Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 1

SnabbfrÄga: Hur mycket tid spenderar du pÄ administration, sÄsom schemalÀggning av möten, fakturering, e-postmarknadsföring, kundspÄrning etc.?

Jag slÄr vad om att du inte har nÄgon aning, sÄ lÄt mig hjÀlpa dig. Enligt en studie av West Monroe Partners spenderar 36% av företagen mellan 3 och 4 timmar per dag till administrativa uppgifter. Enligt samma studie spenderar 34% av företagen mellan 1 och 2 timmar, medan 24% av de svarande sÀger att de spenderar mer Àn 5 timmar om dagen till administrativa uppgifter.

Det Àr mycket tid att spendera pÄ upprepade och meningslösa uppgifter! Det Àr detta onödiga slöseri med tid som driver mÄnga företag att anvÀnda automatiseringsteknologi och affÀrshanteringsapplikationer som vCita, som Àr föremÄl för denna översyn.

I dagens inlÀgg belyser vi de fantastiska funktionerna som gör vCita WordPress-plugin till en av de bÀsta affÀrshanteringsapparna du hittar pÄ webben. LÄter det inte otroligt om du vill spara tid, hÄlla kunderna nöjda och tjÀna mer pengar?

Om det Àr ett rungande JA, ta en kopp kaffe och lÄt oss rulla.

Vad Àr vCita?

SĂ„ mina damer och herrar, vad Ă€r vCita exakt? I en enda möte Ă€r vCita en …

… Kraftfull allt-i-ett-hanteringsapplikation för smĂ„ företag.

Hur lat och lat för dig, Freddy? Okej, lÄt mig expandera.

vCita hjÀlper dig att utföra mÄnga administrativa uppgifter, allt pÄ ett stÀlle (eller en centraliserad instrumentbrÀda). I stÀllet för att investera i en annan programmeringsapplikation, till exempel, hittar du den hÀr funktionen i vCita.

Andra funktioner inkluderar fakturering / fakturering, en fullstÀndig CRM för exceptionell kundhantering, kalenderhantering, onlinebetalningar, e-postmarknadsföring, lead capture, och jag kan fortsÀtta om vi inte har ett funktionsavsnitt som kommer snart.

SÄ klass, vad Àr vCita igen? I grund och botten Àr det en steroidföretagsledningsprogram. Plugin hjÀlper dig att hantera din företags webbplats som en chef.

I stĂ€llet för att tvinga kunder att ringa eller besöka ditt kontor bara för att boka ett möte, gör vCita till exempel hela processen otroligt kort och enkel. Vad kan jag sĂ€ga mer? Åh ja, det Ă€r otroligt enkelt att anvĂ€nda och integrera med din WordPress-webbplats. Det stĂ€mmer, du behöver ingen teknisk kunskap för att börja springa.

VCita-funktioner

Bokning och schemalÀggning för möten online Gratis WordPress Plugin

Jag sÀger alltid att ett WordPress-plugin Àr lika bra som de funktioner som det erbjuder. vCita kommer att blÄsa ditt sinne med en imponerande uppsÀttning funktioner.

Ingen skoj, vCita Àr en av de bÀsta affÀrsapparna frÄn och med 2019. Se en fantastisk futuristisk design och en fin uppsÀttning alternativ. Plugin gör att din serviceorienterade verksamhet blir en bris.

HÀng pÄ dina barnstolar, hÀr kommer listan över funktioner i ingen sÀrskild ordning. vCita kan skryta med funktioner som (trummarulle snÀlla).

Programvaruprogrammering och kalender

vCita Àr den bÀsta schemalÀggnings- och kalenderhanteringsmaskinen. Tack vare en uppsÀttning schemalÀggningsfunktioner kan du fördela din tid exakt och effektivt pÄ möten och andra administrativa uppgifter.

