denna tjĂ€nst erbjuder 100 GB lagringsutrymme och Ă€r berĂ€ttigad till delning av familjen. I slutet av rĂ€ttegĂ„ngen mĂ„ste du betala RM8,49 per mĂ„nad eller RM84,99 per Ă„r om du vill ha fortsatt Ă„tkomst till den lagringskapaciteten.

(KÀlla: GrÀnsen via Google)

0 Shares