Google Pixel auto mörkt lÀge kommer med fel

Google Pixel Àr ett av lagen frÄn Google att Àven om den har skapat enorma förvÀntningar med tanke pÄ sin skapare, har den ocksÄ genererat viss missnöje att presentera nÄgra smÄ brister.

Vid detta tillfÀlle, och efter en tidigare uppdatering, presenterade Mountain View-företaget oss ett mörkt lÀge som aktiveras automatiskt, men denna funktion körs inte pÄ rÀtt sÀtt.

Google Pixel, mÄnatliga uppdateringar

Google gör mÄnatliga justeringar av sÀkerhetsnivÄn för sin Pixel-utrustning, och i den senaste uppdateringen presenterade den oss en serie nya funktioner som kommer för att förbÀttra driften av dessa enheter.

Inom denna uppdatering presenterade Google för oss en ny gest / play-pause för Motion Sense for Pixels 4, en bredare spridning av detektering av bilolyckor, en version av Live Caption för Pixel 2, Duo AR live-effekter, nya emojis och en av de mest framstÄende, programmeringen av mörka teman, bland andra nyheter.

Ett mörkt lÀge inte automatiskt

Nu, enligt kÀlla, den hÀr funktionaliteten som ökar faktumet att aktivera det mörka lÀget pÄ Google Pixel-enheter automatiskt med den exakta dagen och tiden, presenteras med ett fel i vissa applikationer.

FrÄn kÀllan pÄpekar de att flera rapporter avslöjar att detta nya automatiska lÀge inte fungerar korrekt, eftersom vissa applikationer, som Gboard, Kontakter och uppringaren helt ignorerar denna Àmnesbyte.

En snabb lösning

Google Ă€r dock medveten om detta problem och har snabbt svarat via sitt konto pĂ„ webbplatsen Reddit som arbetar med att utveckla en snabb lösning pĂ„ detta problem som snart kommer att distribueras till lagen: ”Tack för att du informerade oss om detta problem. Vi Ă€r medvetna om detta problem och en lösning kommer snart att implementeras. ”