En online företagskalender som lÄter dig se din kalender frÄn vilken enhet som helst, synkronisera ditt arbetsschema (med Google, iCal, Outlook eller Hotmail-kalendrar) och spÄra kundbetalningsstatus En teamkalender som lÄter dig hantera / visa din teamkalender och tilldela möten och / eller tjÀnster till anstÀllda Alternativ för att lista tjÀnster och inkludera varaktighet, plats och pris Möjlighet att bjuda kunder att registrera sig och betala online eller lÀgga till flera klienter till alla tjÀnster eller evenemang given

Och det finns fortfarande mer …

Möjlighet att skapa Äterkommande eller engÄngshÀndelser Kunder kan schemalÀgga, planera om eller avbryta möten frÄn en mÀrkta kundportal, deras webbplats eller sociala medier, vilket sparar mycket tid och pengar Automatiska pÄminnelser om möten via e-post eller meddelande text. Automatisk bekrÀftelse av kundreservation för att spara tid genom att eliminera rundturskorrespondens Kraften att skicka uppföljningar efter mötet för att driva upprepade affÀrer

Jag pratar om att ha 100% kontroll över din tid med Gods Task Automation Technology. StÀll in vCita sÄ hanterar du schemalÀggning och kalendrar automatiskt i bakgrunden medan du förblir fokuserad pÄ ditt företag.

Snabb framÄt.

Kundhantering (CRM)

Vi vet alla att förvÀrva nya kunder inte Àr en enkel uppgift, sÄ lÄt inte dessa nya relationer dö med vCita CRM. Om du undrar kan du:

Lagra, hantera och tagga dina leads i ett online-nav Visa din kundhistorik för betalningar, dokument, konversationer, fakturor och möten. Dra fördel av mobilappen vCita, vilket betyder att du har din kundinformation var du Àn gÄr Samarbete med ditt team pÄ sprÄng genom att tilldela inkommande förfrÄgningar, möten och klienter till gruppmedlemmarna. VÀnta, nÀmnde jag att du kan skapa anpassade uppföljningsmeddelanden? Jag Àr sÀker pÄ att dina kunder kommer att Àlska dem, precis som de Àlskar sina erbjudanden. Importera eller exportera kundinformation via Gmail, Excel eller som en CSV-fil, vilket innebÀr att du har mÄnga alternativ att flytta din information OCH mycket mer (jag Àr inte Ett fan av tristess till döds med massor av text, sÄ kolla in gratis 14-dagars vCita Premium-rÀttegÄng nu.)

Fakturering och fakturering

Fakturering och fakturering innebÀr mÄnga utmaningar för mÄnga företagare. Den goda nyheten Àr att vCita gör processen lika enkel som paj. Inom nÄgra sekunder kan du:

Skapa / skicka fakturor, offert och kvitton Anpassa fakturor med ditt företag och logotyp StÀll in skatter och valuta Visa betalda, vÀntande och förfallna fakturor i en intuitiv panel Skapa automatiska betalningspÄminnelser LÀgg till en betalningsknapp pÄ fakturor sÄ att kunder kan betala 24 /7 och var som helst Aktivera offline-betalningar HÄll kunderna informerade med en nÀsta generations kundtjÀnstportal. Integrera vCita-faktureringslösning med Quickbooks och Zapier accepterar sÀkert alla typer av kreditkort utan extra avgifter nÀr du anvÀnder flera gateways, inklusive PayPal och Stripesynkronisera betalningar med din kalender som gör att kunder kan betala i förvÀg och mycket mer !

marknadsföring

Utan korrekt marknadsföring kommer din webbplats att fungera fel, och det Àr ett faktum. Oroa dig dock inte eftersom vCita gör det enkelt att marknadsföra ditt företag med verktyg som:

LÀtt att skapa e-postkampanjer. Du kan hantera prenumeranter, segmentkunder, importera kontakter och mer Call to Action-knappar (CTA) som hjÀlper kunder att boka möten, betala och dela dokument Kuponger för att driva försÀljning Realtidsanalys som hjÀlper dig att hÄlla dig uppdaterad dina spel Förberedda e-postmallar som Àr enkla att anpassa SMS-marknadsföring Killer mÄlsidor som Àr optimerade för att vÀnda webbplatswidgets som tar blygenerering till nÀsta nivÄ Instant textmeddelanden nÀr en kund tar kontakt

Kundportal

Applikationen för vCita-företagsledning Àr den bÀsta varumÀrkesbyggaren tack vare en kundportal som du kan anpassa med din företags logotyp.

