Google SEO 101: Uppdatera din Google My Business-lista

Googles senaste "Nybörjarsökning" -video på YouTube Det är en introduktion om hur du använder Google My Business.

Detta är faktiskt den senaste videon i serien Sök efter nybörjare, även om Google säger att den kommer att fortsätta att lägga till nytt innehåll till YouTube från Google Webmasters.

Eftersom informationen i denna videoserie är avsedd för nybörjare, som namnet antyder, kan vad som täcks vara känt för erfarna SEO.

Om du är ny med lokal SEO eller vill uppdatera din kunskap om Google My Business är här en kort sammanfattning av videon.

Vem är Google My Business för?

Videon börjar med en kort introduktion till Google My Business, som är ett gratis verktyg som hjälper lokala företag att hantera hur de visas i sökresultaten och på Google Maps.

Google My Business är endast för företag som betjänar kunder på en fysisk plats.

Därför kan företag som verkligen strävar online inte göra anspråk på en Google My Business-lista.

Företag inom serviceområdet är också berättigade att göra anspråk på en lista så länge de har en permanent plats av något slag som är bemannad under öppettiderna.

Hur är Google My Business användbart?

Google My Business hjälper människor att hitta sina affärer genom sökresultat och Google Maps.

Det kan användas för att upprätthålla korrekt information om en sökverksamhet och kartor. Det kan också användas för att interagera med kunder och locka nya kunder.

Google SEO 101: Uppdatera din Google My Business-lista

Enligt Google är företag med en verifierad Google My Business-lista dubbelt så troligt att de anses ansedda.

Redigera information i Google My Business

Du kan redigera informationen som visas i Google My Business efter att du har gjort anspråk på din lista.

Med Google My Business kan du redigera följande information:

F√∂retagsnamn F√∂retagskategori √Ėppettider Telefonnummer) Webbadress URL Foton f√∂r ditt f√∂retag √Ėppningsdatum (g√§ller f√∂r nya f√∂retag som √§nnu inte har √∂ppnat) Fysisk adress

Google SEO 101: Uppdatera din Google My Business-lista

VIKTIGT anteckning
Den här videon kom ut i ett besvärligt ögonblick, eftersom möjligheten att redigera Google My Business-detaljer är begränsad just nu.

Alla ändringar måste gå igenom Googles granskningsteam, som för närvarande är begränsat på grund av Coronavirus-pandemin.

Se: Google My Business tar bort funktioner tillfälligt på grund av COVID-19

Så småningom bör saker komma tillbaka till det normala när det gäller redigering av Google My Business-listor.

Se hela Google-videon samt ett fullständigt transkript nedan:

Låt oss prata om hur du kan ändra din Google Maps-information i sökningen.

Om du har en butik eller ett företag med en fysisk adress där du ser kunder kan du göra anspråk på listan i Google My Business.

Google My Business är ett gratis verktyg som hjälper dig att hantera hur ditt lokala företag visas i Maps eller Search.

Om ditt företag betjänar kunder på en viss plats eller inom ett särskilt serviceområde hjälper Google My Business människor att hitta det.

Google My Business är användbart för att hålla korrekt information om ditt företag i Google Search, för att interagera med dina kunder och för att locka nya kunder.

Företag som verifierats i Google My Business är dubbelt så troliga att de anses ha ett gott rykte av användare.

Det är mycket viktigt att du håller din företagsinformation uppdaterad så att kunderna kan hitta den.

Logga in på ditt Google My Business-konto för att redigera dina företagsuppgifter. Du har bara redigeringsåtkomst om du först har verifierat din lista på Google My Business.

Detaljerna som du kan redigera i ditt Google My Business är: ditt företagsnamn, din företagskategori, dina arbetstimmar, dina telefonnummer, din webbplats-URL, dina företagsbilder, ditt datum för öppning och riktning.

Och det är det. Denna video avslutar serien Sök efter nybörjare. Det finns dock många fler videor på kanalen. YouTube från Google Webmasters.

Vanliga frågor

Vem är Google My Business för?

Google My Business är endast för företag som betjänar kunder på en fysisk plats. Därför kan företag som verkligen strävar online inte göra anspråk på en Google My Business-lista.

Hur är Google My Business användbart?

Google My Business kan användas för att upprätthålla korrekt information om ett företag i sökning och kartor. Det kan också användas för att interagera med kunder och locka nya kunder.