Google Play Movies förvĂ€ntas erbjuda hundratals filmer … med reklam

En av favoritaktiviteterna, och en som mest hjÀlper till att passera tiden i denna fas dÀr vi Àr socialt isolerade, Àr att titta pÄ filmer och serier. Netflix har varit en av de mest populÀra plattformarna för detta ÀndamÄl, men det finns mÄnga andra som kan erbjuda bra innehÄll.

Nu verkar Google Play Filmer undergrÀva sig för att delta i tÀvlingen, med det möjliga erbjudandet av hundratals filmer, men med reklam.

Google Play Movies förvÀntas erbjuda hundratals filmer ... med reklam 1

Vi har redan lÀmnat nÄgra förslag pÄ filmer och serier som du kan se pÄ Netflix medan du gick igenom denna karantÀnfas. För dem som ocksÄ ville utforska lite mer om vad som hÀnder i vÀrlden just nu har vi lÀmnat tvÄ dokumentÀrer om fenomenet pandemier.

Men Netflix Àr inte den enda filmplattformen, och det finns hundratals andra streamingtjÀnster. Andra exempel Àr Amazon Prime Video, Hulu, Disney +, bland andra.

Även om Google Play Movies inte ses som en tjĂ€nst i detta omfattning, kanske nu pĂ„ grund av Coronavirus-krisen, kan det vara pĂ„ vĂ€g att delta i det hĂ€r loppet. Men med en "liten" om inte.

Google Play Movies kan erbjuda hundratals filmer, men med annonser

Googles filmtjÀnst definieras som en plattform dÀr anvÀndaren kan köpa eller hyra de filmer och TV-program han gillar mest.

Men enligt vissa information det ser ut som att Google Play Movies planerar förÀndringar för att locka anvÀndare att gÄ med i din tjÀnst. Planen kommer att bestÄ av att erbjuda hundratals filmer, men som inkluderar reklam.

Google Play Movies förvÀntas erbjuda hundratals filmer ... med reklam 2

Enligt XdaDevelopers gör demontering av APK vanligtvis det möjligt att förutsÀga vissa funktioner som kommer i en kommande uppdatering. I version v4.18.37 av Android-applikationen fanns det sÄledes nÄgra rader som tyder pÄ att Google kan göra tillgÀngliga flera gratisfilmer med reklam.

En av raderna, som du kan se nedan, lÀser "hundratals filmer, bara nÄgra annonser".

LÀgg till födelsedatum för att titta pÄ
Gratis med annonser
Hundratals filmer, bara nÄgra annonser
Introduktion
Se gratis med annonser

För tillfÀllet Àr det bara en sannolikhet, men enligt dem som vet Àr det möjligt att det kommer att bli verklighet i en nÀsta uppdatering av appen.

Om sÄ Àr fallet, kommer anvÀndare sannolikt att titta pÄ Google Play Movies pÄ ett annat sÀtt, vilket kan vara ett annat konkurrerande alternativ till plattformar som Netflix.