Med nÄgra fÄ klick kan du skapa en kraftfull varumÀrkesidentitet och leverera en personlig upplevelse till dina kunder, men det har jag redan sagt.

Det jag inte har nÀmnt Àr att vCita svarar 100%, vilket innebÀr att klienten inte behöver köra för att söka efter en stationÀr dator.

De kan anvÀnda vilken enhet som helst i deras makt för att dela dokument, göra betalningar, boka möten och göra mycket mer, vilket, om du frÄgar mig, Àr ganska imponerande för en affÀrsadministrationsapplikation av denna typ och natur.

TL; DR

Enkelt uttryckt fÄr du en:

CRM för att hantera dina kunder. Online-kalender Fakturerings- och faktureringslösning. Betydande schemalÀggningssystem Betalningsram SjÀlvservice kundportal Marknadsmotor Lead generation machine

Listan över vCita-funktioner Àr ganska imponerande. Vi gav honom en provkörning som beskrivs i nÀsta avsnitt.

Hur du kommer igÄng med vCita för WordPress

Ät sidan: Innan du fortsÀtter uppmanar jag dig att peka din webblÀsare till vCita.com och skapa ett gratis provkonto. Processen Àr ganska enkel.

registrera dig för ett vcita-konto

NÀr du har ett konto Àr det enkelt att installera vCita WordPress-plugin.

Logga in pÄ din WordPress adminpanel och navigera till Plugins> LÀgg till nytt Som visas nedan.

LĂ€gg till ett nytt plugin i WordPress Admin

Ange sedan ”Bokningsavtal och online schemalĂ€ggning av vCita” i sökrutan för sökord och tryck pĂ„ Installera nu som beskrivs nedan.

Installera vcita wordpress-plugin för bokningar och möten

Efter det klickar du pÄ activate för att rulla bollen som visas nedan.

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 2

Efter aktivering hittar du ett meddelande högst upp pÄ din WordPress adminpanel. Klicka pÄ Klicka hÀr för att veta mer lÀnk som vi markerar nedan.

möten planerare instÀllningar

Du har det bra, hittills sÄ bra. Om du klickar pÄ lÀnken ovan kommer du till installationssidan för vCita som visas nedan.

vcita wordpress plugin konfigurationssida

Du kan ocksÄ komma Ät föregÄende skÀrm genom att klicka pÄ VCita Online Scheduling objekt i WordPress admin meny.

Innan du gör nÄgot annat, blÀddra till botten av föregÄende skÀrm och klicka pÄ Byt till ett annat vCita-konto lÀnk för att ansluta din webbplats till ditt vCita-konto. Se bild nedan.

lÀnk vcita-konto till wordpress

Logga in pÄ ditt vCita-konto pÄ nÀsta sida som markeras nedan.

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 3

Sidan omdirigerar dig till vCita-konfigurationssidan som visas pÄ skÀrmdumpen nedan.

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 4

Meddelande frÄn föregÄende skÀrm att e-postmeddelandet du anvÀnde för att skapa vCita-kontot har lagts till i UtnÀmningsförfrÄgningar skickas till den hÀr e-postmeddelanden. fÀlt. Detta betyder att ditt vCita-konto nu Àr framgÄngsrikt anslutet till din WordPress-webbplats.

anmÀrkningar:

Vid detta tillfÀlle Àr vCita redo att anvÀndas. Plugin skapar automatiskt tvÄ sidor för dig, dvs. Kontakta oss och Boka en tid som du kan se genom att blÀddra till Sidor> Alla sidor i din WordPress-administratörsmeny PÄ klientsidan pÄ din webbplats (eller grÀnssnittet om du vill) lÀgger vCita till ett par snygga widgetar som visas nedan:
Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 5 Du kan testa din online-programmering direkt frÄn din WordPress-webbplats som visas nedan:
Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 6

VCita-instÀllningar

Med grunderna ur vÀgen, lÄt oss se vad som gömmer sig bakom nÄgra av knapparna pÄ vCita-installationsskÀrmen.

ProfilinstÀllningar

För att lÀgga till / redigera din företags logotyp, profilbild och företagsinformation, tryck pÄ ProfilinstÀllningar som visas nedan.

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 7

Om du trycker pÄ knappen ovan omdirigeras du till vCita online-kontrollpanelen som visas nedan.

vcita företagsinformation sida

PÄ föregÄende sida kan du:

LĂ€gg till / redigera ditt företagsnamn, kort beskrivning, företagslogotyp, profilfoto och kontaktinformation Ta bort alla vitae med lĂ€nkteknologi Ändra instrumentpanelens tema Konfigurera alternativ som att vĂ€lja om du vill visa affĂ€rsadress, URL, telefonnummer eller e-post till kunder

SchemainstÀllningar

För att konfigurera vCita schemalÀggningsinstÀllningar, klicka pÄ GÄ till instÀllningar som visas nedan.

vcita programmeringsinstÀllningar

Genom att klicka pÄ knappen ovan omdirigeras du till respektive InstÀllningar / Mina tjÀnster som vi markerar i bilden nedan.

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 8

PÄ föregÄende sida kan du:

Visa / redigera dina tillgÀngliga tjÀnster Skapa en ny tjÀnst LÀgg till 1 i 1 möte LÀgg till en grupphÀndelse Skapa servicekategorier Förhandsgranska varje tjÀnst som klient

Aktivt engagemang

Enligt utvecklarna, Aktivt engagemang "… har visat dubbel kontaktförfrĂ„gningar pĂ„ din webbplats. "Active Engage Ă€r bara ett fint ord för en uppsĂ€ttning widgets som Ă€r optimerade för att driva konversationen. Nedan visas en förhandsgranskning av standard Active Engage-widgetar.

vcita active delta

Om du vill anpassa dina Active Engage-widgetar klickar du pÄ redigera som visas nedan.

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 9

Om du gör det kommer du till redigeringsskÀrmen för Active Engage som illustreras nedan.

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 10

PÄ föregÄende sida kan du anpassa dina Active Engage-widgetar tills de sjunker.

Andra tillgÀngliga alternativ:

PÄ vCita-instÀllningssidan kan du hitta andra instÀllningar. Du kan lÀgga till / redigera / förhandsgranska:

SchemalÀggningskalendern (bokningstidssida) Kontaktsida med tidigare skapat plugin SidfÀltwidget för din webbplats BetygsÀtt vCita-plugin GÄ med i ett av vCita WordPress-partnerskapsprogrammen (se bild nedan för mer information)

vcita online-programmering

priser

Hur mycket kostar vCita? Företaget erbjuder dig fyra prispaket som visas pÄ bilden nedan.

Granskning av vCita Business Management WordPress-plugin 11

DÀr Àr han:

15 dollar per mÄnad Online-programmering planera 29 dollar per mÄnad Essential planera $ 59 / mÄnad affÀr $ 99 / mo-plan platina planen

Vi uppmanar dig att följa en plan som Àr rÀtt för ditt företag.

Sista tankar om vCita

vCita Àr en ganska kraftfull administrationsapp för smÄföretag. Verktyget erbjuder dig mÄnga alternativ för att utföra administrativa uppgifter utan högt pris.

Det Àr lÀtt att konfigurera, det kommer att vara igÄng pÄ mindre Àn 10 minuter. Skapa bara ett vCita-konto, installera WordPress-plugin och hantera! Visst kommer du att spara mycket tid och pengar. Jag garanterar dig

Har vi lÀmnat nÄgot ute? Har du nÄgra frÄgor eller förslag? LÄt oss veta dina tankar i kommentaravsnittet nedan.

0 Shares